Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marseille blameert zich en wordt uit beker gekegeld door Ligue 2-club

Laatste update:

Olympique Marseille heeft zich woensdagavond flink geblameerd in de Coupe de France. Het verloor in eigen huis na een 2-2 gelijkspel de kwartfinale na strafschoppen van Ligue 2-club Annecy. In eerste instantie leek het erop dat Annecy de overwinning al in de reguliere speeltijd zou boeken, want het stond lange tijd met 1-2 voor. François-Régis Mughe kopte echter diep in de blessuretijd de 2-2 binnen. In de strafschoppenserie miste Leonardo Balerdi de beslissende penalty, waardoor Annecy doorbekerde.

Bijzonderheden:

Jordan Veretout bracht Marseille na een klein half uur op voorsprong: Jonathan Clauss zette de Franse middenvelder oog in oog met doelman Thomas Callens, en Veretout faalde niet. Na rust keerde Annecy, de nummer tien van de Ligue 2, de wedstrijd echter in een tijdsbestek van zes minuten volledig om. Eerst zorgde Moïse Dion Sahi met een schot in de verre hoek voor de gelijkmaker, waarna Kevin Mouanga uit een corner de 1-2 binnenkopte. Nadat Alexis Sánchez vijf minuten voor tijd een penalty miste, zorgde Mughe in de 97ste minuut met een op het oog mislukte voorzet toch nog voor de 2-2. Daarna werden er direct penalty’s genomen. Ahmed Kashi miste daarin namens Annecy, maar doordat namens Marseille zowel Nuno Tavares als Balerdi faalde, plaatste Annecy zich alsnog voor de halve finales.

Wedstrijdverloop:

29’ 1-0 Jordan Veretout (assist: Jonathan Clauss)
53’ 1-1 Moïse Dion Sahi (assist: François Lajugie)
59’ 1-2 Kevin Mouanga (assist: Yohan Demoncy)
85’ penalty Alexis Sánchez gemist (redding Thomas Callens)
90+7’ 2-2 François-Régis Mughe (assist: Vitinha)
Annecy wint penaltyserie met 6-7

Voetbalzone merkt dat er behoefte is aan beknopte wedstrijdverslagen en is bezig met een pilot. Is het wedstrijdverslag in de beknopte vorm prettiger?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een knappe prestatie. Vergelijkbaar met de stunt in Utrecht eerder deze week!

Annecy, tientallen keren geweest. Prachtige stad en omgeving.

2 maart 2023 om 01:32

Prachtig daar ja. Ben er 25 jaar geleden beland tijdens een woeste liftvakantie met mijn woeste toenmalige vriendin. Goed toeven. Zelfs aardige en begripvolle Gendarme die ons alle tijd gunde ons wildkampeeravontuur bij een plaatselijke oprit van de Autoroute (niemand nam ons mee die avond; geef ze geen ongelijk ) rustig af te breken.Met een paar francs een kortstondige toptijd gehad destijds, dus Annecy zit voor altijd in mijn hart. OT: allez Annecy! Gun iedereen in die stad het beste.

Zou wel mooi zijn als Nantes voor de 2e keer op rij de beker kan winnen. Al is het voor het Frans voetbal wellicht beter als Lyon Europa ingaat.

PSG uitschakelen om vervolgens thuis van een Ligue 2 club te verliezen. Lekker hoor Marseille

Marseille wat een afgang zeg als je dan ziet hoe simpel Toulouse afrekent met een Ligue2 club en Marseille wat toch echt wel een groter team is dan Toulouse met de grootste moeite een 2-2 eruit kan slepen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren