Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City-schlemiel moet het ontgelden: 'Hij is een 'poser''

Laatste update:

Manchester City was bezig aan een foutloze reeks in de Premier League, maar bleek zondagmiddag niet opgewassen tegen Tottenham Hotspur. Op White Hart Lane incasseerde Josep Guardiola zijn eerste nederlaag (2-0) en de manier waarop gaf te denken: Tottenham veegde City van de mat.

/

Jamie Carragher vermoedt dat Guardiola zich flink achter de oren zal krabben. "Het is voor hem duidelijk geworden dat niet al zijn spelers op het niveau zijn dat hij de komende twaalf maanden wil zien", citeert de Daily Mirror de Liverpool-icoon. "Voor de wedstrijd zei ik al dat er voor Tottenham iets te halen viel. Het aura van onoverwinnelijkheid rond Man City moet verdwijnen, want ze hebben een aantal spelers die niet op het niveau daarvoor zijn."

Vooral Aleksandar Kolarov moet het ontgelden. De verdediger maakte een eigen doelpunt en verloor Dele Alli uit het oog bij de 2-0. "Als je kijkt naar Kolarov... Voor mij is dat een poser. Hij wil vrije trappen nemen en schiet de bal ook blind vanaf 55 meter. Hij was betrokken bij beide doelpunten, dus het is duidelijk dat City op de backposities problemen heeft. Ik denk nog steeds dat ze kampioen worden, maar Guardiola zal ongetwijfeld van mening zijn dat er dingen moeten veranderen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Kolarov kan er niet veel van nee, dan heb ik het over dit niveau. Maar wat kan hij negatief zijn zeg, City heeft een topploeg en Guardiola haalt het beste uit zijn spelers. Kijk maar naar een Sterling. Elke ploeg heeft zo zijn zwaktes en het is van de zotte dat ze geen betere vervanger hebben dan Kolarov.

2 oktober 2016 om 22:24

Afgelopen 5 wedstrijden speelde Kolarov voortreffelijk in de verdediging en nu 1 klote wedstrijd en wordt gelijk afgebrand.

2 oktober 2016 om 22:30

Afgelopen wedstrijden... dus tegen Celtic ook?

2 oktober 2016 om 22:39

dit is nu ook de eerste wedstrjid waar de verdedigende lijn van man c onder druk werd gezet

2 oktober 2016 om 23:55

Lol ben_winnetou, zonder links of rechts back kom je niet ver. Jij denkt zeker dat je alleen in de as en held kan zijn.

3 oktober 2016 om 05:02

Kolarov was juist in top vorm de laatste weken denk niet dat jij city volgt gezien je opmerking

Hallo, we hebben het hier over linksback, die winnen geen wedstrijden voor je en verliezen ze ook niet. Er zal ergens anders op het veld ook wel iets zijn misgegaan.

2 oktober 2016 om 22:18

Denk dat willems aardig heeft bijgedragen aan het kampioenschap van PSV.

2 oktober 2016 om 22:22

Elke speler op het veld kan je gewoon punten kosten hoor, weeet niet waarom je bullshit praat. Kolarov was vandaag de slechtse aan de kant van City en betrokken bij 2 doelpunten, dus ja je kan zeggen dat hij punten voor je verloren heeft ook al is het een teamsport

2 oktober 2016 om 23:37

Alves, alba, marcelo, lahm, bellerin, maxwell, juanfran, Felipe luis... Reken maaar dat zij wedstrijden voor je winnen! City is een ploeg die ook die kwaliteit zou moeten hebben

3 oktober 2016 om 00:23

Juist en vergeet ene Robert Carlos niet!

3 oktober 2016 om 01:27

Patrick van Aanholt gister???

3 oktober 2016 om 06:00

Wat lul jij nou weer voor onzin? Voetbal is een teamsport, waarin iedere voetballer belangrijk is voor het team.

Dit is Kolarov ten top. De ene week is hij 1 van de beste linksbacks ter wereld. En de andere week is het een drama. Zoals nu dus. Maar ondanks deze slechte wedstrijd, heb ik hem liever dan Clichy. Die kan er echt helemaal niets van. Daarbij is het makkelijk om alles op 1 af te schuiven. Silva , Fernando en Fernandinho verloren de strijd op het middenveld , Navas en Sterling onzichtbaar , Otamendi en Stones waren ook alles behalve stabiel en Zabaleta werd ook weggespeeld. Dus om alles op Kolarov af te schuiven vind ik niet terecht.

2 oktober 2016 om 23:22

Het is ook niet zo zeer het falen van City maar eerder het domineren van Spurs. Zodra City de bal had werd deze bijna direct terug veroverd door de Spurs. Dit was echt top druk zetten en dat betaalde dan ook goed uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren