Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City worstelt tegen Brentford en Flekken, maar dan is daar Haaland

Laatste update:

Manchester City heeft zich dinsdagavond ternauwernood naar een overwinning weten te knokken. In het competitieduel met Brentford hadden the Citizens genoeg aan één moment van Erling Haaland om een benauwde zege over de streep te trekken: 1-0.

Bij Manchester City werden onder meer Nathan Aké en Kevin de Bruyne gespaard voor het affiche met de Londenaren. De jongeling Oscar Bobb verscheen wel aan de aftrap en moest samen met Haaland, Julian Alvarez en Phil Foden proberen Mark Flekken te verschalken.

In de eerste helft waren de kansjes spaarzaam. Twee afstandspogingen van Foden vormden geen probleem voor Flekken, waarna Bernardo Silva na ruim een halfuur een kans kreeg op de openingstreffer. Zijn kopbal vloog echter naast de verkeerde kant van de paal.

Aan de andere kant was Brentford al dicht bij een doelpunt geweest. Yoane Wissa werd diepgestuurd. Hij kon alleen aflopen op Ederson, maar kreeg de bal niet tegen de touwen. De beste kans in de eerste helft was echter voor Bobb. Na een fraaie pass stond hij plots vlak voor Flekken, maar zijn schot werd van de lijn gehaald.

Ook de tweede helft was stroef. De fans in het Etihad Stadium vreesden na zeventig minuten al voor een bloedeloos gelijkspel, maar toen stond wie anders dan Haaland op om hen te laten juichen.

De Noor ontving de bal net over de middellijn, zag Ben Mee voor hem struikelen en zo was de weg naar Flekken plots helemaal vrij. Oog in oog met de Nederlandse sluitpost maakte de doelpuntenmachine uiteraard geen fout: 1-0.

In de slotfase trachtte Brentford de gelijkmaker te noteren. Het sorteerde het tegengestelde effect. Manchester City kreeg ruimte, maar mede dankzij een uitblinkende Flekken bleef de eindstand op 1-0 staan.

Eerst dacht Haaland al vlug zijn tweede treffer te maken, maar in aanloop naar de goal had Kyle Walker buitenspel gestaan: doelpunt afgekeurd. Foden kreeg daarna opgelegde kansen op een verdubbeling van de marge. Dat voorkwam eerst Flekken, waarna de Engelsman de doelman even later de doelman wel passeerde, maar in het zijnet mikte.

Met de driepunter klimt Manchester City weer over Arsenal heen in een bloedstollende titelrace. Liverpool is koploper met 57 punten, terwijl de ploeg van Pep Guardiola (56) een punt meer heeft verzameld dan the Gunners (55).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Blijf het zeggen FODEN wat een speler .. ook vandaag weer was hij helemaal lekker in zijn vel.. voor de rest haaland slordig veel kansen niet afgemaakt.. en FLEKKEN die mag van mij wel 1e keeper van nl elftal worden.. ook vandaag weer een goede wedstrijd gekeept!

20 februari 2024 om 22:44

Zie ook weinig andere opties. Bijlow weer geblesseerd en ook Verbruggen speelt niet altijd

20 februari 2024 om 23:14

Waar baseer je dat op dat Flekken nummer 1 van het Nederlands elftal moet zijn?
Want Brentford presteerd beduidend minder dan vorige seizoenen en sinds dit seizoen staat Flekken onder de lat.
Of weet jij na 1 wedstrijd omdat je waarschijnlijk ManCity wou zien en deze toevallig tegen Brentford speelde waar Flekken onder de lat staat dat hij de nummer 1 is?

Off topic bij het filmpje staat' wie anders dan Haaland doet het' maar zo vanzelf sprekend is dat dit seizoen niet maar blijkbaar missen de mensen wat deze filmpjes maken inspiratie om een passende titel erbij te verzinnen.
Want als je Haaland de afgelopen weken gevolgt hebt heb je gezien dat hij ook enorme kansen kan missen wat natuurlijk logisch is want hij is en blijft een mens ook al dachten sommige mensen vorig seizoen dat het een robot was.

20 februari 2024 om 23:36

Flekken doet het al meerdere wedstrijden gewoon goed misschien wedstrijden kijken ipv alleen LiveScore.

20 februari 2024 om 23:47

Obv vorm moet Flekken 1 zijn, Bizot 2 en Verbruggen 3

21 februari 2024 om 06:43

Flekken blinkt elke wedstrijd uit, ook in de topwedstrijden. Brentford is geen topclub in de EPL natuurlijk.

Ik heb Flekken nu dit seizoen een aantal keer aan het werk mogen zien, maar die keept toch wel echt sterk hoor. Vandaag ook weer flink wat reddingen, die zou toch een plek onder de lat moeten krijgen. Jammer dat Haaland niet meer gescoord heeft, kon mijn FPL wel gebruiken.

Enorme frustrerende pot, maar wel lekker om hem te winnen. Had nog 2-0 moeten zijn met Haaland en Foden. Het was bij vlagen wel genieten van het positiespel en de klasse van o.a. Foden

Jammer dat Brentford het nog zo weggeeft… had City wel nodig zo een cadeautje want het creëerde zeer weinig redelijk voorspelbaar allemaal.

20 februari 2024 om 23:14

City had in de eerste helft de 1-0 al moeten maken. Uiteindelijk doordat o.a. Brentford moest komen kwam City nog tot 2.5 expected goals. En dan scoor je er eigenlijk te weinig

21 februari 2024 om 06:39

Weggeven?, City had op sommige momenten 90 percent balbezit, alleen door Flekken bleef het lang 0-0. Kon op de goal wachten.

Flekken wordt de eerste keeper van Nederland (koeman zat op de tribune) , hij blinkt elke wedstrijd uit voor Bentford, zal me niet verbazen dat een topclub hem oppikt. Hij was zeer goed vandaag, meda dank zij hem bleef het lang 0-0. Haaland gelukkig weer gescoord, maar het ging vreselijk stroef.

Vooral jammer voor FPL dat De Bruyne weer niet speelde. Verdomme een dure kracht om op de bank te houden, maar ik snap Guardiola wel als hij zich niet 100% voelde....

Haaland scoort gelukkig wel weer. Hopelijk komt hij (voor City, ik hoop het persoonlijk niet) weer een beetje in vorm!

Foden is ook in prima vorm zeg! Heerlijke speler!

Eigenlijk toch wel smullen hé. Haaland, De Bruyne, Bernardo Silva, Foden & Rodri die je kan opstellen en dan een Alvarez die je achter de hand kan houden met Grealish/doku

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren