Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marseille wacht 126 dagen op uitzege; debutant poetst goal Toivonen weg

Laatste update:

Het is Olympique Marseille opnieuw niet gelukt om op vreemde bodem te winnen. Het team van Marcelo Bielsa bleef zaterdagavond op een 1-1 gelijkspel steken tegen Stade Rennes en de laatste uitzege in de Ligue 1 dateert van 4 oktober (Caen, 1-2). l’OM blijft hierdoor onder koploper Olympique Lyon staan en kan zondag nog worden ingehaald door nummer drie Paris Saint-Germain.

/

Lucas Ocampos kwam bij AS Monaco niet helemaal uit de verf en liet zich daarom voor de tweede seizoenshelft verhuren aan Marseille. De Argentijn bewees direct zijn waarde, want hij viel bij het begin van de tweede helft in en tekende na een uur voor de gelijkmaker. Hij volleerde de bal na een hoekschop van Dimitri Payet knap via de eerste paal in het doel: 1-1. Die gelijkmaker was op basis van het vertoonde veldspel misschien niet helemaal verdiend, want Marseille bakte er maar weinig van in Route de Lorient. De thuisploeg had voor rust het betere van het spel en kwam na een klein halfuur op voorsprong.

Vincent Pajot legde de bal terug op Ola Toivonen, die het leer vervolgens controleerde en met een goed schot de onderhoek vond: 1-0. De Zweed maakte daarmee zijn eerste doelpunt sinds november. Marseile ontsnapte voor rust nog tweemaal aan een strafschop tegen, want Jérémy Morel en Gianelli Imbula maakten hands. Na de gelijkmaker van Ocampos ging Marseille beter spelen en leek het misschien wel drie punten te kunnen pakken, maar een overwinning zat er niet in voor de Zuid-Fransen. Men eindigde het duel zelfs nog met tien man, want Mario Lemina kreeg een rode kaart omdat hij Toivonen in het kruis sloeg.


Bij welke club past Lucas Ocampos beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

geweldige week voor Psg, Asse met puntverlies en nu Marseille ook. Hierdoor is er een grote druk van hun schouders af, het is nu een feit winnen bij Lyon betekent de 1e plaats. zondagavond moet er dus koste wat kost gewonnen worden, ik heb er vertrouwen in!


Allez Paris!

7 februari 2015 om 17:55

het is een schande dat PSG met deze selectie niet minstens 5 punten los staan al. ik gun het lyon meer, als underdog

7 februari 2015 om 18:02

klopt ze speelden een verschrikkelijk slechte eerste seizoenshelft als PSG zijnde maar het kan altijd slechter, kijk maar naar Dortmund, dat is pas een schande.

7 februari 2015 om 18:13

die zijn wel hun beste spelers kwijt geraakt. lewandowski en reus. reus speelde weer mee en meteen winnen ze. het is geen excuus maar wel een reden dat het zo slecht gaat met dortmund. maar idd het is ook een schande. overigens schat ik de bundeliga wel sterker en beter in dan de ligue 1

7 februari 2015 om 18:17

de Bl is ook zeker sterker dan de Ligue1 en ze zijn ook 2 sterkhouders kwijt geraakt maar met die spelers kan je alsnog minimaal 3e worden en het is ook zo dat ze 16e staan en PSG 3e dat is wel een verschil.

7 februari 2015 om 18:22

ja dat klopt ook, geef ik onmiddelijk toe. ik betwijfel echter wel of ze 3e kunnen worden zonder reus, want bayern, wolfsburg en leverkusen en soms schalke zijn ook wel erg sterk

7 februari 2015 om 18:25

iniedergeval top 5 dan .

7 februari 2015 om 18:44

Staan ze niet.

7 februari 2015 om 19:00

Hee mijn neefje is echt een groot ibra fan en ik las dat jij al je hele leven voor psg bent en ook geregeld het stadion bezoekt dus ik vroeg me af of jij tips hebt waar we het beste kunnen zitten en waar we kaarten kunnen bestellen etc.

Ot: ocampos altijd al een goede speler gevonden. Ook altijd nog maar 21 jaar dus een zeer groot talent. Van Monaco blijft nu niet veel meer over..

7 februari 2015 om 19:17

kaarten kun je simpel bestellen op de PSG website bij tickets. de beste plaats hangt een beetje af van wat je wilt. Bij de Borelli stand 122 heb je een geweldig beeld (heel dichtbij) van de spelers aan een kant maar het nadeel is dat je de andere kant minder kan zien en het zijn de duurste plaatsen van het stadion. De plaatsen waar je precies in het midden zit waarbij je de wedstrijd het best kunt volgen is de paris stand 105/106. Ik zal je wel aanraden om vroegtijdig te boeken want het stadion is heel snel uitverkocht.

Pas later ingeschakeld, maar Marseille speelde weer ondermaats, en creerde nauwelijks iets voorin, naast de goal van Ocampos. Overigens vond ik de rode kaart van Imbula onterecht, allebei deden ze zowat hetzelfde, en dan is het wel een beetje laf om Imbula rood te geven en Toivonen geel. Hopelijk wordt het morgen een gelijkspel tijdens Lyon-Psg, maar verwacht een zege voor Psg

7 februari 2015 om 18:06

Ocampos wel al meteen mooi gescoord, overigens wel apart dat Marseille telkens veel punten laat liggen in uitduels, die moeten ze eigenlijk wel in de toekomst winnen als ze nog volop mee willen blijven doen in de titelrace.

7 februari 2015 om 18:15

Als je je uitduels niet wint dan hoor je geen kampioen te worden...

7 februari 2015 om 18:21

dat is waar maar ik zou het eerlijk gezegd ook niet verdiend vinden als Paris morgen wint en die 1e plek pakt, Lyon doet het geweldig en hebben een veel hoger doelsaldo terwijl PSG gewoon heel veel fouten maakt, zij hebben het verdient om bovenaan te staan. Maar mij hoor je niet klagen als PSG toch zou winnen ondanks dat ze het eigenlijk niet zouden verdienen .

7 februari 2015 om 19:29

Inderdaad Lyon verdiend het eventuele kampioenschap het meest, zij spelen het beste voetbal van de drie

Wat een slechte wedstrijd van onze kant weer, hadden zelfs verdiend om te verliezen. Er is niet veel meer terug te zien van het spel uit de eerste seizoenshelft.... Thuis zijn we onverslaanbaar maar teveel punten verloren bij uitduels waardoor ik bang ben dat we het niet volhouden tot het einde om te strijden met Lyon en PSG voor de titel...

Toivonen was weer heel de wedstrijd aan het irriteren en Lemina is zo dom om erop in te gaan, terecht rood.

7 februari 2015 om 19:32

Ik vond allebei geel eerlijker. Inderdaad als L'OM de uitduels maar niet wint wordt het waarschijnlijk geen kampioenschap.

8 februari 2015 om 11:12

Vond het ook geen rood, ze waren allebei vervelend bezig dus geel voor beiden was terechter geweest.

jammer jammer jammer. Alle hoop op lyon..

8 februari 2015 om 11:11

Inderdaad Lyon moet winnen, maar Lacazette is er helaas niet bij dus het wordt moeilijk

8 februari 2015 om 17:51

gelijkspel zou beter zijn voor l'om en andere.

Jammer, nu is alle hoop op Lyon gericht

8 februari 2015 om 11:30

Nou als Lyon wint wordt het gat wel heel groot tussen Lyon en Marseille, dus hoop eerder op een gelijkspel.

ligue 1 is dit seizoen echt goed en spannend. ik hoop uiteraard op een kampioenschap van l'om maar ik gun het lyon saint ettiene ook wel. clubs als stade rennes montpellier en stade reims bijvoorbeeld kunnen nu van de top winnen daarom is de ligue 1 dit seizoen beter en leuker.

Ik hoop trouwens dat Olympique marseille Ntep Danze en Mexer halen van stade rennes goeie dragende spelers die zeker hoger op kunnen. maar waarschijnlijk zijn ntep en mexer te duur schat ik zo in. maar danze niet hopelijk kunnen we die halen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren