Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Man City troeft United af en haalt toptalent in huis

Laatste update:
/
Wolverhampton Wanderers-aanvaller Adama Traoré kan de stap naar de Engelse top gaan maken. De Spaans international staat in de belangstelling van Manchester United, dat eerder al interesse had in Jadon Sancho en Ousmane Dembélé. (Calciomercato)
/
João Mário had de afgelopen transferperiode over interesse niet te klagen. De middenvelder van Internazionale weigerde een voorstel van Grêmio en koos voor een verhuurperiode bij Sporting Portugal. (Diverse Portugese media)
/
Manchester City gaat toeslaan bij Partizan Belgrado. De achttienjarige buitenspeler Filip Stevanovic, eerder nog hevig gelinkt aan Manchester United, gaat voor vierenhalf jaar tekenen bij the Citizens. (Mozzart Sport)
/
Jack Wilshere wil een transfer naar de Major League Soccer maken. De transfervrije middenvelder kan ook aan de slag in Engeland, maar geeft de voorkeur aan een transfer naar Noord-Amerika. (Daily Mirror)
/
RB Leipzig verwacht snel een fors bod van Liverpool voor Dayot Upamecano. De centrumverdediger staat hoog op het lijstje van de Engelse topclub na de zware blessure van Virgil van Dijk. (Sunday World)
/
Leeds United gaat in januari opnieuw een poging wagen voor Sean McGurk. Afgelopen zomer loerde de Premier League-club al op de zeventienjarige middenvelder, maar Wigan Athletic weigerde medewerking. (The Sun)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Liverpool Upa haalt hebben ze een nieuwe leider voor in de verdediging binnen. Als Virgil terug is heb je een beestachtige verdediging al zal dat wel een beetje zuur zijn voor Joe. Hoop dat ze goed investeren zoals ze de laatste jaren steevast doen.

25 oktober 2020 om 10:12

Upa-van dijk is natuurlijk een fantastisch duo. Misschien zuur voor gomez want die speelt laatste wedstrijden sterk echter lijkt mij dat niet zo gek om upa te halen. Je hebt meerdere goede cv’s nodig en die spelen meer dan genoeg wedstrijden.

25 oktober 2020 om 17:40

Upa is jong, Joe Gomez is jong, die willen alles spelen en 1 van de 2 zal dan weg gaan als V Dijk er weer is. Liverpool heeft al meermaals aangegeven dat ze geen Man City zijn en geen absolute topspelers op de bank willen hebben. Ruwe diamanten als Jota, Robertson, Minamino, Matip worden dan gehaald en dus als je even naar voorbijgaande jaren kijkt kun je ook al haast concluderen dat Liverpool niet voor een basisspeler in de markt is.

25 oktober 2020 om 16:23

Zoals in mijn tijd Feijenoord het duo Israël & Laseroms had. Fantastisch was dat.

Upamecano gaat niet weg in de winter. Als hij gaat, moet er een gigantisch bod tegenover staan.
Leipzig heeft met hem verlengd, omdat ze hem dit seizoen absoluut niet kwijt willen. Daarentegen is zijn transferclausule gedaald naar 40 miljoen in de zomer van 2021. Dus na dit seizoen, kan hij voor 40 miljoen euro verkassen.

Dat is een schijntje voor de speler die Upamecano is en die hij kan worden (enorm jong nog).

Verder ben ik benieuwd of Adama echt slaagt bij een topclub. Daar wordt toch wel iets anders gevraagd. Bij Wolves speelt hij ook bij lange na niet alles in de basis. Ik zou eerst alles bij Wolves proberen te spelen, voordat je dadelijk bij een topclub terecht komt en daar gebruikt gaat worden als een Origi/shaqiri bijvoorbeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren