Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City telt 68 miljoen euro neer en heeft Mahrez binnen

Laatste update:

Riyad Mahrez mag zich speler van Manchester City noemen. De Engelse topclub heeft de komst van de aanvaller dinsdagavond wereldkundig gemaakt. Volgens diverse Engelse media maken the Citizens een bedrag van 68 miljoen euro over naar Leicester City, waar het contract van Mahrez doorliep tot medio 2020. Tijdens de winterse transferperiode zag Mahrez een overstap naar Manchester City nog afketsen, maar nu heeft hij zijn gewilde transfer alsnog te pakken.

Mahrez werd dinsdag met succes medisch gekeurd bij Manchester City en zette daarna zijn handtekening onder een vijfjarig contract bij de regerend kampioen van Engeland. In de zomer van vorig jaar hoopte Mahrez de overstap naar Manchester al te maken, maar die overstap vond destijds geen doorgang. Ook in januari kwam het niet tot een transfer voor Mahrez, die in het afgelopen seizoen goed was voor 13 doelpunten in 41 officiële wedstrijden.

Mahrez, die in 2016 verrassend met Leicester City kampioen van Engeland werd, laat op de clubwebsite weten verheugd te zijn met zijn overstap. “Dit is een ploeg die geweldig voetbal speelt onder Pep Guardiola. Het was altijd al een genot om naar dit team te kijken. Pep wil graag aanvallend voetbal spelen en dat past perfect bij mij. Ik denk dat we de komende jaren succesvol kunnen zijn en ik denk dat ik mezelf kan ontwikkelen onder Guardiola.”

“Riyad is een zeer getalenteerde speler. Hij verschalkt verdedigers en creëert ruimtes”, reageert sportief directeur Txiki Begiristain op de komst van Mahrez. “Gedurende de afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een van de beste spelers van de Premier League. Wij weten zeker dat hij veel aanvallende kwaliteiten aan onze selectie zal toevoegen.”

Goede aankoop van Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wow wat een transfer terwijl het WK bezig is. Hoop dat hij kan knallen. City zal alweer de te kloppen ploeg zijn!

11 juli 2018 om 07:17

Het scheelt natuurlijk wel dat Algerije, het land waarvoor Mahrez uitkomt, zich niet had gekwalificeerd. Dan scheelt het wat heen en weer gevlieg.

Ze smijten allemaal flink met geld vandaag zeg.

10 juli 2018 om 23:51

Het is een flink bedrag, maar City kan dit makkelijk betalen. Mahrez was niet echt nodig aangezien Jesus ook op de vleugel kan spelen, maar Jesus zal dus gewoon als spits spelen. Hoop wel dat Agüero blijft trouwens.

11 juli 2018 om 03:57

Niet alleen City, Juve met 105 miljoen voor Ronaldo, Arsenal met 30 miljoen voor Torreira, City met 68 miljoen voor Mahrez, toch al meer dan 200 miljoen aan transfers, en dat op een enkele dag.

11 juli 2018 om 07:22

Ik vrees er een beetje voor dat het beste er bij Aguero zo langzaamaan af aan het raken is. Is toch ook alweer 30, heeft met name het afgelopen seizoen wat blessures gekend, heeft daarnaast met Gabriel Jesus een concurrent die bijna 10 jaar jonger is die geheid alleen maar meer speelminuten zal krijgen... misschien is het daarom voor Aguero zelfs beter om te vertrekken nu hij nog op een hoogtepunt zit.

11 juli 2018 om 15:15

Aguero scoorde er nog steeds op los, en qua blessures viel dit seizoen juist mee vergeleken met eerder.

Een type vleugelspeler die ze niet hebben. Nu hebben ze jongens die vooral teren op snelheid, dit is een stylist en kan tegenstanders helemaal doldraaien.

10 juli 2018 om 22:16

Dat had eigenlijk Bernardo Silva moeten zijn. Vind ik een vergelijkbare speler, alleen is mahrez wel een klasse beter.

10 juli 2018 om 22:20

Bernardo Silva is geen vleugelspeler.

10 juli 2018 om 22:27

Geen klassieke buitenspeler als je daar op doelt. Maar wordt daar toch wel vrij vaak gepositioneerd als hij invalt.

10 juli 2018 om 23:44

Hij speelt daar altijd zelfs, en goed ook. Guardiola zal hem niet als middenvelder opstellen.

11 juli 2018 om 07:17

Blijft geen buitenspeler.

11 juli 2018 om 15:16

Weet niet, die heerlijke krulballetjes van hem kan hij niet geven als hij op tien speelt.

11 juli 2018 om 16:30

Als je Silva of Ozil op de flank zet geven ze minsten zulke mooie krulballetjes, zijn nog steeds geen buitenspelers.

10 juli 2018 om 22:17

Sane is snel maar heeft ook een heerlijke dribbel/techniek/passeervermogen.

10 juli 2018 om 22:21

Weet ik, maar zijn kracht is vooral snelheid. Waar Mahrez zijn kracht vooral creativiteit is en minder teert op zijn snelheid. Je hebt ze beiden nodig imo.

10 juli 2018 om 22:24

Vind ik niet, hij heeft ook gewoon snelheid maar dat is niet per se zijn kracht. Hij is goed in de loop maar net zo wanneer de bal in zijn voeten is.

11 juli 2018 om 03:58

Alsnog zijn Mahrez en Sane twee totaal verschillende spelers. En ze hebben bij City op de vleugels nu ook genoeg keuze.

11 juli 2018 om 09:39

Lijkt me meer een aankoop zoals Danilo vorig jaar.. zal i nhet begin wat spelen en daarna banken.. dure bank heeft city..

Paniek? Voor dit bedrag kun je in de huidige markt nog wel een betere speler ophalen. Natuurlijk is dit een versterking voor op de bank en de overige bekerwedstrijden. Maar voor de basis hebben ze in mijn ogen genoeg opties.

10 juli 2018 om 22:39

Paniek? Ze willen deze speler nu al 2 jaar contracteren, maar leicester heeft al die tijd dwars gezeten. Bernardo gaat meer geposteert worden als aanvallende middenvelder wat betekent dat de plek op de vleuger voor Mahrez vrijkomt. Een fenomenale dribbelaar die onder pep alleen maar beter kan worden

10 juli 2018 om 22:46

Begrijp mij niet verkeerd. Mahrez is een uitstekende voetballer, maar zou jij voor dit bedrag niet een andere speler hebben gekocht? Voor Pep is dit inderdaad een prima speler, precies wat hij zoekt.

10 juli 2018 om 22:56

Ik zou eerlijk gezegd geen andere vleugelspeler kunnen bedenken die beter/goedkoper is. Zaha werd gevolgd maar hij is nog duurder en minder capabel naar mijn mening en ook Lozano werd in verband gebracht. Wie had jij dan in gedachten als ik vragen mag?

10 juli 2018 om 23:11

Eerst afvragen waarom City hem haalt en dan zeggen dat hij een prima speler is en precies wat Pep zoekt?

11 juli 2018 om 03:09

Oke, en welke speler mag dat dan zijn die je voor 68 miljoen kan ophalen en die veel beter is?

Sorry ik zie het niet zo snel, Mahrez is een topper en draaide veel topteams in de PL gek en heeft het mede mogelijk gemaakt dat Leicester landskampioen werd van Engeland. Dat presteer je niet zomaar. Daarnaast denk ik dat hij onder Pep nog beter zal worden.

En het team was al zo goed. City wordt alleen maar beter, ben benieuwd wat ze in de CL kunnen doen.

City had al de beste selectie of top 2 in de PL en sinds Guardiola zo een 500 miljoen uitgegeven als Jorginho er nog bijkomt, City gaat de komende jaren domineren. Zijn veel te goed. Mahrez/Bernardo Silva op de bank naar alle waarschijnlijkheid, dat is toch oneerlijk.

10 juli 2018 om 22:25

Mahrez op de bank? Nahh all day Mahrez boven sterling.

10 juli 2018 om 23:00

Denk in werkelijkheid niet. Sterling heeft City meerdermaals gered dit seizoen.

10 juli 2018 om 23:46

Allemaal rouleren denk ik. Sané zal de meeste minuten maken, en Sterling de minste denk ik. Guardiola houdt toch meer van verfijnde spelers, terwijl Sterling zijn techniek hem regelmatig in de steek laat.

10 juli 2018 om 23:43

Nouja united heeft martial en rashford op de bank. Dat is minstens net zo goed. Mourinho gebruikt ze alleen niet goed.

Veel geld hoor, maar ja is natuurlijk kampioen geworden met Leicester en gewoon een van de beste spelers in premier league van zijn soort. Had hem graag bij Arsenal gezien.

Mooie aankoop, ben benieuwd hoe die het bij City gaat doen. Wel raar moment om hem aan te kondigen zo vlak na de halve finale

Marketing on point in ieder geval bij City, puik moment om 't naar buiten te brengen.

Alsof zij al niet te verslaan waren. Liverpool moet echt een sterk seizoen gaan draaien, anders zie ik niemand ze stoppen.

Mooie stap voor hem, maar betekent dit het einde van David Silva?

10 juli 2018 om 23:00

Spelen op een totaal andere Positie ik denk dat dit wel eens het einde kan zijn van Bernardo Silva.

10 juli 2018 om 23:15

Misschien dat ze bernardo silva moeten laten spelen op de positie van david silva. Kan hij hem opvolgen op de middenveld positie. Ik vind bernardo beter spelen centraal dan op de flanken.

10 juli 2018 om 23:17

Wel het einde van david silva. Bernardo silva gaat uiteindelijk david silva overnemen en mahrez is gehaald als back-up voor de flanken

10 juli 2018 om 23:48

4 vleugelspelers voor 2 posities, al zijn ze eigenlijk allen te goed voor de bank.

Poeh... dat is een mooie aankoop voor City. Hadden al zo een ijzersterke selectie en dan nog even Mahrez erbij kunnen halen. Ben ik wel benieuwd of hij de concurrentiestrijd met Sterling gaat winnen of dat Guardiola vooral veel gaat rouleren tussen deze twee heren.

City verstevigd met Mahrez zijn favorietenrol. Ik denk dat ze alleen nog een backup nodig hebben voor Fernandinho en dan bedoel ik een echte stofzuiger en geen Gundogan die liever verder vooruit voetbalt.

10 juli 2018 om 23:48

Jorginho is de backup voor Fernandinho. Gündogan kan er ook spelen maar is idd geen echte stofzuiger.

Hakim naar Leicester?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren