Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester City en Chelsea wilden me, Real en Barcelona benaderden me’

Laatste update:

Mehdi Benatia stapte vorige maand over van AS Roma naar Bayern München. De kampioen van Duitsland tikte een initiële som van zo’n 26 miljoen euro af voor de Marokkaanse verdediger, die vervolgens een meerjarig contract tekende. Er was ook belangstelling van andere Europese topclubs, onthult Benatia nu.

/

“Manchester City en Chelsea wilden me hebben en Real Madrid en Barcelona benaderden me ook”, geeft de 27-jarige verdediger aan in Kicker. “Ik heb mijn sportieve toekomst besproken met directeur Walter Sabatini; die zei dat de club mij het liefst zou houden, maar dat ze het geld van de transfer wel nodig hadden. Dat stoorde me, want in beginsel wilde ik bij Roma blijven.”

“Maar laat duidelijk zijn dat ik wel graag naar Bayern München wilde gaan en dat ik met plezier de overstap heb gemaakt. Ik vind München een mooie stad, ook al is het hier wel wat fris”, zegt Benatia. De transfersom van 26 miljoen euro werkt niet verlammend op de Marokkaans international, benadrukt hij. “Het maakt mij weinig uit of ik transfervrij naar een club ga, of voor een groot bedrag.”

Mehdi Benatia heeft de juiste keuze gemaakt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hele goede slimme aankoop van Bayern !

Blij dat hij naar Bayern is gegaan, is zeker beter dan Dante.

Is hij écht zo goed? Met welke type speler kan je hem vergelijken? En kijkend naar zijn leeftijd hebben we te maken met een laatbloeier? Door tijdgebrek volg ik de Serie A cq AS Roma nauwelijks, dus heb weinig knowhow van deze speler.

8 september 2014 om 11:37

Een hele goeie speler die ijzersterk is maar ook voetballend vernomen heeft. Niet voor niets 2 jaar geleden toen hij nog bij Usinese speelde als beste verdediger van de serie À verkozen. Afgelopen jaar was hij een van de sterkhouders bij Roma. Niets kwam langs hem. Gewoon een soort Ron Beton was hij maar dan ook nog eens met voetballende kwaliteiten. Hij kan dus ook nog opbouwen en hij scoort ook regelmatig

8 september 2014 om 11:38

Oordeel zelf maar:
https://www.youtube.com/watch?v=cuxev_frclm

8 september 2014 om 11:42

Okay, thanks heren.

8 september 2014 om 11:44

Zo'n filmpje zegt natuurlijk niets he.. Worden alleen maar goede fragmenten uitgehaald dat kan je ook doen bij Melvin Platje, maargoed het is een hele sterke en nuttige verdediger!

8 september 2014 om 11:52

Daar heb je een punt, maar aangevuld met verder onderbouwde reacties van 'kenners' kijk je toch anders naar deze beelden.

8 september 2014 om 11:41

Nou ja een laatbloeier is hij ook niet echt. Hij doet het al jaren goed en in 2011 is hij uitgeroepen tot "beste verdediger van Serie A. Vorige seizoen was hij wat mij betreft weer de beste verdediger.
Je kan hem niet echt vergelijken met andere verdedigers. Hij is wel een van de weinige verdedigers momenteel die compleet is. Fysiek sterk, sterk in de lucht, snel, kan prima opbouwen, maakt haast nooit domme foutjes. Mentaal zit het ook goed. Niet zo gestoorde mannetje als Pepe.

8 september 2014 om 11:42

Een type verdediger die gewoon steeds beter wordt door ervaring en blijkbaar leert van zijn fouten. Was altijd al een solide verdediger, maar hij blijkt een grote wil te hebben om zichzelf te verbeteren. Heerlijke speler om te zien (qua verdedigen), het ziet er sterk, solide en respectvol uit wat hij doet en hoe hij zich inzet is geweldig. Had toen hij bij Udinese speelde ook niet verwacht om hem uiteindelijk bij Bayern te zien.

8 september 2014 om 11:44

Hij komt uit de jeugdopleiding van Ol' Marseille vervolgens via lagere divisies van Frankrijk naar udinese gegaan. Is een sterke speler met een scherpe pass en durft in te grijpen alleen moet hij echt op een vaste speler spelen anders wil hij weleens vergeten waar hij staat. Hij is ook aanvallend sterk hoor dat is wat je bonus erbij krijgt. Bij Marokko is hij aanvoerder maar heb nooit idee dat hij zijn ploeggenoten goed coacht denk dat ze hem band hebben gegeven omdat hij de beste is wat we hebben

8 september 2014 om 11:45

Nee hij is nog zelfs beter!!
Ik denk dat hij qua type vergelijkbaar is met Laurent Blanc, alleen vind ik Benatia fysiek beter en daardoor ook een betere verdediger, maar hij leest het wel spelletje goed zoals Blanc destijds en kan ook goed opbouwen.
Is enigszins een laatbloeier in die zin dat hij op latere leeftijd opvalt, maar toen hij bij Udinese zat kon je al zijn klasse zien.
In de jeugdelftallen in Frankrijk speelde hij zelfs op '10', later is hij pas verhuisd naar de centrale verdediger positie.

8 september 2014 om 18:42

Niet zozeer een laatbloeier maar heeft gewoon een geleidelijk opbouwende carriere waarbij hij het overal goed deed maar niet echt opvallend!

jammer voor roma, maar logisch dat hij een vervolgstap maakt. Als een club het geld nodig heeft is zo'n speler natuurlijk makkelijk te slijten, al vind ik nog dat hij voor weinig geld is overgestapt.
Ik denk dat benatia er zelf ook niet heel rouwig om is.. als de 4 grootste clubs je willen hebben zouden weinig spelers bij roma zijn gebleven..

8 september 2014 om 11:39

Roma supporters verwijten hem ook niet dat hij de stap wou maken. Ze verwijten hem dat de manier waarop hij dit heeft gedaan (onderhandelingen saboteren, weigeren om te trainen, afspraken niet nakomen etc). Vervolgens wel in de media roepen dat je wil blijven en niet perse weg wil en noem maar op.

Dat steekt en in mijn ogen zeer begrijpelijk. Had ie open kaart gespeeld met Roma dan was het voor Roma makkelijker geweest om er meer uit te halen. Nu zat je met een speler die allang had besloten weg te gaan en het voor zichzelf onmogelijk had gemaakt om eigenlijk nog te blijven.

Maar goed, echte clubhelden zijn gelukkig nog niet vergaan of in wording.

8 september 2014 om 11:44

Welke afspraken? Roma heeft zich ook niet echt aan afspraken gehouden.
Ze hadden beloofd dat hij salaris verhoging zou krijgen. Zoveel beloftes niet waar gemaakt.

Wij hadden hem moeten halen in plaats van Vermaelen, dan was het gewoon een uitstekende transferperiode, helaas zit het bestuur vol incapabele kneuzen.

@ The_F-Sider je kan hem vergelijken met Alex van psv in zijn beste tijd grote sterke centrale verdediger. Moet wel nog aan een aantal punten werken maar hij is sowieso beter dan Dante vind ik. Alleen weet niet of hij bij Bayer Munchen gaat spelen aangezien hij rechtsbenig is en Boateng is natuurlijk ook geen slechte.

8 september 2014 om 12:04

De vergelijking met Alex vind ik een belediging voor Benatia.
Alex is nog nooit in de buurt gekomen.
Persoonlijk dvind ik Benatia op dit moment de beste CV van de wereld, heb vorig seizoen alles van Roma gezien en heeft 1 blunder gemaakt en verder alleen maar punten gewonnen.

Pakt weinig kaarten omdat hij ver vooruit kan denken en is voor een CV behoorlijk snel. Met corners en dode spelmomenten heb je een extra wapen omdat zijn timing en kopkracht top is!

Ik hoop dat hij een slechte dag heeft tegen Roma in de Cl...

Vraag me echt af waarom hij niet liever naar Spanje wilde. Was de ideale man voor Barcelona.

8 september 2014 om 14:39

Misschien omdat Bayern the place to be is nu? Ik bedoel bij Real is hij niet nodig omdat zij Ramos, Varane en Pepe al hebben.

Goeie CB voor Bayern. Heeft het goed gedaan, bij Udinese was ie ook al zo goed en daarom vond ik het een topaankoop voor Roma.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren