Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United-spelers vrezen duel met Liverpool meer dan alleen op sportief vlak

Laatste update:

Een aantal spelers van Manchester United twijfelen of ze vrienden en familie moeten uitnodigen voor de clash tegen aartsrivaal Liverpool van aanstaande maandag op Old Trafford. Dat meldt The Telegraph. De spelers zijn bang dat hun gasten het doelwit kunnen worden van andere aanwezige supporters. Er staat sowieso al druk op de wedstrijd, omdat supporters van Manchester United van plan zijn om te protesteren tegen de familie Glazer, die de club in handen heeft.

Erik ten Hag en the Red Devils zijn uiterst slecht begonnen aan het nieuwe seizoen met verliespartijen tegen Brighton & Hove Albion (1-2) en Brentford (4-0). De druk staat er dan ook meteen op voor de ex-trainer van Ajax. Supporters zijn naast de slechte seizoensstart ook (al langere tijd) ontevreden over de Glazers, die weinig geld zouden investeren in de club. Met de demonstratie willen ze proberen om een einde te maken aan het Glazer-tijdperk op Old Trafford.

De spelers van Manchester United vrezen nu dat de woede richting de eigenaar van de club kan overslaan naar hun familie en vrienden bij een slecht resultaat tegen Liverpool. De gasten van de spelers kunnen plaatsnemen in skyboxen, maar ook tussen de rest van de supporters in het stadion. Ten Hag is op de hoogte van de plannen van het publiek en reageerde vrijdagmiddag op de persconferentie. ''De eigenaars willen winnen en de fans willen dat de eigenaars achter de club staan", aldus de manager. "We moeten samen vechten en verenigd zijn.''

Ook Gary Neville, oud-speler van the Red Devils, sprak vorige week bij Sky Sports over de situatie met de Glazers. ''Het enige geld dat is besteed aan spelers is geld dat de club zelf heeft gegenereerd of dat de club geleend heeft. Het komt niet van de Glazers. De eigenaren hebben sinds het vertrek van Sir Alex Ferguson bewezen dat ze geen innovatieve voetbalclub kunnen leiden. Ze zijn ingehaald op elk vlak en dat is pijnlijk.''

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man U kennende winnen ze van Liverpool en gaan ze daarna weer helemaal af tegen southampton en Leicester.
Ik blijf nog steeds zeggen dat na twee wedstrijden het seizoen al voorbij is.
Dit elftal eindigt niet in de top 6.

19 augustus 2022 om 19:05

"Man U kennende winnen ze van Liverpool" Was het niet 9-0 over beide wedstrijden vorig seizoen?

19 augustus 2022 om 19:13

Dat zeggen toch niks over de wedstrijd die dit weekend wordt gespeeld?

19 augustus 2022 om 19:18

Grotendeels dezelfde namen dus zegt wel iets

19 augustus 2022 om 20:31

Ze wonnen ook 4-0 in de voorbereiding van liverpool.

19 augustus 2022 om 22:23

Tegen Liverpool B.

Ik zou maar niemand uitnodigen, wordt weer een nederlaag.

Tijd dat deze vieze parasieten vertrekken! Zij zuigen United leeg. Nasty praktijken hebben zij..Geld lenen bij de bank om spelers te halen& vervolgens ‘t geleende geld op United zetten & al het geld dat de club/bedrijf United schoon binnen haalt zetten ze op de eigen bankrekening! Het is niet gek dat de supporters sinds de overname eral niet mee eens waren & nu is het hoog tijd dat deze dieven vertrekken!!#GLAZERS OUT!!!

19 augustus 2022 om 19:14

Nasty praktijken dat is wat overdreven. Ze zien t gewoon als een financiële investering. Daar is sportief natuurlijk veel mis mee maar dat is natuurlijk gewoon hun recht. Zie ze overigens ook liever gaan maar het is wat te simpel om alles bij hun neer te leggen.

19 augustus 2022 om 19:42

@ravel: Uiteraard kunnen niet altijd de juiste keuzes worden gemaakt, maar het kan ook niet zo zijn dat er altijd de foute keuzes worden gemaakt.

Als je dat op je in laat werken en je inleest over de geschiedenis van de Glazers in deze, en hun andere ondernemingen, is het woord 'nasty' zoals Takemehome hier gebruikt misschien juist wel de terechte en juiste verwoording. Het is daarom gewoon tijd om te vertrekken voor de Glazers, want er komt nu echt een moment dat de stoppen doorslaan. Pak het geld en vertrek. Het wanbeheer, wanbeleid en slecht ondernemerschap is stuitend, en dat er dan weer berichten zoals die van jou voorbij komen waarin alleen al maar gesuggereerd wordt dat zij hier geen verantwoordelijkheid voor hoeven af te leggen vreselijk frustrerend voor supporters van Manchester United die in de afgelopen 17 jaar hun club hebben zien afglijden onder hun leiding. Ik hoop daarom dat je er voor open staat jezelf echt te informeren over deze situatie, en dan nog eens terug te komen binnen Voetbalzone. Een zin waarin je 'hun recht' zult gebruiken zal daar dan vast niet meer in voorkomen.

19 augustus 2022 om 20:09

@Ravel
Ze zien het als financiële investering. Dat is idd niet strafbaar. Maar als je een sportclub op die manier laat runnen, dan snap je het dus totaal niet. Dus zijn de supporters er klaar mee. Die willen weer om de.lrijzen spelen. Zeker als er zoveel geld is om de club beter te maken. Tot renovatie stadion en trainingscomplex tot aan versterkingen selectie.

Wat Takemehome zegt is gewoon waar. Hun zijn er verantwoordelijk voor. Er is heel veel geld maar wordt niet uitbesteed aan de ub maar verdwijnt grotendeels in hun eigen zak. Waarom lukt het City wel in paar jaar een topteam op het veld te zetten??
De eigenaren zijn hier verantwoordelijk voor.
Ambramovic wilde.lrijzen winnen met Chelsea, en heeft dat goed gedaan in korte tijd. De Glazers willen dat niet. Dat staat lijnrecht tegenover wat de supporters willen. Dus ja...ze zijn er wel verantwoordelijk voor

19 augustus 2022 om 20:22

Geen investering, het is een tool voor schulden , Manu staat dik in de min, en zo willen de glazers het graag vanwege taxbreaks die ze dan krijgen

19 augustus 2022 om 21:29

Je hebt geen flauw idee wat voor imagoschade het met zich mee brengt voor de club!
Op deze manier komt United niet uit de rode cijfers maar er juist meer in te zitten.
De Glazers kochten de club met & voor hele andere redenen dan het beste voor de club zowel sportief als financieel.
Dat er uiteindelijk steeds verkeerde mensen in functies kwamen die er niet hoorde zegt al een hoop.. stadion dat nauwelijks gerenoveerd werd voor bepaalde aspecten. De club United wordt gewoon keihard neglected zoals het heel mooi in het Engels zeggen.
Als de weg omhoog gezet wil worden, zullen zij hoe dan ook moeten verkassen!

21 augustus 2022 om 10:28

Dros, ik heb direct nadat van bv Gaal opgevolgd werd door Mourinho al veelvuldig aangegeven dat de directie en stelletje prutsers waren. Itt tot heel veel fans hier en op andere fora die wel ff dachten dat er een zg prijzenpakker de boel wel op zou lossen. De staat vd de selectie wordt mogelijk al langer onderschat en het beleid is alleen maar verergert. Je hoeft mij echt niks te vertellen over de situatie bij United. Deze reactie is gewoon zwaar over emotioneel en typisch. Wat zeg ik precies anders? In hoofdlijnen ben ik het gewoon eens. Waar ik niet zo goed tegen kan is dat overdreven positieve gepraat (United gaat wel ff om de titel spelen etc.) terwijl de situatie echt al jaren niet best is (doe jij ook nog wel eens aan geloof ik). Maar dus ook dit soort overdreven emotionele scapegoating. Ik ben kritisch genoeg over de directie geweest in de afgelopen 10 jaar en ze dikwijls al aangewezen als de oorzaak van structurele problemen lang voordat het gros daar achter kwam hier...

19 augustus 2022 om 20:04

Helemaal mee eens.
Vind het wle weer bizar dst de media nu al negatief nieuws naar buiten brengen terwijl er nog helemaal geen protest bezig is. De vorige keer haalde de media ook alleen maar dat inimini negatieve nieuws naar boven of heel het protest agressief was.
Nu doen ze het weer door negief erover te zijn, en de wil en en intentie waarom er geprotesteerd wordt, weg te nemen.

Vind jet trouwens frappant dat er nu ineens wel met geld gesmeten wordt en deals binnen paar dagen afgerond kunnen worden. Allemaal om hun eigen hachie te redden. Tijd dat ze opzouten. #GlazersOut

Ik snap dat United momenteel waardeloos is, dat Ronaldo de boel op ploffen zet, dat Maguire speelt als een drol in een zak, dat Rashford is vergeten waar het doel is en dat Erik ten Hag nou niet bepaald een droomstart meemaakt, maar de hele club afschrijven na 2 van de 38 wedstrijden…? Een aantal mensen zijn wel erg opportunistisch wat Man Utd betreft.

Weinig geld, maar met weinig geld toch veel geld uitgegeven voor een de martinez je kan toch zo een dwerg niet tegen de reuzen zetten?

19 augustus 2022 om 20:12

Er is genoeg geld Aqua.
Er is 80 miljoen geboden op Antony. Tel daarbij de 3 transfers die al gemaakt zijn.
De eigenaren hebbem ons ook hiermee weer voor de gek gehouden, met 120 miljoen maar uit te besteden. Reken maar uit hoeveel ze dan in hun eigen zak hadden gestoken. De eigenaren bepalen hoeveel ze willen uitbesteden.

En kom eens met nieuwe informatie dan alles en iedereen maar na te praten.

Geen Martinez eens een goede kans.
Als je zo negatief over Unifed bent en blijft, raad ik je aan geen wedstrijden meer ervan te gaan kijken.

Ik hoop zo dat United weet te stunten en dat ze ondanks een slechte start gewoon boven Liverpool staan na 3 wedstrijden.

19 augustus 2022 om 19:49

Dat zou wel een heerlijke onverwachte wending zijn! Alleen dan wordt het City wel heel erg in de schoot geworpen haha, 7 punten voor op de grootste concurrent na drie potjes, zou wat zijn

19 augustus 2022 om 19:56

Maak je geen zorgen Sander, Arsenal gaat het City heel lastig maken dit seizoen

19 augustus 2022 om 20:01

Als humor oke maar serieus zal je dat niet bedoelen nee ik aan

19 augustus 2022 om 20:36

Hahah nee tuurlijk niet, vandaar de knipoog aqua.

19 augustus 2022 om 20:00

Dan zit Liverpool opeens in een crisis, zou mooi zijn, hoewel ik Liverpool dan ook met geld zie smijten voor paniekaankopen. Ik gun het Ten Hag zeker, maar realistisch is het niet. United zit nu in de situatie waar Arsenal 2-3 jaar geleden inzat. Best bijzonder gezien het feit dat Ferguson al een stuk langer weg is dan Wenger en United altijd met geld is blijven smijten. Misschien wordt het eens tijd voor een goede technisch directeur. Ze hadden misschien wel voor de gouden combi Ten Hag-Overmars moeten gaan

19 augustus 2022 om 20:28

Waarom? Liverpool is toch in alles mooier dan het United van dit moment?

19 augustus 2022 om 20:39

Klopt, maar voor Arsenal is puntverlies van Liverpool toch wel voordelig. Al verwacht ik natuurlijk dat Liverpool boven Arsenal eindigt, maar je weet het nooit.

19 augustus 2022 om 20:42

Je mag altijd dromen, heb naast Liverpool ook altijd een zwak voor Arsenal gehad in de PL.

19 augustus 2022 om 20:52

Heb ook respect voor hoe Liverpool vanaf pak hem beet 2010 de stap van subtop naar de absolute top heeft gemaakt. Ik hoop dat Arsenal in een soortgelijk traject zit en ook binnen enkele jaren weer voor de prijzen mee kan spelen.

20 augustus 2022 om 01:09

Ik zie het niet gebeuren. Eerst met 4-0 van Brenford verliezen en dan opeens Liverpool verslaan. Dat lijkt me schier onmogelijk

Je kan veel over de Glazers zeggen, maar niet dat ze niet willen investeren. Ze geven elk jaar genoeg uit, maar je ziet het niet terug op het veld. Ik zou een goede director of football kiezen, eentje die een elftal weet samen te stellen.

19 augustus 2022 om 20:16

Ze investeren nu pas omdat ze hun eigen hachie willen redden. Rijke mensen willen de club komen, grote protesten voor komende maandag. Door nu even hoop geld uit te gerenommeerde iederen maar proberen te sussen. Zo doen ze dat elke keer.
Waarom zouden ze het nu wel kunnen en de voorgaande haten niet?

Of ben je het haar vergeten dat Fabregas Kroos niet werden gehaald en Fellaini kwam?

Dat er geen goede TD zit is ook te verwijten aan de Glazers. Die zetten er een bankier neer om in de club geld te verdienen.

Ten Hag out na deze pot? Ik zie Man U dit niet winnen dus laat die persoonlijke aanhang maar thuis ja.

19 augustus 2022 om 20:16

In Engeland noemt men hem al gekscherend 10 Hag omdat hij het maximaal 10 wedstrijden vol gaat houden. Met Antony, een gemotiveerde Ronaldo die in vorm raakt en een rechtsback van niveau moet er toch iets mogelijk zijn. Hoewel Antony ook een enorme flop kan worden, ik heb werkelijk geen idee of hij zich daar kan onderscheiden

Wat zeuren die supporters dat er te weinig geld wordt gepompt in de club. Ze gooien tientallen, zoniet honderden miljoenen over de balk voor allerlei spelers?

Correct mij als ik het mis heb was Klopp ook niet de laatste zetje gaf aan Frank de boer. Zie hetzelfde scenario aan komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren