Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mannen die voetballen kunnen het gevoel bij deze bal omschrijven: orgastisch!’

Laatste update:

Ibrahim Sangaré maakte donderdagavond indruk met een van de mooiste doelpunten van het jaar. De middenvelder van PSV pegelde de bal in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker tegen ADO Den Haag (3-1 winst) met ongekende snelheid exact in de kruising. "Na die goal moest ik even terugkomen op aarde", bekent Sangaré na afloop in het interview met ESPN. "Je moet niet aarzelen, maar gewoon toeslaan."

Marciano Vink, de analist van dienst, genoot van het prachtige doelpunt van de Ivoriaanse middenvelder. "Mooier kan je ze niet trappen. Op het moment dat 'ie van je voet vertrekt weet je het al. Oh, oh, oh, oh! Er zijn een heleboel mannen die voetballen die dit gevoel kunnen omschrijven, als een ander gevoel. Nee, je weet wat ik bedoel", knipoogt Vink naar Pascal Kamperman. "Geen idee!", lokt de verslaggever uit. "Dit is orgastisch!", zegt Vink dan onomwonden. "Een gelukzalig gevoel. Dit wil je heel graag op de training. Iedereen die voor de training een balletje op doel schiet, hoopt hem zo te raken."

"Ik denk inderdaad dat de bal heel hard is", vervolgt Sangaré in zijn interview. "Vraag me niet hoe, maar het paste precies." De reactie van Ruud van Nistelrooij sprak boekdelen. De trainer van PSV kon zijn ogen nauwelijks geloven toen Sangaré de bal binnenvuurde. "Hij zegt op de training altijd tegen me dat ik vaker moet schieten, maar ik doe het nooit", lacht Sangaré. "Ik denk dat hij daarom zo reageert. Het doet me goed."

Luuk de Jong was minder gelukkig in de afronding dan Sangaré, voor wie de aanvoerder van PSV mooie woorden overheeft. "Wat een wereldgoal was dat!", zegt De Jong. "Volgens mij kon hij niet beter. Prachtig. Ik ben benieuwd waar die gaat eindigen bij de goal van het jaar." Zelf miste de spits meerdere goede kansen. "Helaas kun je niet elke wedstrijd scoren, maar ik blijf gewoon werken voor het team. Gelukkig gaf ik nog de assist voor de 3-0, dat was denk ik wel de nekslag voor hen, al maakten zij daarna nog wel een heel mooie goal. Maar je wil zelf ook altijd scoren, zeker."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een goal. In top 5 hardste schoten met een snelheid van 170 km/h 🤯

3 maart 2023 om 03:42

Goed dat de keeper er niet aan zat was ze arm nog kapot.

3 maart 2023 om 06:19

Je kunt je afvragen of zo'n schot niet onder gevaarlijk spel valt 😀

3 maart 2023 om 08:08

Wat het nog indrukwekkender maakte was natuurlijk het feit dat de bal precies tegen die dunne paal achter de goal aan kwam (die het net vasthoudt) zodat de bal terug het veld in sprong.

Er was een tijdje dat dat vaker gebeurde. Dat de bal terug het veld in kwam. Dan waren de netten dusdanig gespannen dat een hard schot in de goal dat effect had. Dit was denk ik eind jaren 90 begin 2000.

3 maart 2023 om 09:10

Ik vond dat altijd zo mooi in Spanje, daar had je een ploeg (weet echt niet meer welke) die had zo'n doel waarbij het net dan schuin was gespannen. Dus vanaf de lat schuin naar beneden. Dan was het iedere goal dat je het net amper zag bewegen en überhaupt nog maar 1 meter achter de lijn dat het net ophield. In de huidige tijd met doellijntechnologie enzo zal dat allemaal niet meer kunnen. Maar ik vond dat echt heel tof, die had je dus ook in FIFA enzo en daar speelde ik dan het liefst. Het effect die je creëerde als je een bal erin ramde was top.

3 maart 2023 om 11:35

Aaah vandaar, vond de bal al zo super ver het veld terugkomen!
Vloog de 16 meter zowat weer uit

Ik vind dit soort doelpunten mooier dan een solo langs 4 man.

3 maart 2023 om 07:00

Mag je vinden uiteraard, ik vind persoonlijk wel dat een solo voorbij 4 man wat meer bij komt kijken dan met alle respect, een wilden poeier 😀

3 maart 2023 om 07:25

Hangt natuurlijk ook van de solo (de bewegingen en hoe je de verdedigers achterlaat) af…

3 maart 2023 om 07:25

Een solo langs vier man en dan met zo’n pegel afsluiten vind ik het mooiste. Je ziet het alleen niet vaak. Jammer.

Ja bij sommige goals jaag ik er ook een kreun uit die vergelijkbaar is. Bij zo'n knal, maar ook een perfecte uitgespeelde teamgoal of een solo waar iedereen weg wordt gespeeld. Ik kan daar ook meer van genieten dan mn vriendin lief is

Ongekend
Denk dat die keeper z’n klauw breekt als ie daaraan zat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren