Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Man United heeft maand om megatransfer af te ronden

Laatste update:
/
West Ham United mengt zich in de strijd om Mohammed Salisu. De centrumverdediger van Real Valladolid staat ook in belangstelling van Manchester United, Southampton, Arsenal en Everton. (Daily Mail)
/
Valencia wil zich versterken met Yerry Mina. Everton kan akkoord gaan met de verkoop van de centrumverdediger om zodoende geld op te halen voor de komst van bijvoorbeeld John Stones van Manchester City. (The Sun)
/
Mocht Manchester United Jadon Sancho willen aantrekken, dan moet men minstens 120 miljoen euro neerleggen. Borussia Dortmund eist daarnaast dat een eventuele transfer van de aanvaller uiterlijk begin augustus is afgerond. (Ruhr Nachrichten)
/
Crystal Palace denkt erover na om Roy Hodgson na dit seizoen te vervangen, ondanks een doorlopend contract van de manager tot 2021. Onder meer Roger Schmidt, die inmiddels voor PSV heeft gekozen, en Burnley-manager Sean Dyche zijn in de afgelopen maanden benaderd door de clubleiding. (Daily Record)
/
AC Milan wil de koopoptie van 3,5 miljoen euro in het huurcontract van Simon Kjaer lichten. De Deense verdediger werd in de eerste helft van dit seizoen nog door Sevilla verhuurd aan Atalanta. (Diverse Italiaanse media)
/
James Rodríguez mag vanwege zijn volgend jaar aflopende contract voor ruim 24 miljoen euro bij Real Madrid vertrekken. Manchester United, Arsenal, Everton en Wolverhampton Wanderers houden zijn situatie nauwlettend in de gaten. (Marca)
Denk jij dat Jadon Sancho volgend seizoen voor Manchester United speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sancho is een geweldige speler, maar als ik zo de ontwikkelingen van united aanvallers zie. Martial, Greenwood en Rashford weet ik niet of het een prioriteit moet zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld beter een goede CV aanschaffen. Koulibally bijvoorbeeld. Aan de andere kant is Sancho wel een wereldtalent, dus als je die kan halen als club zijnde doe je dat wel. Chelsea zou hem ook erg goed kunnen gebruiken denk ik. Dan zouden ze met Pulisic, Sancho en Werner kunnen spelen met Ziyech erachter. Klinkt niet verkeerd als je het mij vraagt.

5 juli 2020 om 19:05

Sancho is zeker wel nodig bij Utd. Alleen Martial, Rashford en Greenwood is te weinig. Bovendien is Greenwood veel meer een spits dan rechtsbuiten, terwijl Sancho een rechtsbuiten is. Verder is Koulibaly pas geldverspilling. Voor 30 miljoen kun je Upamecano halen, vanwege het 1 jarig dat hij bij Leipzig heeft. Dan houd je ook veel meer geld over om Sancho te halen en eventueel een CVM.

5 juli 2020 om 19:44

Koulibaly heeft ook een zwak jaar gehad.

5 juli 2020 om 20:14

Tja was het hele jaar bijna geblesseerd

5 juli 2020 om 20:27

Presteert hij niet beter van 😉.

met Greenwood, Rashford en Sancho voorin heeft United echt een voorhoede om van te smullen en die gasten kunnen zeker allemaal nog 10 jaar of langer mee. als dat lukt en je weet jongens als Pogba en Bruno Fernandes ook te behouden is het denk ik een kwestie van tijd voordat United weer de PL een keer wint. Martial vind ik ook een goede speler maar ik vind hem nog te weinig beslissend en een beetje concurrentie voorin daar is niks mis mee. als je meer als 60 wedstrijden in een seizoen speelt moet je ook een beetje kunnen rouleren met je spelers

5 juli 2020 om 18:19

En dan niet gelijk overgaan op James en Mata.

5 juli 2020 om 19:11

Vind je James slecht? Hij zit nu miss in een mindere periode, maar was in z’n eerste periode echt uitstekend en hij js nog erg jong

5 juli 2020 om 19:45

Hij presteerde boven verwachting maar nooit niveau Greenwood/Rashford.

5 juli 2020 om 19:30

Ik weet niet of dit op de lange termijn zo sterk is. Uiteindelijk heb je dan teveel spelers die op elkaar lijken. Snelle spelers die zowel in de spits kunnen als op de vleugel. Bovendien denk je veel te aanvallend. De defensie is namelijk het probleem. Maguire is wat traag, Lindelof ook (ook een watje in duels), De Gea is ook niet meer wat het is geweest en ik betwijfel of Henderson de verlosser is.

5 juli 2020 om 22:25

Lindelof een watje in de duels? Kijk je wel eens wedstrijden? Een op een in de duels is lindelof juist een beest. Ik vind hem zelfs constanter dan Maguire. Eens dat hij niet de snelste is, maar zeker niet bang in de duels. Daarnaast een zeer sterke inspeelpass. Mensen onderschatten hem heel erg in mijn beleving.

24 miljoen voor James Rodriguez is natuurlijk een koopje, mits hij het niveau haalt wat hij destijds op het WK bijvoorbeeld liet zien.

5 juli 2020 om 19:32

Dat niveau gaat hij niet halen. Is inmiddels bijna 29 jaar en het lijkt alsof het beste er wel vanaf is. Desondanks een goede speler voor onder de absolute top.

5 juli 2020 om 20:00

Mwah ben ik niet met je eens. Als hij een periode speeltijd doet hij het goed. Zag je ook bij bayern. Afgelopen wk was hij ook goed. Was geblesseerd, maar zelf toen zette hij de lijnen uit bij colombia en speelde met speels gemak in de minuten die hij kreeg. Probleem voor hem is echter dat hij een uitstervend ras is en ze bij real niet meer spelen met een speler als hij. Je kan niet zeggen dat hij daar uit de basis is verdwenen, omdat hij slecht was. Die jongen belandde immers op de bank na een seizoen van 17 goals en 17 assists.

Voor 24 miljoen zie ik James graag bij Arsenal. Özil is klaar, niet meer gemotiveerd en te vaak niet fit. Een creatieve middenvelder ontbreekt daardoor. Helaas is James bijna 29 jaar, dus of je daar nog heel lang wat aan hebt betwijfel ik.

Vreemd als juist is dat Crystal Palace van Roy Hodgson af zou willen. Heeft dit seizoen toch niet slecht gepresteerd denk ik. Bovendien, dat gaat de club dik geld kosten en volgens mij is ook bij CP het coronavirus langs geweest.met alle financiele gevolgen van dien.

Real laat zijn spelers wel voor heel weinig gaan. Lijkt net een uitverkoop. 24 miljoen is wel heel weinig voor James . Denk ook niet dat dat waar is. Mochten en er meerdere clubs interesse tonen zal de prijs oplopen. Ancelotti van Everton heeft wel al meerdere keren gezegd James graag te willen halen.

Doe maar niet dan wordt utd veel te gevaarlijk volgend seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren