Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manier waarop mij verteld is dat ik geen nieuw contract krijg, doet pijn’

Laatste update:
/

In navolging van Gabor Babos is ook Tim Gilisssen teleurgesteld in de gang van zaken bij NAC Breda. Dat de middenvelder na dit seizoen moet vertrekken, daar had hij wel rekening meegehouden. De manier waarop hij te horen kreeg dat hij geen nieuw contract kreeg, viel echter slecht bij hem. Het gesprek met technisch directeur Graeme Rutjes was van zeer korte duur.

Dat had ook anders gekund, vindt de 31-jarige Gilissen. "Op meerdere vlakken heb ik mij ingezet voor de club. Met veel plezier, ik doe het graag. Voor de jeugdopleiding heb ik bijvoorbeeld het project van de studiebegeleiding opgezet waar ik nog steeds bij betrokken ben. De manier waarop mij verteld is dat ik geen nieuw contract krijg, doet daarom pijn”, erkent hij in BN/De Stem.

“Binnen vijf minuten stond ik weer beneden. Ik had het anders aangepakt. Dit staat zo ver af van mijn band met de club.” Gilissen staat sinds 2007 onder contract bij NAC en kwam dit seizoen vijftien keer binnen de lijnen. De middenvelder heeft vrede met het feit dat hij om voetbaltechnische argumenten niet meer nodig is. “Dat hoort bij mijn vak. Daar heb ik weinig moeite mee, ook als het in mijn nadeel uitpakt. Maar een kort gesprek van vijf minuten hoort niet.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beetje een huilverhaal hoor. Natuurlijk is hij teleurgesteld maar ik kan me niet voorstellen dat hij dat niet was geweest als het gesprek een uur had geduurd en hij tussendoor tosti's had gekregen

18 april 2014 om 11:06

Als hij letterlijk maar een paar minuten heeft gesproken heeft hij wel een punt hoor. Je kan toch op zijn minst een beetje uitleg en toelichting verwachten?

18 april 2014 om 11:18

Zo'n uitleg kan ook binnen die 5 minuten zijn gegeven. Gewoon recht toe rechtaan. In mijn ogen niks mis mee, ik ben dat wel gewend en zo ben ik zelf ook. Een hoop mensen zijn echter anders en vinden dat moeilijk. Blijkbaar komt dat erg bot en gevoelloos over.

18 april 2014 om 12:21

Ik bedoelde niet eens te zeggen dat het bot is of onrespectvol, want dat zijn nogal subjectieve begrippen. Eerder dat het mij niet mogelijk lijkt om een volledige en duidelijke uitleg en toelichting te krijgen in een paar minuten.
Als je heel kortaf bent kun je inderdaad wel duidelijk maken welke koers de club vaart en waarom de speler daar niet (meer) bij past. Echter verwacht ik bij een afscheid ook wel wat toelichting op je functioneren.

Tenslotte is het gewoon een gemiste kans om op een positieve manier te breken met een jongen die overduidelijk begaan is met de club. Je hoeft hem geen functie aan te bieden, maar wel de deur open laten, zodat dat wel een mogelijkheid blijft in de toekomst...

18 april 2014 om 11:40

Hij had met meer respect behandeld kunnen worden, deze jongen heeft 25000 Euro uit eigen middelen in de jeugdopleiding van NAC gestoken.
Daar kan Mr Graeme Rutjes aan voorbeeld aan nemen

Die Rutjes maakt nou niet echt een goede indruk op mij. Eerst zegt hij in de VI dat hij totaal geen netwerk heeft, vervolgens komt het verhaal naar buiten dat Matic nooit een officieel contract heeft getekend en dan nu de verhalen met Hadouir, Babos en Gillisen. Rutjes lijkt me daarom niet geschikt. Ik betwijfel of hij een goede selectie voor volgend jaar samen kan stellen. Zijn er NAC fans die hier meer over weten? Of vergis ik me?

18 april 2014 om 11:13

Ik denk dat het misschien wel eens goed is voor NAC dat er iemand zit die impopulaire beslissingen durft te nemen. Hoewel ik vind dat ze de afspraak met Babos hadden moeten naleven. Denk dat er bij NAC veel te lang een amateuristische cultuur heeft rondgehangen, het wordt tijd dat iemand nu met een harde aanpak NAC definitief omhoog leidt, zodat het niet structureel in de problemen blijft komen.

18 april 2014 om 11:39

Je hebt zeker gelijk dat NAC wel wat beter geleid kan worden. Ik vraag me af hoe het mogelijk is dat een club waar het stadion altijd vol zit het financieel zo moeilijk heeft. Maar is Rutjes wel die man? Zijn opmerking over zijn netwerk en het gedoe met Matic komt nou ook niet bepaald professioneel over.

18 april 2014 om 11:47

Heb je ook gelijk in, hij is volgens mij ook meer een zakenman dan een voetbalman. Denk dat veel van de problemen van NAC uit het verleden komen, las gisteren in een ander topic van NAC supporters dat het de laatste tijd gelukkig weer wat beter gaat.

Ik denk trouwens dat Ritjes' netwerk niet minder is dan dat van Van As die haalde alleen oud-spelers terug of spelers die hij zelf kende.

18 april 2014 om 15:46

Geen voetbalman. Speelde slechts voor oranje en won de Europacup II

Ze staan nou niet bepaald bekend als warme club de laatste jaren. Helaas!

Gaat lekker met Rutjes aan het roer. Was schijnbaar toch geschikter als commissaris dan als TD.

Tja welkom in het echte leven meneer Gilissen.
Waar je ook komt , je wordt overal met tromgeroffel binnen gehaald, maar als ze je moeten lozen dan gaat dat een stuk minder sympathiek. Waarom zou dat in de voetballerij anders zijn?

Dit is tegenwoordig de moderne manier om te communiceren , Rutjes en zovele managers zijn dan wel afgestudeerd in weet ik veel , maar zijn een ding vergeten te leren dat is de studie Empathie dat is je kunnen inleven in een ander die je moet vertellen dat hij of zij weg moet , maar dat is teveel gevraagd om een beetje menselijk gevoel op te brengen dat vind ik kwalijk. Maar dat is tegenwoordig het beleid jammer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren