Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mahrez zet zinnen op transfer: ‘Zou graag met die club willen praten’

Laatste update:

AS Roma geeft de strijd om Riyad Mahrez voorlopig nog niet op. Volgens La Gazzetta dello Sport is sportief directeur Monchi inmiddels in Leicester gearriveerd om te onderhandelen over een transfer van de Algerijn. De Romeinen hebben het bod inmiddels verhoogd naar 35 miljoen euro.

Leicester City mikt op een transfersom van veertig miljoen en veegde daardoor eerder een bod van 30 miljoen van tafel. The Foxes hopen de smaakmaker nog in Engeland te kunnen houden, maar Monchi is in gesprek met de Engelse pers optimistisch. “We hebben nog genoeg tijd. Ik weet niet of het lukt om Mahrez binnen te halen, maar er zal sowieso een grote speler komen.”

Mahrez ziet zelf een transfer naar de Italiaanse hoofdstad wel zitten. “Ik weet dat Roma zich gemeld heeft. Maar zolang er niks geaccepteerd is, kan ik weinig doen”, zegt de Algerijn tegenover Sky Sports. “Het is een geweldige club en ik zou graag met ze willen praten, maar dat kan niet zolang er nog geen akkoord met Leicester is. De club weet wat ik wil, maar ik zal alles blijven geven voor Leicester zolang ik hier nog ben.”

“Het is duidelijk dat het mooi is om in verband gebracht te worden met grote Europese clubs. Ik heb nog met geen enkele club gesproken, maar de transferperiode duurt nog een maand. We zien wel wat er gaat gebeuren”, besluit Mahrez. Roma zou overigens wel een bijzondere constructie hebben bedacht om Leicester te kunnen betalen. Mahrez zou eerst een jaar gehuurd worden, waarna hij definitief overgenomen wordt. Het bedrag van 35 miljoen wordt dan uitgesmeerd over meerdere jaren.

Zou jij Riyad Mahrez graag bij AS Roma willen zien?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Barca sla j slag.
Normale opvolger van neymar.
Meer team spirit minder egocentrisch

5 augustus 2017 om 11:19

Volgens mij is Mahrez geen LV. Maar als ik hoor dat jullie 4-2-3-1 gaan spelen zou ik als ik het hoor voor dembele en coutinho gaan. Dan heb je echt een lekker team.

5 augustus 2017 om 11:20

Nee, komt te kort voor de absolute top. Wel een goede aanwinst voor inderdaad clubs als AS Roma.

5 augustus 2017 om 11:54

Mahrez is een rechtsbuiten die hoogstens als 10 kan spelen. Hoe je hem op linksbuiten wilt hebben is me een compleet raadsel.

5 augustus 2017 om 12:13

ik ben het wel met je eens, zou in theorie natuurlijk een speler zijn die in potentie het technische spel van Barca wel aan moet komen. Als je kijkt welke middenvelders Barcelona eerder in het veld stuurde afgelopen seizoen dan zou voor mijn gevoel Mahrez echt wel een verbetering zijn. Los van de kritieken of hij dan echt de opvolger van neymar zou zijn. €220 - €40 is nog steeds €180. Dan eventueel nog de €32 eraf voor de CV van Sociedad dan heb je nog €148 voor een aaanvaller op de linkerflank.....take your pick.

5 augustus 2017 om 12:18

Hij heeft 1 seizoen goed gespeeld. Voor clubs als AS Roma kan het wel een leuke gok zijn maar voor Barcelona moet je toch wel meer presteren. Ik zou Dembele (die van Dortmund) proberen te halen en een hele goede middenvelder

5 augustus 2017 om 12:35

Je eerste zin en dan Dembele voorstellen, waar ben jij dan mee bezig..

5 augustus 2017 om 13:57

Inderdaad een goed punt. Had ik misschien even moeten onderbouwen. Marhez is geen talent meer en heeft het pas 1 seizoen laten zien. Hij kan dus nog wel beter worden maar zit waarschijnlijk wel bijna aan zijn plafond. Dembele is een jaar of 5 jonger en heeft naar mijn mening meer potentie. En bovendien heeft Dembele veel overeenkomsten met Neymar. Hij is snel, technisch en een potentiële wereldtopper. FC Barcelona zou ook kunnen gaan voor een oudere speler als Hazard maar ik denk niet dat die haalbaar zijn. Of je moet extreem hoge bedragen willen betalen. En dat zou betekenen dat er misschien niet meer genoeg geld is voor een goede middenvelder.

Zou een goede aanwinst zijn voor AS Roma. Zou mooi zijn als ze het snel kunnen bevestigen, Ze zijn namelijk al een tijdje bezig met deze transfer.

Zou een prima aankoop zijn voor Roma! Nieuwe omgeving voor Mahrez zal hem ook goed doen, in potentie een van 's wereld beste aangevers, en met de voetballende ploeg van Roma zou hij goed tot zijn recht kunnen komen. Voor zowel Mahrez als Roma een prima deal, Leicester zal zich achter de oren krabben dat ze vorige zomer bijna het dubbele hadden kunnen incasseren, maar begrijpelijk dat ze niet hun hele elftal van de hand deden.

Dit zou een fantastische versterking zijn voor Roma. En voor Mahrez zelf ook een geweldige transfer. Mooie club, prachtige stad, heerlijk weer en een zeer interessante competitie die weer op de weg terug lijkt te zijn.

Snap Wenger echt niet. En al helemaal niet als hij echt voor 70/80 miljoen bezig is met Monaco's Lemar.

Mahrez heeft een mooie leeftijd. Wil weg bij Leicester. Is Premier League bewezen. En is niet eens zo duur. Wat een no-brainer is dit voor Arsenal..

5 augustus 2017 om 11:45

Ja precies zul je zien dat ze lemar niet kunnen halen en dan overal achter het net vissen.

Goede speler, technisch en snel. Prima opvolger voor Salah. Als ze hem dan voor 35 miljoen euro binnen kunnen halen, maak je ook nog een paar miljoen winst (t.o.v. de transfersom van Salah). De serie A begint met zulke transfers toch weer aardig mee te doen met de andere competities. AC Milan aangesterkt, Juve solide en AS Roma met een aantal mooie aankopen.

Zonde hoor als hij uit de pl vertrekt. Arsenal, Tottenham, Everton kunnen hem allen goed gebruiken, wat een slapers. 40 miljoen is een koopje voor Mahrez.

Had hem graag bij Arsenal gezien, Roma is natuurlijk ook geen gek idee maar toch allemaal minder interessant vind ik.
35 Miljoen euro is dan ook niet te veel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren