Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Makkelie fluit in De Kuip, PSV-AZ onder leiding van Kuipers

Laatste update:
/

De KNVB heeft dinsdag bekendgemaakt welke scheidsrechters zijn aangewezen voor de Eredivisieduels in de tweede speelronde, komend weekend. De ronde start vrijdagavond in het Abe Lenstra Stadion, waar sc Heerenveen en FC Utrecht de strijd met elkaar aangaan. Jeroen Manschot is die avond de dienstdoende arbiter.

Zaterdag heeft Serdar Gözübüyük het voor het zeggen in Rotterdam-Kralingen bij de ontmoeting tussen Excelsior en FC Groningen, terwijl Ajax-Roda JC onder leiding zal staan van Bas Nijhuis en Vitesse-ADO Den Haag in Arnhem voor de rekening van Kevin Blom komt. Het laatste duel op zaterdagavond gaat tussen PEC Zwolle en Sparta Rotterdam en is voor Jochem Kamphuis.

De ‘lunchwedstrijd’ op zondag is Heracles Almelo-Willem II en de KNVB heeft Reinold Wiedemeijer op dat duel gezet. In De Kuip zal Danny Makkelie fluiten bij Feyenoord-FC Twente en is Martin van den Kerkhof verantwoordelijk voor Go Ahead Eagles-NEC. De tweede speelronde eindigt met PSV-AZ en daar zal Björn Kuipers het voor het zeggen hebben.

Ben jij tevreden over de scheidsrechter die jouw favoriete club fluit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Makkelie thuis. Dat gaat dus sowieso een 'makkelijke' pingel worden. Die vent kan alleen maar in het voordeel fluiten van Feyenoord of van de andere 2 topclubs in Nl(ajax of Feyenoord). Ik snap echt niet dat een politieagent notabene zo subjectief kan zijn.

9 augustus 2016 om 12:44

Makkelie is inderdaad echt een vreselijk slechte scheidsrechter. Ik zeg het niet snel over scheidsrechters, maar bij deze man is het echt een schande dat hij nog mag fluiten. Ik heb hem nog nooit een wedstrijd foutloos (dus zonder grote fouten) zien fluiten. Ben blij dat wij deze ronde Kuipers hebben, die fluit ten minste nog een beetje normaal. De rest probeert een goede scheids te zijn maar 9 van de 10 keer mislukt dat.

9 augustus 2016 om 12:56

Sinds de supporters van PSV zo'n stennis maakten, omdat Derksen gesuggereerd had dat hij agent was in Rotterdam, heeft hij, inclusief de wedstrijd tegen PSV niet meer normaal durven fluiten in de Kuip. De makkelijke pingel gaf hij trouwens aan Ajax.
En Soul_mate, ik lees hier overal dat Feyenoord geen topclub is, dus als hij topclubs bevoordeelt, zijn dat Ajax en Psv.

9 augustus 2016 om 13:03

Qua status heeft Feyenoord gewoon nog het label topclub, qua sportieve prestaties is dat de laatste jaren niet meer het geval.

Makkelie kan nergens normaal fluiten, ik vraag me erg af wat hij doet in de Eredivisie. Kan er niets van.

9 augustus 2016 om 13:09

Sportieve prestaties van Ajax zijn de laatste 2 seizoenen ook bedroevend dus is dat ook geen topclub meer?

9 augustus 2016 om 13:16

De laatste 2 jaar is geen goede graadmeter, want daarvoor is Ajax vier keer kampioen geworden. Vorig jaar waren ze op 45 minuten na ook gewoon kampioen geweest, zo slecht waren ze dus niet. In Europa ging het niet best nee, maar dat was bij bijna elke club zo. Kortom, je praat onzin en komt bijdehand doen.

9 augustus 2016 om 13:20

2 keer 2e is bedroevend?

9 augustus 2016 om 13:21

Als je topclub als kampioen ziet niet nee. Maar je hebt ook een topclub dat steevast in de topdrie eindigt en af en toe zijn prijsje wint. Feyenoord won vorig jaar de beker en is dit jaar goed begonnen. Los van de laatste jaren waarin ze de weg omhoog hebben gevonden met alleen maar top drie noteringen op 2 jaar geleden na.

9 augustus 2016 om 13:57

Vond t tegen Ajax een onterechte pingel maar makkelijk zeker niet. Was in een fractie niet duidelijk te zien.

Makkelie had afgelopen zondag niet zijn beste wedstrijd. Normaal zet de Knvb zo'n scheids dan even op een wedstrijd die wat minder in het oog springt. Ik ben benieuwd hoe hij zich nu staande houdt in de Kuip.

9 augustus 2016 om 12:53

Dat was precies mijn gedachte over Blom. Die had ook wel een weekje in de Jupiler League mogen fluiten.

Zou kunnen dat de Knvb iets meer terug komt van dat beleid omdat het teveel het effect van een openbaar strafbankje heeft gekregen.

9 augustus 2016 om 14:41

Yep, of een weekje extra vakantie zou Blom goed doen.

9 augustus 2016 om 13:08

Makkelie wordt de laatste tijd veel bekritiseerd. Enerzijds wel terecht natuurlijk, want soms waren er dubieuze beslissingen. Anderzijds mag je aannemen dat de Knvb niet gek is en hem anders alsnog een mindere wedstrijd geven. Vaak krijgt hij een toewijzing in de Kuip en omdat hij daar uit de buurt komt vinden veel mensen hem subjectief. Laten we afwachten hoe hij zich manifesteert komende zondag.

OT: Voor mijn gevoel zijn Kuipers, Nijhuis en Blom de top 3 scheidsrechters in de ogen van de Knvb. Over een jaar gezien krijgen zij het meest de topclubs en beste wedstrijden. Ben blij dat Kuipers dus de kraker van komend weekend krijgt en dat Nijhuis Ajax onder zijn hoede heeft.

Ik zal een telraam meenemen naar Gelredome!!!!

Gelukkig hebben wij bas nijhuis , uitstekende scheidsrechter die de wedstrijd gewoon een wedstrijd laat zijn.

Overigens even los van de scheidsrechter. Is er ook maar één subjectieve supporter van Twente die gelooft in een overwinning op Feyenoord zondag? Als ik de geruchten mag geloven dat Ziyech 'ziek' is maar ondertussen een transfer naar Roma afrondt dan staat er een jeugdteam zondag. Is ook wel te triest voor woorden eigenlijk.

9 augustus 2016 om 14:17

Een objectieve supporter, bedoel je? Dat is haast al tegenstrijdig: objectief en supporter.

Wij hebben Manschot dus tegen Utrecht vrijdag. Prima, geen Blom, geen Makkelie.

En mooi, het wordt weer tijd dat Kuipers de topwedstrijden krijgt. De enige scheidsrechter waar je nooit, maar dan ook echt nooit, een karrenvracht vol klachten krijgt naar een wedstrijd. Een dubieuze beslissing is snel gemaakt, maar hij gaat niet continu de fout, waar sommigen dat wel lijken te doen

9 augustus 2016 om 16:05

Groningen - Southampton gezien? Daar floot ie echt drama. Of was dat Lindhout?

9 augustus 2016 om 16:43

Dat was Kamphuis. Ik denk ook dat Kuiper weinig gefloten heeft in de voorbereiding i.v.m. het EK ;-)

9 augustus 2016 om 17:10

Haha oja 😆

Moet Makkelie niet een paar weken Jupiler League? Dramatische scheids

Jaja Wiedemeijer is terug,dan neem jet als Knvb het fluiten toch niet serieus.Die man kan er werkelijk helemaal niks van!!Trouwens hij is niet de enige, de lopen een stel flierefluiters rond,tja zo gek ook niet met van Egmond als de scheidsrechtersbaas!!

Pittige openingswedstrijden voor PSV.

Wat een schande dat Makkelie en zijn Friese scheidsrechters weer een wedstrijd krijgen na zoveel blunders in 1 wedstrijd. Goed begin van het seizoen!

Ot;
Wel fijn om te zien dat een kuipers PSV-AZ fluit, is de laatste jaren de enige met degelijke prestaties. Desalniettemin verwacht ik een 3-0 of 4-0. Want hoe PSV speelt ligt AZ niet, wat reactief. En AZ start zoals gewoonlijk heel stroef

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren