Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City moet het de komende tijd doen zonder Josep Guardiola

Laatste update:

Josep Guardiola is de komende weken afwezig bij Manchester City, zo maakt de club bekend via de officiële kanalen. De 52-jarige manager van the Citizens kampte al langere tijd met rugproblemen en is inmiddels succesvol geopereerd in Barcelona. De Spanjaard gaat revalideren in zijn vaderland.

City moet het zodoende de komende tijd zonder Guardiola doen op het trainingsveld en tijdens de wedstrijden. De manager, die zijn ploeg het afgelopen seizoen naar een historische treble leidde, wordt na de komende interlandperiode terug verwacht. Guardiola is daardoor afwezig tijdens de wedstrijden tegen Sheffield United (uit) en Fulham (thuis) van respectievelijk 27 augustus en 2 september.

Tijdens zijn afwezigheid zal assistent-trainer Juanma Lillo de eindverantwoordelijke zijn. De 57-jarige Spanjaard keerde deze zomer terug bij City nadat hij in het seizoen 2022/23 aan het roer stond bij Al-Sadd SC uit Qatar. Tussen 2020 en 2022 zat hij al als assistent-trainer van Guardiola op de bank bij the Citizens. Lillo heeft ook een verleden bij onder meer Sevilla en Vissel Kobe.

City is het nieuwe seizoen prima begonnen. De landskampioen, FA Cup- én Champions League-winnaar van vorig seizoen rekende in de eerste twee competitiewedstrijden af met Burnley (0-3) en Newcastle United (1-0), terwijl ook beslag werd gelegd op de Europese Super Cup door te winnen van Sevilla (1-1, w.n.s.). De eerste officiële wedstrijd van het seizoen ging wel verloren van Arsenal, dat na strafschoppen de Community Shield in de wacht sleepte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk kan Pep snel herstellen en kan hij straks weer in goede staat verder

Jammer voor pep hopelijk hersteld hij snel in goede en gezonde staat!

In de Cruijffiaanse wijsheid "ik heb nog nooit een zak geld een doelpunt zien maken" kunnen we "zak geld" vervangen door trainer. Maar los van dat kan Pep prima de regie houden via oortjes of andere technieken lijkt me.

Hardverscheurend om te lezen... Manchester city is net lekker aan het draaien en dan gebeurt dit... je rug is geen fijne plek om blessures te hebben. Hopelijk weet de chirurg de juiste snaar te vinden in zijn rug en zien we pep weer gauw langs de zijlijn!

22 augustus 2023 om 18:37

Doe niet zo overdreven joh 😂

Die Guardiola kan koppig blijven. van Gaal liet zich behandelen door Müller-Wohlfahrt en moest uiteindelijk niet geopereerd worden.

Tsja, niet heel handig zo in het seizoen. Had hij dat niet in de vakantieperiode kunnen doen? Of in pre-season ofzo?

Benieuwd of dit invloed heeft op het spel en op City in zijn geheel. Gok dat hij vanuit thuis alsnog constant contact zou hebben met de staf op de bank... En livestreams etc van de training...

Misschien kan hij het vanaf de TV nog wel beter zien/analyseren, zou een bak zijn zeg!

Hoop wel dat die eens stop met die wisselingen achterin telkens! Mijn FPL leidt eronder!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren