Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marcel Brands zet hoog in en ontvangt topkandidaat op Goodison Park

Laatste update:

Carlo Ancelotti lijkt maar kort zonder werk te zitten. De clubloze oefenmeester werd na zijn ontslag bij Napoli genoemd als nieuwe trainer van Arsenal, maar lijkt inmiddels op weg te zijn naar Everton. Volgens Sky Sports is Ancelotti maandagmiddag aangekomen op Goodison Park voor gesprekken met de clubleiding van Everton. Hij moet de opvolger worden van Marco Silva, die anderhalve week geleden zijn congé kreeg.

Ancelotti, die dinsdagavond werd ontslagen bij Napoli, gaat waarschijnlijk in gesprek met director of football Marcel Brands over de trainersvacature bij Everton. De zestigjarige Italiaan geldt als topkandidaat van the Toffees. Mocht hij worden aangesteld, dan zou huidig interim-trainer Duncan Ferguson deel blijven uitmaken van de technische staf. Ferguson boekte in zijn eerste twee duels verdienstelijke resultaten tegen Chelsea (3-1 zege) en Manchester United (1-1).

Voor Ancelotti is Engeland geen nieuwe omgeving. De ervaren trainer stond tussen 2009 en 2011 aan het roer bij Chelsea en won in die periode de Premier League, de FA Cup en de Community Shield. In zijn carrière stond hij verder aan de leiding bij onder meer Juventus, AC Milan, Paris Saint-Germain, Real Madrid en Bayern München. Het is onduidelijk op welke termijn de aanstelling van Ancelotti gestalte zou kunnen krijgen, maar volgens Sky Sports staat al vast dat Ferguson woensdag tijdens het EFL Cup-duel met Leicester City nog de leiding heeft.

De clubleiding heeft behalve Ancelotti ook andere namen op de kandidatenlijst, onder wie David Moyes. De Schot was tussen 2002 en 2013 al de eindverantwoordelijke op Goodison Park en heeft nog altijd 'bewonderaars' op de burelen van de club. Hij zou met de clubleiding hebben gesproken, terwijl ook Mikel Arteta met de vacature in verband wordt gebracht. De assistent-trainer van Manchester City is maandagochtend echter om de tafel gegaan met Arsenal en geldt als kandidaat om Unai Emery op te volgen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Probeer het nou nog even met die Ferganson. Na dit seizoen kan je wel voor een nieuwe trainer kijken

16 december 2019 om 18:41

Waarom zou je? Als Ancelotti kunt halen lijkt mij dat een topkandidaat voor Everton?

16 december 2019 om 18:54

Ja Ancelotti is een hele grote voor een club als Everton, maar je moet ook kijken of zo iemand bij de club past. Ancelotti heeft geweldige dingen bereikt, maar wel altijd met een geweldige selectie. Dat heeft Everton niet en denk niet dat Ancelotti met dit zo'n selectie iets bijzonders kan neerzetten.

16 december 2019 om 19:03

@aze/che 4 Ever: Ik ben het volledig met je eens. Ik vind Ancelotti ook totaal niet bij dit Everton passen. Ancelotti is geen trainer dat om kan gaan met subtoppers en daarvan een topploeg kan maken. Als Everton en Brands slim zijn, halen ze Marcelinho op (ex Valancia). Marcelinho heeft bewezen om van een rechterrijtje club en subtopper te maken. Dit deed hij bij Villarreal en Valencia. Marcelinho heeft daar onwijs goede resultaten geboekt. Hij kan het uitstekend tactisch neerzetten om goede resultaten te boeken met middenmoters. Daarom denk ik dat Marcelinho de perfecte keuze is voor Everton en niet Ancelotti.

16 december 2019 om 19:17

Zermatt. Toen Ancelotti Parma naar een tweede plek in de serie A hielp als coach waar was jij toen? Of ben je je niet bewust van zijn carrière als coach?

16 december 2019 om 19:17

Aze. Hij heeft het bij zowel Reggiana als Parma toch aardig gedaan. Zo geweldig waren die selecties ook niet.

16 december 2019 om 19:50

Dat was letterlijk 20 jaar geleden... en serieus Parma geen geweldige selectie toen? Hadden misschien wel de meest getalenteerde selectie van Italië.

16 december 2019 om 20:09

In vergelijking tot de concurrentie nog zeer onervaren. Talentvol zeker. Maar dat doet niets af aan zijn prestatie om tweede te worden in de serie a. Dat het 20 jaar geleden is doet er helemaal niet toe. De serie a was toen veel competitiever.

Misschien kan hij Kean wel laten werken, dit elftal heeft teveel kwaliteit om zo laag te staan. Al ben ik een Liverpool fan, een club als Everton hoort niet te degraderen en ik wil onze derby niet kwijt. Hoop dat Ancelotti de baan kan krijgen. Moest wel lachen toen ik het zag bij Sky Sports, Ancelotti en Everton wauw nooit gedacht. Wat doen die bij Arsenal dan? Misschien is hij niet de man voor Arsenal, maar de huidige trainer is dat al helemaal niet. GE-WEL-DIG.

16 december 2019 om 19:09

Hoe Silva en Ferguson met Kean omgaan is natuurlijk belachelijk. Kean is overduidelijk, na Richarlison, de beste aanvaller van Everton. Hij hoort er gewoon in te staan. Punt. Kean heeft sowieso ook de meeste potentie van alle Everton spelers, gezien zijn leeftijd. Daarom moet je juist investeren in Kean en het zou mooi zijn als Ancelotti dat lukt.

Pickford
Sidibe
Holgate
Keane
Digne
Walcott
Delph
Davies
Sigurdsson
Richarlison
Kean

Lijkt me perfect. Er is rust nodig in de koppies van die jongens. Onder Silva die gestressd oogde, werden de spelers ook onrustig. Everton heeft aardig kwaliteit in huis en Carlo kan daar een geheel van maken. Die Ferguson is leuk voor nu, maar zijn gespeelde energie komt wat nep over en houdt ie niet lang vol om door te geven aan het team ben ik bang. En na die actie met Kean is hij bij mij afgeschreven.

Hoeveel geld kun je teveel hebben. Jaar op jaar meer en meer maar de top bereiken lukt niet omdat de bedragen die daar omgaan bizar zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren