Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Matthijs de Ligt kent zware concurrentie in strijd om Kopa Trophy

Laatste update:

Matthijs de Ligt maakt kans op de Kopa Trophy, de prijs voor de beste speler ter wereld geboren na 1 januari 1999. De verdediger van Juventus, afgelopen zomer overgekomen van Ajax, neemt het op tegen onder anderen Kai Havertz, Joao Felix, Moise Kean en Jadon Sancho, zo meldt het Franse tijdschrift France Football maandagavond. De Ligt maakt overigens ook kans op de Ballon d'Or, aangezien de Oranje-international bij de dertig genomineerden zit.

Genomineerden voor de Kopa Trophy:
João Félix
Jadon Sancho
Moise Kean
Samuel Chukwueze
Kang-in Lee
Matthijs de Ligt
Vinicius Jr
Kai Havertz
Mattéo Guendouzi
Andrey Lunin

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Verdiend hem helemaal, aanvoerder van een team dat de halve finale haalde na jarenlang onder gepresteerd te hebben in de UCL en dat op zo'n jonge leeftijd. Verbaas me daar nog steeds om haha. Is 't mogelijk dat een jonge speler zowel de Kopa Thropy wint en dr Ballon D'or? Niet dat ik Mathijs de Ballon D'or zie winnen, maar ben gewoon benieuwd.

21 oktober 2019 om 21:46

Lijkt me logisch dat als je de prijs voor beste speler ter wereld krijgt, je ook dus automatisch de beste jonge speler bent haha

21 oktober 2019 om 22:29

Nou, vaak geven ze de prijs dan aan iemand anders. De Ligt zal bijv de Golden boy trophy niet kunnen winnen omdat hij is genomineerd voor Balon d Or

Aangezien de rest hiervan (nog) niet genomineerd is voor de gouden bal, is het eigenlijk logisch als De Ligt dit wint

21 oktober 2019 om 22:21

Precies dit, hij zit bij de 25 beste spelers en die andere kanshebbers niet. Dus lijkt me een vrij makkelijke keuze dan

21 oktober 2019 om 22:23

Van deze lijst heeft De Ligt ook gewoon het meeste bereikt tot nu toe.

21 oktober 2019 om 23:00

Alleen Joao Felix is ook genomineerd, dus het zal wel tussen deze twee gaan.

Sancho for the win! Wat een prachtige speler is dat toch en hoop dan ook dat hij hem wint.

En.. Loenine = Lunin van Real volgens mij.

hoeveel beste van de wereld prijzen zijn er wel niet? Wist niet eens dat deze bestond

21 oktober 2019 om 23:33

Volgens mij is dit echt zo'n prijs die ze in het leven geroepen hebben omdat ze Mbappe vorig jaar iets moesten geven. Aangezien hij voor de 2e x voor Golden Boy was genomineerd

22 oktober 2019 om 02:06

Ik vind het sowieso belachelijk aan het worden. Je hebt de fifa best, de uefa best, de ballon dor en nu dezeZ
4 beste speler awards...... ik lach me rot als dadelijk allemaal een andere winnaar heeft. Virgil van uefa messi van fifa en dadelijk salah ofzo van ballon dor.

21 oktober 2019 om 22:21

Dat is volgens mij Andrey Lunin van Real Madrid (Oekraiense keeper, heel groot talent).

Maar eigenlijk gaat deze prijs nergens over dit jaar. Want van alle genomineerden is er maar 1 genomineerd voor de ballon d'or. Die hoort dus sws bij de beste 30 van de wereld en de rest niet. Matthijs de Ligt van harte gefeliciteerd. Als matthijs dit nu niet wint, weet iedereen dat er daar iets goed mis zit in de organisatie van alle prijzen.

21 oktober 2019 om 22:35

Sancho vind ik ook wel een kanshebber

Deze hoort De Ligt te winnen. Heel simpel! Aanvoerder Ajax geweest, halve finale CL bereikt, Nations League finale bereikt, kampioenschap en beker gepakt, een goede spreker voor de camera voor zijn leeftijd... said enough.

22 oktober 2019 om 12:57

ja want dat heeft matthijs allemaal alleen gedaan. Volgens mij was hij er debet aan dat ajax de finale niet haalde. daarnaast overtuigd die in het nederlands elftal ook niet echt en bij juventus ook nog niet.en wat een goede spreker er mee te maken heeft ontgaat mij helmaal

Dit is hetzelfde verhaal als van Dijk vs Messi voor de gouden bal. Joao Felix en Jadon Sancho zijn betere spelers dan de Ligt. De Ligt heeft daarentegen beter gepresteerd. Dus als je één lijn trekt winnen de Ligt en Van Dijk of Messi en Joao Felix.

22 oktober 2019 om 12:27

Havertz speelt tennis?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren