Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester City was tien clubs te snel af met zijn handtekening’

Laatste update:

Bij Manchester City braken de laatste jaren niet veel jonge talenten door, maar Enes Ünal koos toch voor een avontuur bij de Engelse topclub. Anderhalve week geleden bevestigden the Citizens zijn komst voor drie miljoen euro. Enes staat te boek als een van de grootste talenten van Turkije en scoorde erop los in de jeugd. De voorzitter van zijn oude club Bursaspor zegt dat de belangstelling heel groot was.

“Ze versloegen tien andere clubs met zijn handtekening”, zegt Recep Bölükbasi complimenteus, zonder de namen van die clubs te onthullen. “Ze wilden Enes al hebben toen hij zestien jaar was en deden toen een bod van 500.000 euro op hem, maar de toenmalige voorzitter zei daar ‘nee’ tegen. Dat Enes nu alsnog gegaan is, bezorgt Bursaspor als club meer naamsbekendheid buiten Turkije”, klinkt het trots uit de mond van de voorzitter.

Na Enes werd ook een andere, relatief onbekende naam toegevoegd aan de selectie van Manuel Pellegrini: Manchester City versterkte zich met de Fransman David Faupala van Racing Lens. Vervolgens haalde de club nog Raheem Sterling binnen voor een transfersom van 61 tot 68 miljoen euro, afhankelijk van bonussen.

Zie jij Enes Ünal slagen bij Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat hij wordt uitgeleend aan een club in de eredivisie, die weten meestal wel hoe ze met talenten moeten omgaan en geven die ook daadwerkelijk een kans. Kocum benim, Enes.

Lijkt me erg moeilijk om door te breken bij City. In Turkije had hij waarschijnlijk vaker op het hoogste niveau kunnen spelen.

17 juli 2015 om 18:05

Hij had zeker nog paar jaar moeten wachten op de overstap naar Engeland, Duitsland enzovoort.

17 juli 2015 om 15:22

Oordeel niet te snel..Hij kan makkelijk Dzeko vervangen Enes Unal is nog maar 18 jaar

contractspeler nummer 75 , lekker stallen ergens , en over een paar jaar weer verkopen.
Wanneer gaan we hier mee stoppen?
Fairplay laat me niet lachen.
Salery cap invoeren , Money rules in het voetbal helaas

17 juli 2015 om 11:40

In de wereld *

17 juli 2015 om 12:47

Nou, alleen een salaris plafond gaat niet helpen hiertegen. Eerder het maximale spelers dat een club onder contract kan hebben staan. Die selecties in Engeland zijn gigantisch.

17 juli 2015 om 13:58

Hoeveel zou zon jonge gast ongeveer verdienen bij city? En hoe zit dat met die mannetjes als ze 16 zijn? Iemand daar verstand van?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren