Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester City kan totaal niet verdedigen, die mandekkers worden afgemaakt’

Laatste update:

Manchester City heeft de laatste weken behoorlijk wat punten laten liggen en zondag speelt de ploeg van manager Manuel Pellegrini een uiterst belangrijke wedstrijd. The Citizens komen in actie tegen Tottenham Hotspur, dat de financiële grootmacht inmiddels is gepasseerd in de rangschikking. Volgens oud-trainer en analyticus Harry Redknapp móet Manchester City winnen.

/

“Als Manchester City niet wint van Tottenham Hotspur, is het voorbij”, laat Redknapp weten aan BT Sport. “Je weet nooit wat je krijgt met City. Ze hebben geweldige spelers, maar ze kunnen absoluut niet verdedigen. Ze hebben verdedigers die totaal niet snappen hoe je moet verdedigen. Als Vincent Kompany niet speelt, worden de centrumverdedigers helemaal afgemaakt. Dan lukt het Manchester City niet om ‘de nul’ te houden.”

Manchester City gaf een vermogen uit aan spelers als Eliaquim Mangala en Nicolás Otamendi: een lachertje, volgens Redknapp. “Wie die spelers ook gehaald heeft, Manchester City heeft helaas geen goede spelers gehaald. Als ik Manchester City was geweest, dan had ik in januari met John Terry gebeld. Hij had de club de titel kunnen bezorgen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben het volledig eens met Redknapp. City heeft geweldige voetballers en kan in balbezit heerlijk voetbal laten zien maar bij balverlies is het gewoon heel erg matig. Dit mag je Pellegrini zeker kwalijk nemen.

Ik denk ook niet dat het alleen aan de verdedigers ligt maar gewoon aan de hele organisatie bij balverlies. In de meeste wedstrijden kan City het zich permitteren om ruimtes weg te geven omdat veel ploegen in Engeland niet voldoende kwaliteit hebben om daar gebruik van te maken maar wanneer City tegen sterkere teams speelt zie je pas echt hoe zwak ze in defensief opzicht zijn.

Dit is ook de reden dat ik City gewoon niet de Champions League zie winnen. Ik acht ze gewoon niet in staat om voetballend te winnen van ploegen als Real Madrid, Barcelona en Bayern Munchen en ze hebben nou eenmaal geen ploeg die de boel dicht kunnen gooien achterin.

11 februari 2016 om 11:01

Je stipt het prima aan waarom je het niet volledig eens kan zijn met Redknapp: City geeft ontzettend veel ruimte weg tussen de linies waardoor dat team niet kan verdedigen. Als je daar dan Terry neerzet, wordt die ook overlopen.

Ik geef het je zwart op wit, Pep gaat sowieso één CV halen die nog minder goed kan verdedigen als wat er nu bij City staat, alleen gaat die kerel opbouwend beter zijn. En toch gaat het lijken alsof het City van 16/17 beter kan verdedigen. Bij Pep zijn het de aanvallers die als eerste verdedigen door direct volop druk op de bal te zetten.

Het zou mij niet verbazen als Pep Piqué en Busquets gaat halen.

11 februari 2016 om 11:54

Dat laatste zou mij heel erg verbazen.
Ik denk dat je wat betreft dat eerste stuk helemaal gelijk hebt. Toure loopt op een hele belangrijke positie maar maakt de nodige meters niet. Sterling (heb ik dit seizoen slechts 3 a 4 keer gezien) weigert ook mee te verdedigen. Het houdt een keer op.

11 februari 2016 om 12:16

Dit is ook precies de reden waarom Barca weer zo ongenaakbaar is sinds Suarez. Die man is de aanjager voorin.

11 februari 2016 om 13:30

@doncoxxx

Je hebt gelijk. Wat betreft de titel ben ik het volledig met Redknapp eens maar niet heel zijn verhaal klopt.

Ik weet nog goed hoe moeilijk Terry het had onder Villas-Boas omdat Villas-Boas toen met een hoge lijn wou verdedigen. Terry is geen verdediger die met veel ruimte in zijn rug kan spelen en dus ongeschikt voor City.

Mangala en Otamendi waren de mannen die elke topclub wel konden gebruiken volgens velen en naderhand dan maar afkraken, lekker makkelijk.

Als analist is het soms ook zo makkelijk praten. "als ik Manchester City was geweest, dan had ik in januari met John Terry gebeld." Alsof Terry januari zomaar zou vertrekken bij zijn club Chelsea.

11 februari 2016 om 10:20

Precies en Redknapp heeft waarschijnlijk de slechtste record van alle managers qua kopen van spelers. Allemaal middelmaat bij tottenham gekocht en portsmouth naar de afgrond gebracht door te veel te betalen aan spelers,transfers en premies.

11 februari 2016 om 10:28

Niet om het recht te praten ofzo hoor,
Maar een coach gaat toch niet over premies in contracten? Daar zijn toch andere mensen voor?
Als dat zo is dan vind ik het ook erg kortzichtig om te zeggen dat redknapp Portsmouth in de afgrond heeft geduwd

11 februari 2016 om 11:50

Misschien ga ik te ver om te zeggen dat alleen Redknapp Portsmouth in de afgrond heeft geduwd. Hij had wel de vrijehand bij Portsmouth, Hij mocht daadwerkelijk alle spelers vette contracten geven o.a Kranjcar. . Ik ben altijd een grote fan van Portsmouth geweest. Misschien ben ik wel objectief.

Ik hoop dat Kompany snel terugkeert. Kompany-Otamendi is een dodelijk koppel. Otamendi wordt zeer onderschat terwijl Demichelis de zwakste schakel is in de ploeg. Ook denk ik dat Guardiola een fortuin gaat uitgeven aan backs.

11 februari 2016 om 11:16

Helemaal mee eens! Enige die nog wel kunnen blijven in de defensie zijn Kompany, Otamendi, Mangala, Zabaleta en Kolarov. De rest is gewoon afgeschreven.

Zo simpel is het niet, want in mijn ogen kun je het op twee manieren oplossen en dan zeg ik het nog simpel.

Je hebt de leider figuren die met de club meegroeien zoals Terry, Kompany, Carragher en Ferdinand dat waren/zijn en die kun je dus vanuit de jeugd halen en de tijd geven en dan bedoel ik een paar jaar het volle vertrouwen geven en groomen naast een figuur zoals Terry. Jammer genoeg is dit bij de meeste clubs onmogelijk. Smalling en Cahill zie ik nog wel zo ontwikkelen, maar dat ligt ook maar net aan de trainer.

Je hebt duos die goed werken zoals Kocielny/mertesacker, Aldeweireld/vertonghen, Fonte/lovren en nu ook Huth/morgan. Dit werkt samen of het werkt niet samen en is vaak gewoon geluk hebben en als grote club zou je dus beiden of geen kopen om meer zekerheid van slagen te hebben.

Zo zie ik het over het algemeen, want er zullen vast wel af en toe iets anders voorkomen en ik vind ook dat je dit altijd meer zult zien bij de wat mindere clubs, want bij topclubs zoals Barcalona staat er veel minder druk op de verdediging en is het grootste doel meevoetballen.

11 februari 2016 om 11:44

Cahill is ook al 30 dus ik denk niet dat hij zich nog veel ontwikkeld, smalling echter, ben ik het met je eens

11 februari 2016 om 12:08

Terry stopt binnen nu en twee jaar, Cahill kan nog zeker 6 jaar mee. Hij zou Zouma de volgende leider kunnen maken. Cahill zou dan kortere tijd van waarde zijn, maar toch van waarde

11 februari 2016 om 12:09

Dat bedoel ik dus met het volle vertrouwen, want binnen 6 maanden wisten de City supporters het al zeker volgens mij

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren