Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

City bevestigt komst ex-PSV-target en keurt Engelse miljoenenaankoop

Laatste update:

Manchester City heeft Stefan Ortega definitief binnen. De Duitse sluitpost liep uit zijn contract bij Arminia Bielefeld en zal in Manchester de tweede doelman worden achter Ederson. Ortega tekent voor drie seizoenen bij the Citizens. Fabrizio Romano meldt verder dat enkel een medische keuring de transfer van Kalvin Phillips van Leeds United naar City nog kan blokkeren.

Het aantrekken van Ortega zorgt voor een verschuiving in het keepersgilde bij City. In het afgelopen seizoen was de Amerikaanse doelman Zack Steffen tweede keeper bij de club. Hij maakte allesbehalve een onuitwisbare indruk. In de halve finale van de FA Cup tegen Liverpool (2-3 verlies) ging Steffen onder meer gigantisch in de fout. Steffen wordt in het komende seizoen uitgeleend aan Middlesbrough. De ervaren Scott Carson blijft derde keeper.

Ortega stond in januari nog nadrukkelijk in de belangstelling van PSV. Toenmalig trainer Roger Schmidt wilde de 29-jarige Duitser graag inlijven om de keepersproblemen met Yvon Mvogo en Joël Drommel op te lossen. Ortega staat er zeer goed op in Duitsland en zat voor het EK in 2021 dicht tegen het nationale elftal aan. Uiteindelijk kwam het niet tot een transfer naar Eindhoven. PSV versterkte zich deze transferwindow onder de lat met Walter Benitez. De Argentijn kwam transfervrij over van OGC Nice.

Kalvin Phillips zal naar alle waarschijnlijkheid de volgende aankoop van City worden. De publiekslieveling van Leeds zal zo’n 55 miljoen euro kosten. Zowel Romano als Sky Sports geven aan dat hij vrijdagmiddag zijn medische keuring ondergaat. Josep Guardiola ziet in hem de ideale vervanger van Fernandinho. Wanneer deze transfer is afgerond zullen de pijlen worden gericht op Marc Cucurella van Brighton & Hove Albion.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor deze jongen balen dat PSV voor een andere keeper is gegaan. Uiteindelijk gelukkkg voor hem toch nog aardig terecht gekomen.

1 juli 2022 om 11:51

Ik denk niet dat PSV ooit een serieuze optie geweest is, maar dat dit gewoon een uit de duim gezogen naam was als mogelijke eerste PSV doelman. ik denk zelf dat Benitez de enige doelman geweest is waar PSV serieus in was.

1 juli 2022 om 11:53

Zou me niet verbazen als hij zelf niet heeft willen komen als City op het vinkentouw zat. Hij zal nu 4x verdienen wat PSV hem had kunnen bieden. Helaas is dat tegenwoordig gewoon de belangrijkste factor in het voetbal.

1 juli 2022 om 11:54

Jammer voor deze jongen idd. Als hij goed presteert bij City kan hij miss over een paar jaar stand-in worden voor Benitez. Zou fijn voor hem zijn!

City, Spurs, Arsenal en Liverpool zijn zich sterk aan het versterken! Zelfs een West Ham blijft niet slapen volgens de geruchten (broja, Danjuma). Als Chelsea er ook nog daadwerkelijk in slaagt om Rapinha, Sterling en De Ligt te halen gaan die ook vooruit. Ben zomaar bang dat Ten Hag achter deze ploegen kan eindigen dus op een 6/7e plek.

1 juli 2022 om 11:50

Liverpool zou ik toch ook een zekerheidje noemen.

1 juli 2022 om 11:51

Zet Liverpool daar ook maar bij hoor, die eindigen ook heus wel in de top 4.

1 juli 2022 om 11:58

Als ik naar (potentiele) selecties kijk van City, Liverpool. Chelsea en Spurs zijn die sowieso verder dan United. Arsenal is ook sterk bezig met Vieria en Jesus wie weet wat daar nog bijkomt. Top 4 en CL plaatsing wordt dus een hels karwei

1 juli 2022 om 12:14

Het zit niet helemaal dicht bij elkaar hoor. Het is onderverdeeld in 2 groepen vind ik. Je hebt City en Liverpool dat bij elkaar ligt. Daarna heb je de andere 4 die ook dicht bij elkaar liggen. Maar op gepaste afstand van de andere 2.

@Hangover96, dat kwam natuurlijk door de vele blessures die Liverpool had. Liverpool en city zijn een garantie op 90+ punten. De andere 4 van de top 6 zullen dat echt niet halen.

1 juli 2022 om 12:18

Je kan nu natuurlijk net het ene seizoen erbij halen dat de uitzondering op de regel vormt. En zelfs toen zaten ze nog in de top 4.

1 juli 2022 om 12:38

Dit seizoen had Liverpool 18 punten meer, vorig seizoen 2 punten meer dan Chelsea (ondanks hun hele matige seizoen), in 19/20 33 punten meer, in 18/19 25 punten meer en in 17/18 5 punten meer.

Chelsea staat dus lichtjaren verwijderd van het niveau van Liverpool de laatste 5 jaar, niet 1 keer boven hen geëindigd en 3 keer met minstens 18 punten verschil achter hen geëindigd. Doen alsof Chelsea qua kwaliteit dus niet onder doet voor Liverpool is feitelijk gezien niet waar. Sowieso is het heel vreemd dat je zegt dat Chelsea niet onder doet voor een team dat 18 punten meer haalde op een seizoen.

1 juli 2022 om 12:40

Ik kan wel een heel verhaal vertellen waarom Liverpool beter is dan Chelsea maar ik sluit mij volledig aan bij het stuk van Lierse1997.

Je mening baseren op 2 finales komt ook niet sterk over. Verder had Liverpool geen centrale verdediger meer over en moesten ze in de winter versterking halen. Dus ik vind dat ook niet echt sterk. Ze hadden echt wel veel blessures en zeker meer dan de concurrenten.

1 juli 2022 om 12:54

Dus je gaat teams nu vergelijken op basis van onderlinge duels? Dat vind ik zelf een matige manier van vergelijken. Spurs wint ook beide wedstrijden van City maar dat verschil is toch ook erg groot?

Als je puur kijkt naar resultaten op basis van hele seizoen dan zie je dat Liverpool (ver) boven Chelsea staat. Kijk naar de statistieken van Lierse, dan kun je echt niet praten over gelijkwaardigheid tussen beide teams.

1 juli 2022 om 12:59

Ze hebben het al 5 jaar na elkaar meer dan Chelsea. Op 5 jaar tijd heeft Liverpool dus gewoon 83 punten meer gehaald dan Chelsea.

1 juli 2022 om 13:12

Chelsea hield 4x een gelijkspel omdat ze gewoon lastig te verslaan zijn over 1 wedstrijd. Dat is ook de reden dat ze de CL wonnen. Niet omdat ze de beste ploeg waren. Dat komt dan weer naar voren over een heel seizoen waar Chelsea dichter bij het niveau Arsenal/Spurs zit dan bij Liverpool en City.. dan ben ik ook wel benieuwd wat je van het feit vindt dat Arsenal in de laatste 4 wedstrijden tegen Chelsea, 3x heeft gewonnen..

1 juli 2022 om 13:13

Wat een vreemde vergelijking. Er is gewoon veel verschil tussen de concurrentie in de PL en de eredivisie.

Maar jij mag een team dat gemiddeld meer dan 15 punten per seizoen minder behaald dan Liverpool even goed vinden hoor.

1 juli 2022 om 11:55

Dan heb je ook nog newcastle die opeens een knaller aankoop kan gaan doen. We gaan het zien!

1 juli 2022 om 12:35

Newcastle koopt wel slim in op spelers die ze echt nodig hebben. Het zijn geen blinde aankopen, erg benieuwd naar hun.

1 juli 2022 om 14:21

Eens, het verbaasd me echt dat ze oprecht aankopen doen waarvan je zegt ''ja die begrijp ik wel'' alleen Botman is de eerste aankoop waar ik niet zo zeer m'n vraagtekens bij heb maar wel gewoon echt niet weet of dit zo zeer een succes gaat worden.
Hij komt wel in een leuk project binnen wat de goeie kant opgaat dus we zullen zien! Maar die gaan volgend seizoen in ieder geval binnen de eerste 8 eindigen denk ik.

1 juli 2022 om 12:24

En ik denk dat Ten Hag nu ook meer druk zal ervaren dan bij Ajax, benieuwd hoe hij zich staande gaat houden. Het beloofd een mooi EPL te worden met al deze transfers.

Zonde dat zo’n goede doelman groot deel van wedstrijden op bank gaat zitten.

1 juli 2022 om 11:54

Helemaal mee eens. Had bij heel veel subtoppers in Europa in de basis gestaan. Ook bij een Ajax bijvoorbeeld was hij direct eerste doelman geworden. Dan is het echt zonde dat zon jongen op de bank bij City gaat verpieteren.

1 juli 2022 om 12:01

Dat valt geloof ik nog best wel mee. Afgelopen seizoen mocht Steffen alle bekerpotjes keepen. Dat kunnen er in Engeland aardig wat zijn met twee toernooien. Moet zeggen dat ik deze doelman eigenlijk helemaal niet ken. Iemand die weet of het iets is? En wat gebeurt er eigenlijk met Steffen dan? Vertrekt hij?

1 juli 2022 om 12:13

Staat allemaal in de tekst😬

1 juli 2022 om 12:20

Misschien even de tijd nemen om het artikel te lezen? 😉

1 juli 2022 om 14:06

Oei, hier val ik door de mand. Ik was inderdaad niet verder gekomen dan de lead. Nu ben ik weer op de hoogte!

Goede keuze. Gedegradeerd met Arminia en dan nu gewoon je zakken vullen als keeper van de beker potjes.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren