Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City haalt uit en lijkt klaar voor duel met Real Madrid

Laatste update:

Manchester City heeft zaterdagmiddag de derde plaats (voorlopig) weer overgenomen van Arsenal. De ploeg van Manuel Pellegrini won in een wedstrijd met veel kansen over en weer met 4-0 van Stoke City en klimt daardoor weer over the Gunners heen. Arsenal, dat nu één punt minder heeft, heeft wel een wedstrijd minder gespeeld en kan zondag bij winst op Sunderland plaats drie, die recht geeft op rechtstreekse deelname aan de Champions League, weer overnemen.

/

City en Stoke begonnen allebei fel aan de wedstrijd en na twintig minuten spelen hadden beide ploegen al een aantal goede kansen gecreëerd: Kelechi Iheanacho schoot na iets meer dan vijf minuten al vlak langs het doel van Shay Given, terwijl Glenn Whelan en Ryan Shawcross aan de andere kant ook voor gevaar zorgden. Namens The Potters misten daarna Gianelli Imbula, Marko Arnautovic en nogmaals Imbula vlak na elkaar, voordat City wel scoorde: Fernando was het slimst bij een corner en de Braziliaan kopte knap langs Given.

Stoke was het na de 1-0 even kwijt en een kleine tien minuten later verdubbelde Sergio Agüero de voorsprong: de Argentijn mocht van elf meter aanleggen na een overtreding van Shawcross en schoot onberispelijk binnen. Na de rust kwam Stoke via Joselu weer bijna terug in de wedstrijd, maar het schot van de Spanjaard vloog net langs het doel van Joe Hart. De Engelse keeper had tien minuten later ook een fantastische redding in huis bij een poging van Arnautovic.

/

Iheanacho besliste de wedstrijd daarna met een dubbelslag: de jongeling maakte bijna twintig minuten na rust de 3-0 op aangeven van Pablo Zabaleta en een kwartier voor tijd was het nogmaals raak. De ingevallen Wilfried Bony zette Iheanacho alleen voor de keeper, waarna hij Given kalm omspeelde en de 4-0 binnen prikte. Voor Stoke was het alweer de derde competitiewedstrijd op rij dat de ploeg vier doelpunten om de oren kreeg. Manchester City speelt komende dinsdag het eerste Champions League-duel met Real Madrid.

Vind je dat Manchester City het verdiende zo ruim te winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is tijd dat Voetbalzone en mensen hier Kalechi Iheanacho even eens ophemelen als Rashford. Wat een groot talent is dat zeg!

23 april 2016 om 15:43

Ik snap wel wat je bedoelt, maar Rashford heeft ook gescoord in grote wedstrijden.
Verder vind ik het ook een leuke speler om naar te kijken, maar hij krijgt wel weinig speeltijd.

23 april 2016 om 21:28

Marcus Rashford: 547 minutes, 7 goals
Kelechi Iheanacho: 500 minutes, 11 goals

23 april 2016 om 15:45

Ben misschien biased als United supporter, maar ondanks dat ik Iheanacho erg goed vind, vind ik wat Rashford presteerd indrukwekkender. Kijk in wat voor team beiden presteren..

23 april 2016 om 15:51

@rvp
Biased of niet. Dat is ook gewoon zo. Iheanacho krijgt ook niet echt de kans om te spelen in grote wedstrijden

23 april 2016 om 16:32

Verschil zit em in het volgende. Rashford speelt vanwege gebrek aan spitsen. Kwalitatief en naar blessures gekeken. Als Van Persie, Chicharito en Rooney er waren zou hij nooit hebben gespeeld. Kalechi was een de redenen waarom Jovetic en Dzeko verhuurd werden. Daarnaast is Bony er ook nog en Kalechi heeft aangetoond beter dan hem te zijn.

23 april 2016 om 15:48

Heeerlijk talent. Koele, bescheiden jongen met een goede techniek, snelheid, schot en killerinstinkt.

Die Kelechi kent ook geen aanpassing of druk zo lijkt wel, doet gewoon zijn ding en dat op die leeftijd, indrukwekkend, gaat denk ik een erg goeie worden.

23 april 2016 om 15:51

Heerlijk talent he! Hij heeft ook wel de mentaliteit om een grote te worden. Echt een heerlijk talent.

Op basis van de wissels en de spelers die rust hebben gekregen kunnen we speculeren over de opstelling tegen Real:
Hart
Sagna-Otamendi-Mangala-Clichy
Fernando-Fernandinho
Navas-De Bruyne-Silva
Aguero

Kompany kan ook spelen, maar die heeft weinig ritme. Ik denk zelf dat Pellegrini Otamendi en Mangala heeft laten spelen voor het opbouwen voor ritme voor dinsdag ook. Erg vreemd dat Kompany niet op de bank zat. Misschien werd hij wel gewoon gerust.

23 april 2016 om 15:46

Goeie opstelling, en dan reactievoetbal spelen, daarmee kunnen jullie Real nekken. Maar als City even slim en volwassen speelt zoals ze het hele CL seizoen al doen, maken ze een goede kans tegen Real, ook al blijft Real favoriet.

23 april 2016 om 15:52

City zal pressie gaan zetten wanneer Modric of Kroos de bal zal hebben. Ik ben alleen bang dat Real vooral de vleugels zal opzoeken met Ronaldo en Bale, die de skills hebben om door een linie te breken. Dus dubbelen dekking is dan belangrijk, maar dan is er weer ruimte voor Modric en Kroos in het centrum.

23 april 2016 om 16:55

Dus wat je eigenlijk zegt is dat City van plan is om druk te zetten op het middenveld, maar omdat real real is kan het eigenlijk niet. Goede tactiek

24 april 2016 om 13:39

@freekaleek
Ik speculeer over wat City waarschijnlijk zal doen. Alleen verwacht ik dat Real wel een antwoord zal proberen te geven via de flanken. In dat geval heeft City de keuze om dubbele dekking te geven aan de wingers of om het centrum compact te houden. Het is meer een potentieel probleem voor City als Real het op een bepaalde manier aanpakt. En zelfs als ze dat doen, dan nog is het vervelend, aangezien het middenveld goed gedekt zal blijven. Vanaf de flanken is het moeilijk om te scoren, dus wordt je al bijna gedwongen om voorzetten te geven.

23 april 2016 om 15:53

Denk dat je gelijk gaat krijgen, al verwacht ik Silva op tien en De Bruyne vanaf links. Real zal 433 gaan spelen met Casemiro, Modric en Kroos op het middenveld dus Fernando en Fernandinho zullen hen moeten dekken.

Het grootste probleem is het gebrek aan stootkracht als je met Sagna, Clichy en Navas gaat spelen. Daarom zie ik liever de aanvallende backs, of iemand op de plek van Navas die meer dreiging heeft. Silva zou vanaf rechts kunnen, en laat Kelechi dan spelen die (slechts) Casemiro moet dekken bij balverlies.

Goed veldspel zoals we dat van City kennen. Toen Stoke probeerde te pressen werd er mooi gecombineerd. Silva speelde ook eindelijk weer eens heerlijk. De Bruyne was vandaag niet nodig, mooi dat Navas het goed deed en dat Kelechi scherp was voor de goal.

23 april 2016 om 15:50

Ik heb de eerste helft helaas gemist. Silva speelde dus weer heel erg sterk?

23 april 2016 om 15:55

Ja, goede verticale passing en een goede samenwerking met Kolarov. Had wel één keer gevaarlijk balverlies toen hij ervoor koos om iemand uit te willen spelen in plaats van de bal gewoon voor te geven in een vol strafschopgebied.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren