Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Manchester United en Napoli bereiken akkoord

Laatste update:
/
Giovanni van Bronckhorst wil Crysencio Summerville op huurbasis naar Rangers halen. De trainer kent de aanvaller, nu op de loonlijst van Leeds United, nog uit hun gezamenlijke periode bij Feyenoord. (Daily Mail)
/
De uitspraken van Romelu Lukaku ten spijt, Chelsea gaat geen medewerking verlenen aan een winters vertrek. Manager Thomas Tuchel gaat spoedig met de aanvaller om de tafel om de lucht te klaren. (Diverse Engelse media)
/
Manchester United en Napoli zijn akkoord over een tijdelijke overgang van Axel Tuanzebe naar Italië. De Engelse club ontvangt een huurvergoeding van een half miljoen euro en stemde niet in met een optie tot koop. (Sky Italia)
/
Newcastle United en Atlético Madrid naderen een deal over Kieran Trippier. De verdediger gaat alleen akkoord met een overgang als er een clausule in het geval van degradatie uit de Premier League toegevoegd wordt. (The Sun)
/
Barcelona kan een streep door de naam van Aymeric Laporte zetten en op zoek gaan naar een nieuwe linker centrumverdediger. Josep Guardiola is niet van plan om de verdediger van Manchester City te laten gaan. (Mundo Deportivo)
/
Arsenal en Olympique Lyon praten over een mogelijke overgang van Bruno Guimaraes. Voor minder dan 45 miljoen euro mag de middenvelder, die in Mikel Arteta en technisch directeur Edu twee bewonderaars kent, echter niet bij de Ligue 1-club vertrekken. (Le10Sport)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

sinds ik actief op Twitter zit merk ik dat Twitter echt dagen voorloopt qua nieuws. En qua bevestigd nieuws is het ook absurd hoe snel je iets te weten komt. Tuanzebe niet zien aankomen, bank bij Villa en dan naar Napoli gaan. Voor mij een speler die nog niet gevestigd is of echt bewezen op hoogste niveau.

1 januari 2022 om 16:30

Wel goed om ervaring op te doen in italie. Hij zal toch minuten moeten gaan maken. Anders lekker verkopen. Hoop sws dat united stergiou of gvardiol oppikt als protegé en roulatiespeler op de cv positie aangezien er niet echt verdedigend toptalent rondloopt bij united.

Barca blijft toch maar dromen van city, torres, sterling, laporte, pep,... en dat terwijl ze blut zijn. Het is een dikke middenvinger naar de rest van de clubs wij zijn barca wij mogen alles. 1 goede raad voor 2022 voor alle clubs doe zoals barca leen je kapot en kopen kopen met geld dat je niet hebt.

1 januari 2022 om 13:31

Misschien je even verdiepen voor je wat zegt?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren