Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man City maakt trots verlenging met enige CL-winnaar in selectie bekend

Laatste update:

Scott Carson heeft zijn contract bij Manchester City met één jaar verlengd. De 37-jarige doelman ligt nu tot medio 2024 vast in het Etihad Stadium. Carson vervult bij City de rol van derde doelman achter Ederson en Stefan Ortega.

De ervaren sluitpost werd in 2019 voor twee seizoenen door City gehuurd van Derby County. Toen zijn verbintenis bij the Rams vervolgens afliep, tekende hij transfervrij bij de ploeg van manager Josep Guardiola. Carson gaat komend seizoen zijn twintigste als professioneel voetballer in. In vier jaar tijd kwam hij welgeteld tot twee wedstrijden voor de hoofdmacht van City. Carson maakte zijn debuut in mei 2021 tijdens een zege op Newcastle United.

In maart vorig jaar volgde het tweede optreden van Carson voor City. Guardiola verving Ederson destijds in de achtste finale van de Champions League tegen Sporting Portugal voor Carson. De doelman kwam zeventien minuten voor tijd binnen de lijnen en speelde zijn tweede Champions League-wedstrijd. Carson maakte na zeventien jaar zijn rentree in het miljardenbal: hij kwam in april 2005 voor Liverpool tegen Juventus voor het laatst in actie in het miljardenbal.

De viervoudig international van Engeland is de enige speler binnen de selectie van Guardiola die al eens de Champions League wist te winnen. Als tiener maakte hij in 2005 deel uit van het Liverpool dat op miraculeuze wijze de Cup met de Grote Oren won. The Reds poetsten destijds een 3-0 achterstand bij rust weg om uiteindelijk via een beslissende strafschoppenserie te zegevieren. Over ruim twee weken treedt City in de finale van de Champions League aan tegen Internazionale.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die man heeft een gaaf bestaan, miljoenen graaien, allerbeste spelers dagelijks om zich heen, op de mooiste voetbalplekken ter wereld komen etc. en zelf voor niets of nauwelijks voor wat verantwoordelijk zijn. Hier en daar misschien een bekerronde keepen, je carriere zo afsluiten is toch wel een droom, lijkt me. Maar goed met deze instelling zijn ze natuurlijk geen profvoetballer geworden, zo lijkt het voor mij als werknemer die weer uit kijkt naar 17:00 .

26 mei 2023 om 14:29

Haha indd en hij verdiend een slordige 2 miljoen euro per jaar en dat als derde keeper! Zal ook vast komen omdat hij heel goed in de groep ligt!

26 mei 2023 om 16:11

Heeft ook te maken met het feit dat het een homegrown speler is. Je moet een aantal Engelse homegrown spelers in je selectie hebben en Carson vult dat makkelijk op. Die gaat niet om speeltijd zeuren en is logisch gewoon blij er bij te horen. Ik bedoel 2 miljoen verdienen en met de beste spelers en coaches ter wereld dagelijks trainen lijkt mij echt geweldig.

26 mei 2023 om 15:37

Inderdaad, en de potjes die hij dan wellicht mag keepen krijgt-ie weinig tot niks te doen. Helaas heb ik op mijn vijfde besloten veldspeler te worden - wellicht zat ik daar nu op de bank bij Peppie.

26 mei 2023 om 15:54

En zelfs die bekerpotjes hoeft hij eigenlijk niet voor op te draven, want daar hebben ze Ortega al voor. Alleen als hij geblesseerd raakt, én City dan toevallig een bekerronde moet spelen mag hij een potje meedoen. De manier om je pensioenpotje nog even te spekken aan het einde van je loopbaan.

26 mei 2023 om 17:23

Klopt idd. Maar qua uiterlijk heeft die het niet getroffen. Lijkt wel een 50+

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren