Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester City nadert akkoord over nieuwe miljoenentransfer’

Laatste update:

Manchester City gaat zich versterken met Zack Steffen. The Athletic schrijft maandag dat de koploper van de Premier League een akkoord nadert met Columbus Crew, de club waar Steffen sinds de zomer van 2016 bij speelt. De deal moet in de winterse transferperiode worden afgerond.

The Athletic baseert zich op ‘meerdere bronnen’ en meldt dat de transfersom 6,1 tot 8,8 miljoen euro zal bedragen. Het is nog onduidelijk of de 23-jarige doelman direct zal aansluiten bij het eerste elftal van manager Josep Guardiola of bijvoorbeeld eerst op huurbasis vertrekt. Het huidige keepersgilde van Manchester City bestaat uit Ederson, Claudio Bravo en Arijanet Muric.

Steffen begon zijn loopbaan bij West Chester United en stond hierna onder de lat bij FC Delco, Maryland Terrapins, SC Freiburg, Pittsburgh en dus bij Columbus Crew. De zesvoudig A-international werd dit jaar verkozen tot Doelman van het Jaar in de Major League Soccer en werd al in verband gebracht met diverse clubs in Europa. Een bod van Bristol City werd in juli afgeslagen.

“Het geeft een geweldig gevoel wanneer je zulke aanbieden krijgt”, vertelde Steffen in september. “En ik wil ook graag naar Europa. Wanneer dat gaat gebeuren, daar heb ik weinig over te zeggen. Maar ik denk wel dat alles met een reden gebeurt. Het is nu nog niet gebeurd en dus gaan we verder bij Columbus. Ik zit hier goed en heb geweldige ploeggenoten en coaches. Ik ben blij.”

Een goede aanwinst voor Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De koopclub is weer bezig om nog meer spelers te kopen , het nog meer onmogelijk te maken om een speler te contracteren door een andere club en het voetbal nog meer kapot te maken. Waarom staat de UEFA dit toe kopen kopen en weer een speler die verhuurd gaat worden !

27 november 2018 om 00:22

@ajaxfans

volgens mij kan de Uefa daar niks aan veranderen als ik me niet vergis. heeft iets te maken met vrij verkeer van werknemers die wettelijk bepaald is ofzo, als ik het goed heb begrepen tenminste

27 november 2018 om 01:29

@japie_krekel

Het transfereren kan de Uefa niet verhinderen, het aantal selectiespelers wél. Ik heb wat suggesties:

-Max (ong.) 30 selectiespelers. 30, omdat je 25 kan inschrijven voor de CL en...
-...Max 5 uit verhuurde spelers van de 30.
-Max 3x verhuren van 1 en dezelfde speler. Net als met tijdelijke contracten: na 3x verlengen kan je alleen nog maar een vast contract krijgen. Ik weet niet of dit mogelijk is, maar gewoon een ideetje. Het kan leiden tot langere huurperiodes, wat te gunste komt van stabiliteit in de ontwikkeling van de speler en het team waarvoor de speler uitkomt.
-Gecontracteerde spelers zijn vanaf hun 18e meteen selectiespelers
-Onder de 18 kunnen spelers niet verhuurd worden (weet niet of dit mogelijk is)
-Homegrown regel voor iedere club. Minimaal 7 spelers die voor hun 23e 5 jaar bij de club zit. Dit zorgt ervoor dat de verhuurde spelers enig vorm van perspectief hebben.

27 november 2018 om 08:13

Dit gaat averechts werken.

Ten eerste zijn er in zowel de PL als de Cl/el al regels omtrent homegronwn spelers. In de PL 8 spelers die voor hun 21e minimaal 3 jaar in Engeland spelen, in de CL 4 spelers die voor hun 21e 3 jaar bij de club en 4 spelers die voor hun 21e 3 jaar in hetzelfde land als de club spelen.

Als je spelers van 18 gelijk selectiespeler maakt dan kan ik je wel zeggen dat heel veel clubs hun jeugdopleiding gaan opdoeken. Want op die manier gaat er amper een club zijn die het risico wil nemen.

Ik zou het anders aanpakken: Maximaal 10 spelers die je mag verhuren per seizoen. Daarmee pak je een heel groot deel van het probleem weg. Verder moet je kijken hoe je het doet met je andere teams, je mag 25 spelers inschrijven voor je eerste team, maar verder zit er gelukkig geen cap op. Anders gaan er heel veel jeugdspelers buiten de boot vallen.

27 november 2018 om 01:37

Waarom zou dit nou echt een probleem zijn? De jeugdopleiding van City is gewoon heel erg goed en is daarmee ontzettend aantrekkelijk voor jonge spelers (zeker ook omdat jonge spelers kansen krijgen in het 1e). Deze man wordt overigens niet voor de jeugd gehaald, maar als vervanger van Bravo, die niet langer wil banken. Of hij daadwerkelijk goed genoeg is weet ik niet, maar zal commercieel vast interessant zijn.

Topsport zit in het dna van Amerikanen. Het is een kwestie van tijd en de USA zullen ook op een eindtoernooi iets van zich laten horen.

De mensen die de MLS volgen zien leuke wedstrijden. De manier hoe ze er spelen doet me erg goed. Lekker fel maar toch sportief. Achterin rondtikken of tijdrekken gebeurt zelden. Elkaar een kaart aann..en ook niet. 90 minuten lang inzet.

De competitie heeft ook topcoaches nodig die teams op tactisch vlak nog beter zullen maken.

Hoe meer spelers uit de MLS hierheen hoe beter het voor de sport in Amerika. Voetbal ontwikkelt zich enorm maar het heeft nog lang niet de status van de NBA,MLB of NHL.

Ik gun het de Amerikanen/Canadezen van harte om de MLS een topcompetitie te maken.

27 november 2018 om 03:26

Voetbal is hier vele malen populairder dan MLB of Nhl. Ik heb werkelijk nog nooit iemand ook maar 1 woord of NHL gehoord en sommigen kijken wel naar de World Series maar verder wordt honkbal hier ook niet gevolgd. Iedereen kijkt hier voetbal en velen voetballen zelf.

27 november 2018 om 03:49

Nou dat lijkt me stug,sterker nog de MLS staat niet eens in de top 5 populairste sporten in de Vs.....het is Football op 1 Honkbal op 2 Basketbal op 3 ijshockey op 4 en zelfs Tennis staat nog boven voetbal op nr 5.
Het is zeker rijzende de status van voetbal maar er is nog een lange weg te gaan.

27 november 2018 om 04:20

Hierrrrr
https://news.gallup.com/poll/224864/football-ameri...

https://goo.gl/vk2wxc

En in de categorie 18-34 staat voetbal al gelijk met basketball qua populariteit.

27 november 2018 om 07:59

ik heb dit een tijdje geleden ook al geschreven, maar voetbal is éã©n van de weinige sporten in Amerika die in populariteit groeit. Football staat op 1 in amerika, maar de interesse er in is wel gedaald. Op nummer twee staat basketball en de interesse daarin is ook gedaald. Op drie staat nu nog honkbal, maar dit gaat binnen een paar jaar wel veranderen aangezien de interesse hierin ook aan het dalen is.

Daarnaast is het percentage Amerikanen die honkbal op éã©n zetten net iets groter dan het percentage Amerikanen die voetbal op éã©n zet. Voetbal staat dus op plek vier in Amerika. Dit komt uit een onderzoek wat begin 2018 is gehouden door Forbes. Tennis is dus zeker niet populairder.

Ijshockey staat op plek 5, maar ziet net als voetbal een stijging in populariteit.

27 november 2018 om 07:31

Hoelang gaat het nog duren totdat Amerika echt mee kan doen? Met Pulisic hebben ze 1 heel groot talent dat met een beetje geluk de komende jaren het boegbeeld van de ploeg kan worden maar voor de rest hebben ze nu nog niet echt toptalenten. Misschien McKannie nog maar dan houdt het wel op toch? Weet jij toevallig of de generaties onder Pulisic meer goede spelers hebben?

27 november 2018 om 14:43

Ik ben niet heel goed met namen. Maar als je kijkt naar de ontwikkelingen in het voetbal in de USA dan is dat zeer positief. Manchester City heeft bijvoorbeeld zijn ploeg daar Beckham zet daar iets op. Zo zullen er in de toekomst meer volgen. Er zullen vast voldoende spelers in de jeugd van de MLS zitten die onder de radar van topploegen zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren