Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man City kan quadruple vergeten: ‘Het was de slechtste eerste helft’

Laatste update:

Manchester City hoopte stiekem op de quadruple, maar nam zondag na een 2-1 nederlaag tegen Wigan Athletic afscheid van de FA Cup en kan woensdag uitgeschakeld worden in de Champions League; de blauwe brigade staat immers op een 2-0 achterstand tegen Barcelona. Er is echter nog genoeg om voor te spelen, benadrukt manager Manuel Pellegrini.

/

“We hebben één prijs gewonnen en hebben nog veel om voor te strijden tot het einde van het seizoen”, citeert de BBC de Chileen. “Hoewel het moeilijk zal worden, moeten we van Barcelona winnen en daarna proberen om aan kop te komen in de Premier League, want we moeten nog drie wedstrijden inhalen. Het is voor een big team belangrijk om bij een tegenslag snel te reageren.”

De miljoenenploeg uit de Eastlands geraakte tegen Wigan op een 2-0 achterstand en deed via Samir Nasri nog wat terug. Men kon echter geen moment imponeren: “Ik denk dat we de slechtste eerste helft onder mijn leiding speelden”, zegt Pellegrini. “We hadden niet de snelheid die we nodig hadden tegen een team als Wigan. In de laatste 35 minuten namen we pas initiatief en hadden toen drie, vier keer vaker kunnen scoren.”

Denk jij dat Manchester City dit seizoen nog een prijs pakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja, zo gaat het van quadruple naar wellicht alleen de League Cup. Het resterende programma in de Premier League is vele malen lastiger dan dat van Chelsea, en Barcelona lijkt me ook een brug te ver. Dat zou toch wel een teleurstellend seizoen betekenen voor Manchester City.

9 maart 2014 om 22:13

De Premier League is nog niet vergooid. Ze hebben hetzelfde aantal verliespunten als Chelsea, maar moet wel toegeven dat ik laatstgenoemde met de titel aan de haal zie gaan. Volgende week dicht ik City genoeg kansen toe voor het bereiken van de volgende ronde. Barcelona is momenteel uit vorm en met Aguëro er weer bij zie ik een klein wonder geschieden.

9 maart 2014 om 22:34

Barca is indd uit vorm, maar denk wel dat ze in de CL anders spelen.
Zeker nu na die nederlaag moeten ze reageren

Ligt 't nou aan mij of die foto nou zwartwit? 't is alsof Voetbalzone er een dramatisch effect aan geeft
On : Ik denk nu toch wel dat Arsenal er een FA Cup bij kan voegen na al die jaren zonder troffee, nu maar hopen dat ze niet blunderen zoals hoe ze dat tegen Bradford deden.

9 maart 2014 om 22:32

Foto is zwart-wit.

9 maart 2014 om 22:33

Maar denk toch dat Arsenal niet gaat winnen tegen Wigan, Arsenal is een team zonder spits zoals Mourinho dat zegt, Ze gaan Wigan onderschatten.

10 maart 2014 om 07:25

Mourinho zei dat toch over Chelsea dacht ik? Niet over Arsenal. En trouwens, als Giroud speelt hebben ze toch een spits die het erg goed doet dit seizoen.

Gelukkig nu zie ik arsenal eindelijk een prijs pakken

9 maart 2014 om 21:51

Arsenal wist 2 jaar geleden nog de league cup te verkloten. Door in de finale van 2de klasser Birmingham te verliezen. Zo zeker zijn ze dus nog niet. Daarbij is Wigan de laatste jaren een reuze killer. Na wat ik heb gezien vind ik dat Wigan de Fa cup verdiend. Tonen lef en goed voetbal. Iets waar andere clubs wat van kunnen leren.

9 maart 2014 om 21:58

Birmingham was toen PL, maar dat terzijde. Het Arsenal van nu is een stuk volwassener dan dat Arsenal. Toen hadden we geen spelers a la Flamini die de mouwen opstropen en ervoor gaan. Toen hadden we Szczesny van 20, Wilshere van 19, Koscielny in zijn eerste seizoen in de PL, Song als breker die geen breker is en Djourou in het elftal zijn, Arsenal is nu een stuk beter en meer ervaren. Alle jonge spelers zijn ouder en dus beter geworden.

9 maart 2014 om 22:09

Song heeft anders op die positie wel een transfer naar barcelona afgedwongen, dus zo slecht deed hij het op die positie niet toch?

9 maart 2014 om 22:10

Flamini en mouwen opstropen? Hij scheurt ze altijd eraf.

9 maart 2014 om 22:25

Met een betere DM dan Song hadden we Barcelona gewoon uitgeschakeld in de CL in 2011. Song kon het tempo niet aan en leed veel te veel balverlies.

9 maart 2014 om 22:35

Hahahaha indd, ik dacht ook direct al??

9 maart 2014 om 22:47

Je vergeet Mertesacker nog, de (in mijn ogen) onbetwiste leider van Arsenal op dit moment

9 maart 2014 om 22:52

@ado270: DM staat voor Defensive Midfielder!

9 maart 2014 om 22:54

Geloof maar dat de spelers zoiets niet nog eens laten gebeuren, deze prijs is meer dan alleen een Fa cup voor ze.

9 maart 2014 om 22:58

Song was een van de spelers waarvan ik het geen probleem vond dat hij wegging, verdedigend liet hij veel te veel steken vallen. Dat we nog 20 miljoen voor hem kregen viel me alles mee.

9 maart 2014 om 23:02

Vergeet niet dat na die goal ook van persie er meteen geblesseerd af moest.. Dat heeft ook niet geholpen

Als we Woensdag uit de CL geknikkerd worden, die kans is groot, dan kan City zich volledig richten op de Premier League. We hebben alles in eigen hand. Als we alles winnen zijn we kampioen, maar het gaat nog ongelofelijk lastig worden. We moeten nog uit bij Liverpool, Man Utd, Arsenal en Everton. Hopelijk wordt het een prachtige slotfase van de competitie met City als winnaar. Dan moeten we overigens wel beter spelen dan vandaag

Helaas maargoed met Clichy in je team kun je 4 prijzen in 1 seizoen sowieso vergeten. Wat een gigantische slapzak was dat zeg. Verdedigd als een oma bij die 0-2. Was al geen fan van hem maar nu helemaal niet. En het lievelingetje van Pellegrini ( Demichellis ) mag van mij ook weg. De 2 die ik noem bewijzen het hele seizoen al dat ze topclub onwaardig zijn.

9 maart 2014 om 21:57

Die 2de.

9 maart 2014 om 22:11

Helaas ligt het aan jou.

Die man kan ook nooit toegeven dat City verdiend verloren heeft hè? Volgens hem heeft City altijd 100 kansen per wedstrijd en hadden ze er minimaal 50 moeten maken..

Off: Laatst zei hij ook nog dat hij hield van de druk die erbij komt kijken als je een Club als Manchester United traint. Hij weet niet eens welk team hij traint Ik blijf het een rare man vinden.

9 maart 2014 om 22:15

Ik weet niet of hij nooit kan toegeven dat City verdiend heeft verloren, maar nu heeft hij toch een punt. City had echt véél kansen en het waren geen kleine. Ze hadden het, ongeacht het resultaat, in eigen hand en verspeelden het. Ik vind dan ook niet dat ze verdiend hebben verloren. Het was meer incidenteel. Maar goed, incidenten kun je verwachten met Demichellis achterin.

9 maart 2014 om 22:36

Je gaat me toch niet vertellen dat je Wigan serieus beter vond? Jaa Wigan verdedigde fanatiek en ja ik het is ze gegund. Maar City was vandaag sterker dan Wigan, maar niet scherp genoeg. Demichelis en Glichy hebben met individuele foutjes het weggeven voor City.

9 maart 2014 om 23:06

Ik zeg nergens dat Wigan beter was. Natuurlijk was City gewoon beter. Mag trouwens ook wel met zo'n selectie. Wigan heeft er hard voor gevochten en deed in de 1e helft niet onder voor City. Terechte overwinning als je het mij vraagt.

9 maart 2014 om 23:26

Ik ging er vanuit dat je het zo bedoelde vanwege je eerste zin: "die man kan ook nooit toegeven dat City verdiend verloren heeft hè?".

Maar goed trainers zoeken altijd excuses. Het is ergens een beetje triest dat trainers nooit gewoon de waarheid vertellen en om de feiten heen lullen.

haha wat slecht. Adam johnson, nigel out. rodwell demichellis inn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren