Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Malen wekt interesse van Liverpool, aanvaller wil er onder één voorwaarde heen’

Laatste update:

Donyell Malen heeft zich behoorlijk in de kijker gespeeld bij de Engelse top. De Nederlandse aanvaller wordt nadrukkelijk gevolgd door Liverpool, zo beweert BILD. Ondertussen zouden ook Arsenal en Manchester United nog altijd geïnteresseerd zijn in de diensten van de flankspeler van Borussia Dortmund.

"Malen zou met zijn tempo perfect passen in het ‘volgassysteem’ van the Reds", schrijft het Duitse blad. De aanvaller zou zelf absoluut oren hebben naar een overstap naar Engeland. Eerder toonde Liverpool ook al voorzichtige interesse in de voorhoedespeler.

De belangstelling van Liverpool is vleiend, maar Malen wil wel weten wie er na dit seizoen aan het roer staat op Anfield. Jürgen Klopp vertrekt aan het einde van het seizoen bij de huidige nummer twee van de Premier League.

Malen ligt in het Signal Iduna Park nog vast tot medio 2026 en vertegenwoordigt een marktwaarde van zo'n 35 miljoen euro. De rappe vleugelspeler kwam in de zomer van 2021 over van PSV. Dit seizoen toont Malen zich met dertien goals en vier assists behoorlijk bedrijvig.

Daarom is Liverpool ook niet de enige grootmacht die achter Malen aan zit. Ook Arsenal, waar Malen ooit al in de jeugd voor speelde, zou wel oren hebben naar een terugkeer van de aanvaller naar Londen.

Manchester United heeft bovendien een opmerkelijke constructie in gedachten om Malen los te weken bij Dortmund. The Mancunians zouden geen geld bieden, maar een ruildeal in gedachten hebben, waarbij Jadon Sancho definitief de omgekeerde weg bewandelt.

Tegenover Voetbalzone sprak Malen zich laatst al uit over een terugkeer naar Engeland. “Omdat ik in Engeland in de jeugd heb gespeeld, is het wel een mooie droom om nog in de Premier League te spelen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen hele rare eis van Malen. Als een trainer met de tactiek van Mourinho trainer zou worden bij Liverpool zou ik ook bedanken in zijn schoenen.

17 maart 2024 om 13:49

Mehh. Ik vind hem zeker geen goede vervanging van eventueel Salah. De rest wat we hebben is allemaal beter en malen is een rechtspoot. Kijk dan uit naar een linkspoot. Ik geef Elliot liever nog een vaste kans op rechtsbuiten dan malen te halen. Kwalitatief scheelt dat niet zoveel.

17 maart 2024 om 16:00

Klopt, wat wel raar is.. is dat we in een tijd leven waarin spelers van t kaliber Malen eisen gaan stellen aan een eventuele transfer naar Liverpool. Man, wat mis ik de 90s. Of zit ik gewoon in een midlifecrisis

Lastig. Malen is geen constante speler. Bij Dortmund heeft hij vooral periodes van droogte afgewisseld met periodes van hoog niveau. Meermaals mocht hij weg en was hij ook bijna vertrokken daar, om vervolgens ineens weer een reeks goede wedstrijden te spelen. In vorm is hij zeker goed genoeg voor Liverpool, maar ik vraag mij dus wel af of hij constant genoeg is voor de PL.

17 maart 2024 om 13:36

Hij is inderdaad niet constant en te geforceerd voor een Europese topclub en naar mijn mening ook voor basisplaats Oranje. Werd ook niet voor niets weer gewisseld thuis tegen PSV.

17 maart 2024 om 13:42

Hij speelde gewoon goed thuis tegen PSV, aanvallers worden sowieso sneller gewisseld. En als je dan nog jongens als Reus, Adeyemi en Bynou Gittens op de bank hebt.

17 maart 2024 om 14:52

Bovendien gaat de PL nog een stukje sneller en is het niveau hoger. Dan is die inconsistentie alleen maar meer aanwezig. Als je ziet hoe Gakpo worstelt, hoe Bergwijn er ook niet aan kwam e.d. denk ik niet dat er voor Malen een ander lot is weggelegd. De stap van de Bundesliga naar de Premier League is nog een behoorlijke, met name richting de grote Engelse clubs.

17 maart 2024 om 15:44

Beetje koffiedik kijken, ook genoeg spelers die het in de BL niet goed deden en nu in de PL toch weten uit te blinken (Isak, Hwang, Cunha etc), geen idee of Malen zal uitblinken bij een Liverpool, maar bij een treetje daaronder zie ik hem heus wel slagen en anders is jarenlang bij Dortmund spelen ook geen straf.

18 maart 2024 om 14:23

Vooral dat laatste. Ik snap niet waarom die jongen nu al denkt aan een stap hogerop. Dortmund is een prima club en die is verzekerd van een basisplaats. Gewoon lekker daar blijven en eens zien of dat bestuur weer een leuk elftal op kan tuigen waar wat meer potentie in zit.

Liverpool zou echt een prachtige uitdaging zijn voor Malen en hoe leuk zou het niet zijn om een Liverpool te zien met Gakpo en Malen voorin. Zolang Salah rechtsbuiten staat is Malen bij The Reds helaas geen basisspeler en dus zie ik dit alleen gebeuren als Salah bijvoorbeeld naar de zandbak vertrekt. Een ruil Sancho voor Malen met Manchester United zou ook nog kunnen maar ik denk dat het redelijk armlastige Dortmund liever cash ziet voor Malen.

17 maart 2024 om 14:50

Gakpo schommelt ook tussen bank en basis, met name omdat Liverpool kwalitatief echt in heeft geleverd met het vertrek van Firmino en Mane. Ik denk niet dat het er voor Malen beter uit zou zien.

17 maart 2024 om 15:04

Gakpo staat, of stond, bovendien ook vaak opgesteld als spits. Zoals ik reeds aangaf zal Malen zeker geen basis rechtsbuiten staan zolang Salah er nog is maar Malen zou net zoals Gakpo ook af en toe in de spits op kunnen duiken. Van belang is natuurlijk ook welke tactiek en welk systeem de nieuwe trainer gaat spelen. Gakpo kan ook op het middenveld uit de voeten maar Malen lijkt mij beperkt tot rechtsbuiten of spits. Eerlijk gezegd denk ik dat Malen bij zowel Liverpool, Arsenal als Manchester United toch voornamelijk de bank warm zal houden.

Het is toch niet heel relevant dat malen zou passen in een volgassysteem wanneer klopp daar volgend seizoen niet meer is?

Volgens mij zijn het vooral Borussia en de vertegenwoordigers van Malen die hopen op een Engelse club. Malen werd afgelopen januari ook al aangeboden bij United. Hij lijkt me helemaal niet de kwaliteiten te hebben om Salah op te volgen. Wellicht als backup voor Saka maar dat betekent vaak banken. United lijkt voor Olise te gaan komende zomer.

Ik snap zelf de hype om Malen niet zo. Ik vind het echt geen onbetwiste basisspeler voor oranje. Bij Dortmund is hij dat lang ook niet geweest. Dit seizoen wel, maar hij speelt er al 3 jaar. Ik vind bij hem altijd zo dat hij met oogkleppen speelt. Wil vaak zelf de actie afronden of gaat te ver door terwijl hij in mijn ogen gewoon vaker moet afspelen. Daarnaast als je kijkt naar de buitenspelers in de top van Engeland zoals Salah, Luis Diaz, Saka, Phoden, Rashford, Son en vast nog meer is hij voor mij echt niet van dat niveau.

17 maart 2024 om 13:46

Nu noem je ook spelers op, ik kan ook roepen dat jongens als Gakpo, Antony, Elliot, Kuleveski, Werner etc veel speelminuten krijgt bij grote ploegen in Engeland dan is absoluut een upgrade toz van de meeste namen. Want wie is nu de back up van Salah, Elliott?

17 maart 2024 om 14:05

De beste vervanger van Salah is Jota

17 maart 2024 om 14:24

Dat is een linksbuiten..

17 maart 2024 om 14:31

Diogo Jota kan op elke positie in de voorhoede spelen en is zo goed als tweebenig en de meest natuurlijke finisher binnen de club. Maar bedankt voor de info.

17 maart 2024 om 14:32

Ben het totaal niet met je eens dat Malen absoluut een upgrade is tov die spelers. Ik zie gewoon in Malen geen basisspeler in de top van de PL, maar dat is gewoon mijn mening. Er wordt gedaan alsof hij potentieel wereldtop is, maar ik zie het simpelweg niet. En wat is je ambitie als je in je prime back-up van Salah wordt?

17 maart 2024 om 14:47

Gakpo heeft ook moeite het hoofd boven water te houden, terwijl Antony volledig faalt. Ook Werner heeft het niet echt waargemaakt in Engeland en eindigde op de bank. Ook nu bij Tottenham dreigt hij naar de bank te gaan.

De kans is gewoon best groot dat Malen het niet gaat redden op dat niveau. Als dit is waar Liverpool naartoe gaat, is de kans groot dat ze weer pas op de plaats moeten maken. Malen en Gakpo zijn op zich wel goed hoor, maar als je de wereldtop en de top van de PL ambieert als club, zijn dat soort spelers gewoon niet goed genoeg. Ja, misschien als back-up, maar daar zitten de meeste spelers ook niet op te wachten.

Malen doet er denk ik goed aan om gewoon lekker bij Dortmund te blijven of anders is een transfer naar Italie of Spanje een beter alternatief.

Enigste wat hij moet weten is of Salah weggaat of niet, zo niet absoluut niet naartoe gaan. Die speel je er simpelweg niet uit.

17 maart 2024 om 14:43

Ik denk sowieso niet dat Malen er goed aan doet om naar de Premier League te gaan. Gakpo is beter en heeft ook ontzettend veel moeite om het hoofd boven water te houden. Hij zal er vast wel aan speelminuten komen voor minstens een seizoen, maar ik denk dat dat niveau voor Malen simpelweg te hoog is.

Zou echt een mooie versterking zijn voor de prem malen is echt een goede
Speler snel hardr werklust normaal dat die wilt weten wie trainer wordt zodat de wissel waard is. Lekker jaartje knallen bij Dortmund nog en dan naar United gaan of Liverpool, misschien komt Atletico Madrid dan daarheen die vinden spelers als Malen perfect let op mijn woorden

Welnee joh, leuke speler hoor maar bij lange na niet goed genoeg voor de absolute wereldtop. Wie in godsnaam zou hij voorin moeten vervangen? Ik acht Nunez, Jota en Diaz allen hoger. En Salah hoeven we het natuurlijk niet eens over te hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren