Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Marcel Brands identificeert topkandidaat voor renovatieklus bij Everton’

Laatste update:

De 5-2 nederlaag van woensdagavond tegen buurman Liverpool heeft wellicht desastreuze gevolgen voor Marco Silva. In de Engelse media duiken steeds meer verhalen op dat de manager van Everton op zeer korte termijn zal worden ontslagen vanwege de serie slechte resultaten van zijn elftal. David Moyes, voormalig manager van the Toffees, is een voorname kandidaat om Silva op te volgen op Goodison Park.

Volgens Sky Sports is de clubleiding van Everton achter de schermen druk bezig met de opvolging van Silva, die medio 2018 werd aangesteld. Tijdens deze gesprekken is de naam van Moyes, tussen 2002 en 2013 ook al manager van Everton, regelmatig naar voren gekomen. Daarnaast kan Eddie Howe, eindverantwoordelijke bij Bournemouth, een dezer dagen een belletje verwachten vanuit Liverpool. Grootaandeelhouder Farhad Moshiri lijkt het lot van Silva in handen te hebben, maar een definitieve beslissing is nog niet genomen.

Director of Football Marcel Brands gaf afgelopen zomer onder meer 32 miljoen euro uit aan de van Juventus afkomstige Moise Kean, maar de resultaten van Everton zijn met recht dramatisch te noemen. De formatie van Silva verloor negen van de eerste vijftien wedstrijden in de Premier League en is daardoor afgezakt naar de achttiende plaats. De positie van de Portugese manager staat hierdoor al enige tijd onder hevige druk en zware nederlaag tegen koploper Liverpool lijkt hem fataal te worden.

Het speelschema voor de komende weken biedt Everton weinig hoop. The Toffees treffen onder meer Chelsea, Manchester United, Leicester City, Arsenal, Manchester City en wederom Liverpool. Silva had woensdag na de zeperd tegen Liverpool weinig zin om over zijn toekomst te filosoferen. "Daar kan ik niet over oordelen, dat moeten andere mensen doen. Na elke wedstrijd krijg ik dezelfde vragen. De spelers moeten het laten zien op het veld, wat ik zeg heeft eigenlijk weinig waarde."

Marco Silva is nog steeds de juiste manager voor Everton

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een mooi symbool zijn voor de stilstand van deze club.

5 december 2019 om 09:20

Als Liverpool fan ben ik gek op "coffee with a Toffee" maar ze zakken wel erg ver weg.

Dan hoop ik toch dat ze vol voor Eddie Howe gaan, met hem aan het roer kan de club weer worden opgebouwd tot een goede subtopper. Hij doet het al een aantal jaar uitstekend bij Bournemouth en ik zou hem eigenlijk ook wel graag bij Arsenal willen zien. Ik zie Moyes de club niet uit het slop halen, die is na zijn periode bij Everton overal gefaald. Die heeft zijn beste tijd volgens mij wel gehad.

5 december 2019 om 09:37

Goh ja Eddie Howe.. is dat niet een beetje zoals Marco Silva voorheen bij Watford? Maar goed, uiteindelijk moet je soms een gokje durven nemen en Howe laat het wel al langere tijd zien bij Bournemouth.

5 december 2019 om 11:23

Vind jij die situaties vergelijkbaar?silva heeft 1(?) jaar bij Watford gezeten. Howe zit al 10 jaar bij Bournemouth. Howe is wel echt onderdeel van de opkomst van Bournemouth vanuit de League One.ik zie momenteel vooral veel afbreukrisico voor Howe bij Everton. Mocht hij een stap willen maken, dan zou ik zeker niet voor Everton kiezen als ik hem was.

5 december 2019 om 10:16

Howe gaat geen stap zijwaarts of zelfs momenteel naar beneden nemen, Howe zou kunnen instappen bij Arsenal of Tottenham, clubs net onder de top (momenteel). Anders lekker blijven zitten bij Bournemouth....

Ook al blijf ik ergens een fan van Moyes ( de man heeft te weinig tijd gekregen bij United), hij heeft volgens mij zijn beste tijd wel gehad maar hem aanstellen zou passen bij het ondoordachte beleid dat Everton voert. Met de wintermercato dan nog enkele spelers van het niveau Iwobi en Kean halen voor veel te veel geld en het plaatje is compleet.

5 december 2019 om 10:16

Kean is voor niet te veel geld gehaald hoor. Iwobi daarentegen wel. Kean is pas 19 jaar en heeft enorm veel potentie.

5 december 2019 om 10:55

Akkoord maar je kan voorzichtig beginnen stellen dat Kean het etiket miskoop kan dragen. Seizoen is 4 maand bezig en hij heeft werkelijk waar nog niets laten zien. Als hij deze lijn onder een nieuwe manager verder zet, is hij wat mij betreft een miskoop want tot slot is er +20 miljoen betaald, en dat blijft veel geld. Zeker voor een 19- jarige met weinig ervaring.

5 december 2019 om 11:25

Toptalent kost tegenwoordig veel geld.ik vind niet perse dat een 19 jarige speler bij verandering van club, land en competitie er binnen 4 maanden moet staan. Ik vind Neres een redelijk vergelijkbaar voorbeeld daarin.

5 december 2019 om 13:10

Is Keane wel zo een toptalent als er beweerd wordt? Daarnaast kwam Neres wel in een zwakkere competitie terecht, bij een ploeg die geduld heeft met talent en al zeker met zo een prijskaartje. In PL is 20 miljoen een schijntje dus als Keane niet aan de verwachtingen voldoet, kan hij beschikken want dan kopen ze gewoon iemand anders.

Silva heeft nu toch wel tijd genoeg gekregen en bewezen dat hij de zaakjes niet op de rails krijgt.tijd om in te grijpen, zeker als je hun tegenstanders van de komende weken ziet.

5 december 2019 om 10:07

Ja idd.. zoveel geld uitgegeven en nu degradatiekandidaat.. vraag me af wat Brands zn rol in het geheel is.

Een op papier sterke selectie, had ook gedacht dat ze zouden gaan shinen dit jaar. Goede aankopen met Iwobi, Kean, Delph en Gomes maar het valt allemaal tegen. Naar mijn mening heeft Brands het toch redelijk gedaan.

5 december 2019 om 12:11

Volgens mij heeft hij dezelfde fout gemaakt die hij bij AZ en PSV ook geregeld maakte. Op papier mooie aanvallers kopen en dan voor een fooitje verdedigers halen. Gevolg is dat de selectie uit evenwicht is. Het aantrekken van Iwobi voor 40 miljoen slaat helemaal nergens op. Dat geld hij in de verdediging moeten steken.

Toch opvallend dat ze zo veel goals tegen krijgen. Niet dat hun verdediging absoluut wereldniveau is, maar er staat wel echt een behoorlijke back 4 met een prima keeper. Verder op het middenveld en voorin echt een aantal prima tot goede spelers.

Ik denk dat er een trainer nodig is die solide is in de organisatie. De trainer van Sheffield laat dat dit seizoen zien, Benitez (gaat never nooit naar Everton ) en Big Sam kan dat als geen ander. Moyes was ook kwakkelend succesvol met zijn verdediging dus ik denk niet dat hij zomaar ineens veel beter kan presteren als daar het pijnpunt zit.

Zooo wat een schema nog "he Toffees treffen onder meer Chelsea, Manchester United, Leicester City, Arsenal, Manchester City en wederom Liverpool.". Dan zijn in deze tijd Man U en Arsenal de zwakke broeders in dit rijtje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren