Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Marathonman van PSV’: ‘Tijd nodig gehad om dit niveau te halen’

Laatste update:

Davy Pröpper maakte in juli voor een minimale transfersom van naar verluidt vierenhalf miljoen euro de overstap van Vitesse naar PSV en heeft niet veel tijd nodig gehad om te wennen in Eindhoven. Hij was in twintig wedstrijden al goed voor vijf goals en vijf assists en was tegen Manchester United nog een uitblinker.

/

In een interview met De Telegraaf, waarin hij door zijn vele afgelegde kilometers ‘de marathonman van PSV’ wordt genoemd, gaat hij in op de vraag of hij al klaar is voor een stap hogerop. “Het gaat zoals het gaat. Het is heel regelmatig gegaan en dat vind ik prima. Ik heb tijd nodig gehad om hier naartoe te groeien.”

In het artikel zegt Vitesse-trainer Peter Bosz niet verbaasd te zijn door de ontwikkeling die Pröpper doormaakt: “Niet alleen heeft hij grote voetballende kwaliteiten, maar ook is hij een echte teamspeler. Hij was altijd de eerste die ik op het opstellingenformulier zette.”

Is PSV het plafond voor Davy Pröpper, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vriendelijke, sportieve jongen die met de juiste toewijding en passir voor PSV voetbalt. Afgelopen wedstrijd was natuurlijk erg goed, nu hopen dat Davy fit niveau kan vasthouden!

28 november 2015 om 18:12

'Vriendelijke jongen' ben ik het niet mee eens. Hij is naar mijn mening zeer onsportief. Kijk naar de wedstrijd tegen Feyenoord dit seizoen, toen er een onterechte penalty werd gegeven omdat hij op de grond geduwd zou zijn, uit beelden bleek dit niet het geval te zijn. Vervolgens hield hij in het interview vol dat hij vast werd gehouden. Als je écht zo'n toffe kerel bent, dan moet je in zo'n interview gewoon zeggen: er wad geen contact, ik probeerde gewoon een penalty te krijgen en gelukkig kreeg ik die. Maar dat deed hij niet...

28 november 2015 om 18:23

En daarom is het meteen geen aardige jongen? Dan zijn er op de hele wereld geen aardige mensen te zijn. Iedereen vertelt weleens iets net iets anders zodat hij er beter uitkomt.

Ik heb Davy weleens geïnterviewd. Hele rustige en bescheiden jongen. Maakte altijd tijd voor de fans vrij. Dus ik vind hem wel degelijk een aardige jongen.

On: hij doet het prima bij PSV. Ondanks dat hij nog wat constanter moet worden is hij toch al van waarde voor het team. Ik gunde hem de stap naar PSV, maar had hem ook nog graag bij ons zien spelen.

Ik zie hem echt wel de top bereiken, hoe hij zich manifesteerde tegen United was geweldig.
Heerlijke speler om naar te kijken, hij voetbalde op Old Trafford gewoon hoe hij ook op de Vijverberg zou spelen.

28 november 2015 om 11:31

nouja, dat je op hetzelfde niveai in manchester speelt als op de vijverberg hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je een topspeler bent

28 november 2015 om 12:31

Nee, dat vertelt meer over zijn instelling. Veel goede vpetballers hebben een nutteloze instelling. Waardoor ze, ondanks hun talent, de top nooot zullen halen. Qua mens doet Pröpper mij ook wel denken aan Cocu. Ze bewandelen ook ongeveer dezelfde weg, al vraag ik me af of Pröpper jarenlang captain van Barcelona zal worden.

Lekkere voetballer om naar te kijken. Brengt een bepaalde frisheid in het elftal van psv. Ben benieuwd waar hij uiteindelijk komt. Ik vind hem wel unieke kwaliteiten bieden die je niet veel ziet.

Wat is dat toch met de media dat wanneer je een paar goede wedstrijden speelt meteen de vraag krijgt of je al niet hogerop kan.
Hoe laag heb je de eredivisie wel niet zitten. Hebben de journalisten geen idee wat ze anders kunnen vragen.
Bijvoorbeeld; denk je dat je een steunpilaar kan worden bij PSV? Zie jij jezelf ooit uitgroeien tot een aanvoerder bij PSV? Wat denk je allemaal te gaan bereiken bij PSV?
Laat die jongen eens een pasr jaar constant presteren en uitblinken, dan praten we langzaam wel verder.
Hetzelfde zie je bij Tete, waarvan nu al wordt gezegd dat ie te goed wordt voor de eredivisie. ??! We zouden ons ( incl media) mieten afvragen hoe we meer van dat soort jongens langer in nl houden. We doen wel heel erg ons best om die minderwaardigheidscomplex te behouden!

28 november 2015 om 12:38

Hear hear!
Helemaal eens als je naar ambities wilt vragen vraag dan of hij denkt of hij met PSV het niveau van 2005 in CL kan evenaren.

Het was genieten van Propper tegen utd. ik verbaasde me wel over de leegte op het middenveld bij utd. schweini stond centraal achterin dus alleen sneiderlin liep er nog ( 1e helft). 2e helft was de balans helemaal weg bij utd.

Als hij goed bezig is, waarom haalt Blind dan Vejinovic bij de selectie?
(ach ja, waarom stelt blind na psv- wofsburg dost op als de jong uitblinkt in diezelfde wedstrijd?)

28 november 2015 om 12:01

Misschien omdat Dost de wedstrijd ervoor beter was? Of omdat Dost het goed doet in de Bundesliga?

Pröpper kan echt niet heel veel verder groeien. Subtop in Engeland is maximaal denk ik voor hem.
Goede speler maar zal nooit de top-top halen

Hij zou misschien nog een keer een stap hogerop kunnen zoeken. Maar voorlopig zou ik als ik hem was lekker bij PSV blijven. Elk jaar meedoen om de titel, aanvallend spelen, dat is ideaal voor Pröpper. Zelfs Depay en Wijnaldum hebben nu het idee: 'had ik niet nog even bij PSV kunnen blijven?' Dus Pröpper zal zich nog heel veel moeten verbeteren, wil hij een stap succesvol maken.

Goede speler. Ziet er soms wat slungelig en nonchalant maar deze jongen komt er wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren