Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester City meldt zich in felle Engelse strijd om ‘nieuwe Essien’’

Laatste update:

Godfred Donsah is nog geen grote naam in de Europese voetbalwereld, maar dat gaat mogelijk veranderen. De middenvelder van Cagliari staat in de belangstelling van de grootste clubs van Engeland, zo melden diverse Britse media. Arsenal, Tottenham Hotspur en Liverpool hadden al interesse, nu meldt ook Manchester City zich aan het front.

/

Donsah is pas achttien jaar, maar hij speelde dit seizoen al vijftien competitiewedstrijden voor Cagliari. In de wedstrijd tegen Internazionale (2-1 verlies) werd de ‘nieuwe Michael Essien’ bekeken door scouts van Manchester City en Arsenal.

“De interesse van Manchester City streelt me, maar ik ben gelukkig bij Cagliari. Het gaat goed en het team doet het gaat”, zegt de Ghanees tegen de Italiaanse media. Zaakwaarnemer Oliver Arthur bevestigt dat er interesse is. “Manchester City, Liverpool, Tottenham en Arsenal hebben navraag gedaan. Concreet is het echter nog niet”, klinkt het.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De nieuwe essien, veelbelovend hoor voor een aanstormend talent haha

1 maart 2015 om 12:00

Een carriere als die van Essien is eentje om van te dromen voor velen. Spelen voor grote clubs als Chelsea, Milan en Real Madrid is niet niks en daarnaast ook nog eens het winnen van de CL en landstitels.

1 maart 2015 om 12:07

Essien was inderdaad een hele goede speler en is gewoon op de achtergrond gebleven door alle sterren bij Chelsea! Toen hij ging was er amper aandacht voor, maar essien is een hele goede constante speler geweest voor chelsea.

1 maart 2015 om 12:36

Tot zijn blessure was het zelfs 1 van de beste defensieve middenvelders ter wereld. Het is erg jammer dat het zo is verlopen.

1 maart 2015 om 13:46

Zijn goal tegen Barcelona tjongejongejonge poe poe

1 maart 2015 om 14:21

Wat dacht je van zn goal tegen arsenal, ook niet verkeerd

Altijd maar de nieuwe Ronaldo, Messi, Pele, Zidane, Drogba en nu Essien. Stop met de vergelijking. Gewoon aangeven nieuw talent dat een grootte word.

1 maart 2015 om 14:29

Waarom?

Iemand enig idee waarom hij de nieuwe Essien word genoemd naast dat het alletwee Ghanezen zijn.

1 maart 2015 om 21:05

Ik vind ze wel wat van elkaar weg hebben, ze spelen op dezelfde positie en ik denk dat de Ghanezen hem als zijn opvolger zien?

Het team doet het goed? Cagliari verkeert in degradatiegevaar lijkt me sterk dat het team het dan goed doet. Wel een groot talent als je op je 18de in de Serie A al 15 wedstrijden meespeelt zegt veel. Alleen altijd de teksten de nieuwe Zlatan, de nieuwe Ronaldo etc. slaat nergens op. Elke speler is anders en is het altijd maar afwachten of ze de potentie die ze wordt toegedicht zullen waarmaken.

1 maart 2015 om 12:23

Vandaag een belangrijke wedstrijd tegen de nummer 16, Hellas Verona. Hebben maar 5 punten meer. Overigens is het puntenverschil tussen de nummer 12 en de nummer 18 maar 9 punten. Bovendien heeft Cagliari M'Poku haha. Wat speelde die goed zeg tegen Inter.

1 maart 2015 om 12:32

Klopt het ligt allemaal heel dicht bij elkaar, maar ik heb liever dat ze gelijkspelen haha. Dan loopt zowel Hellas als Cagliari niet op mijn Atalanta uit. M'Poku was inderdaad de beste man op het veld tegen Inter, maar wil nog wel is zien of die die vorm het restant van get seizoen kan vasthouden.

1 maart 2015 om 12:56

Haha jaa klopt, dat zou het beste voor je club zijn. Succes vanmiddag tegen Sampdoria!

1 maart 2015 om 12:40

Die bijnamen doet vz. toch alleen maar om meer mensen te trekken, op 1 of andere manier kijk je gewoon sneller dam dat er staat. Engelse topclubs bekijken talent.

Laatst een korte documentaire gezien over deze jongen. Veel meegemaakt als kind in Ghana, wens hem het beste toe

Het valt me wel op dat ieder aanstormend tallent direct in de interesse van Tottenham staat

Wanneer gaat die Engelse clubs zelf is iets opleiden of in eigen land een speler kopen, als ze al dat geld niet hadden daar zou ik wel is willen weten hoe sterk het nog is die competitie

Begrijp niet hoe essien zo slecht is geworden

Donsah valt mij al een tijdje positief op, maar een stap naar de Premier League is nog veel te vroeg denk ik. Sowieso vind ik dat Cagliari wel een leuk team heeft, alleen moeten ze echt punten gaan pakken. Ik hoop dat ze in de Serie A blijven, liever zij dan Chievo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren