Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mahrez doorbreekt stilzwijgen: ‘Daarom zal ik alles blijven geven voor de club’

Laatste update:

Manchester City wilde Riyad Mahrez op de slotdag graag losweken bij Leicester City. The Foxes veegden echter een torenhoog bod van de koploper van de Premier League van tafel, tot onvrede van de Algerijn. De aanvaller meldde zich een tijdje ziek, maar keerde uiteindelijk toch terug in de selectie van Leicester City.

Afgelopen zaterdag scoorde Mahrez voor het eerst sinds de afgeketste transfer weer voor Leicester City, dat met 1-1 gelijkspeelde tegen Bournemouth. De aanvaller sprak zich vervolgens voor het eerst uit over de overgang naar Manchester City. “Het was een moeilijke situatie. Maar zolang ik hier ben, zal ik alles geven voor de club. Zo ben ik nu eenmaal”, wordt Mahrez geciteerd door de Daily Telegraph.

“Ik ben heel blij met de manier hoe de fans mij hier doorheen hebben gesleept. Dat is belangrijk geweest. Daarom zal ik alles blijven geven voor de club”, vervolgt de aanvaller, die dit seizoen tot dusver goed was voor 10 doelpunten en 10 assists in 31 wedstrijden. “Voor momenten zoals het doelpunt tegen Bournemouth voetbal je. Je moet nooit opgeven. We hebben niet gewonnen, maar we hebben in ieder geval een punt gepakt.”

Denk jij dat Riyad Mahrez volgend seizoen nog bij Leicester City speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mahrez is genaaid door de club. Maar hij laat gelukkig ook zien dat hij zich erover heen kan zetten en dat siert hem enorm. Geen Payet-achtig gedrag te lang doorzetten.

Hierdoor gun ik hem een nog mooiere transfer.

5 maart 2018 om 12:18

Hij is niet genaaid door de club vind ik, zolang hij nog een contract heeft bij de club hebben ze het recht om te vragen wat ze willen. Zie de Spaanse clubs die absurde bedragen in de clausule zetten, als je zo graag de speler wilt hebben leg je op tafel wat de club vraagt, zo niet blijft de speler of hij nou wel of niet wilt bij de club.

Spelers tekenen met hun volle verstand contracten bij hun clubs, nadat ze kampioen werd werd zijn contract niet voor niets opengebroken, dus financieel is hij er ook zeker er op vooruit gegaan, dan zal de club wel gek zijn om niet te vragen wat ze willen

5 maart 2018 om 12:27

Hoevaak worden die clausules betaald? Of denk je dat Real werkelijk 300 miljoen wil of zou vragen voor Carvajal? Die moeten ze erin zetten, dat is verplicht.

5 maart 2018 om 13:09

Klopt, maar van die noodzaak wordt ook vaak een deugd gemaakt bij Real. Wettelijk gezien moet een werknemer altijd van werknemer kunnen switchen zonder dat de werkgever daar tussen kan komen. Of ze dan met die idiote afkoopsommen er serieus mee bezig zijn is de volgende vraag haha

Zou Coutinho een voorbeeld aan kunnen nemen.. fantastische mentaliteit!

5 maart 2018 om 12:34

Want Coutinho heeft zich waardeloos misdragen de eerste seizoenshelft? Coutinho heeft zich ook neergelegd bij de beslissing in de zomer en daarna alles gegeven. Maar je kan 'm niet eeuwig tegenhouden als hij de ambitie heeft om bij Barcelona te spelen.

Goed dat hij de knop om heeft weten te zetten. Nog even het laatste deel van het seizoen vlammen en dan een mooie en verdiende stap maken.

Kan nooit snappen dat mensen lopen te klagen de club naait hem of hij heeft gelijk dat hij niet op komt dagen. Je tekent een contract van 3-4 jaar toch?? Waarbij je ontzettend veel verdiend. Dan ga je lopen zeiken dat je club je aan je contract houd. Laat dan een clausule in je contract zetten bij positie verbetering dat je weg mag. Maar wel een eigen clausule waarbij je een bedrag zelf op tafel legt bovenop je transfersom. Hierbij verdiend de club ook nog op je buiten de transfer som om. Want kom op he je tekent toch met volle verstand een contract??? Kan snappen is balen als je club je aan je contract houdt als je naar een mooie club kunt en voor de prijzen kan spelen. Maar clubbelang gaat boven eigenbelang

5 maart 2018 om 13:30

Maar een contract is voor een club natuurlijk ook een manier om de waarde van een speler te bepalen. Dus het werkt twee kanten op. Het is begrijpelijk dat Leicester hem nu aan zijn contract houdt voor het sportieve aspect, of een hogere transfersom. Maar Mahrez heeft ook ambities en je kan hem niet eeuwig aan zijn contract houden.

Een club maakt toch ook geen 2-jarig contract op met het idee dat Mahrez dan over twee jaar weer gratis weg is en jij je investering niet terugkrijgt.

5 maart 2018 om 13:44

Nee maar het is wel een stok achter de deur. Klopt maar in die 2 jaar heeft hij zeker wel wen bedrag opgebracht zoals shirt verkoop of andere sponsor doeleinde van de clubs. En wat ik zeg als mahrez ambities heeft dan geef je een optie zodat hij zijn eigen contract kan afkopen. Vind als je tijdens je contract periode wilt wisselen van club dat je dan zelf even pijn in de portemonnee moet hebben want de club heeft sportief gezien een probleem. Het is een wisselwerking. Want hoe het nu gaat is niet normaal. Eerlijk kijk situaties dembele auba en dan zijn er nog wel meer voorbeelden. Is goed je wilt weg oke dan ga je zelf maar betalen om je contract af te kopen

5 maart 2018 om 13:50

Ja, de manier waarop die spelers vertrekken is zeker niet netjes te noemen. Maar transfers gaan in 95% van de gevallen gewoon 'normaal'. Alleen er zijn enkele spelers die, als ze hun zin niet krijgen, dan tegen gaan werken. Met name als ze naar een hele grote club kunnen.

Maar waarom moet een speler dan bijleggen? Omdat hij een stap kan maken naar een betere club, terwijl de club er zelf ook al een transfersom voor krijgt? Een Chelsea of Liverpool (bijvoorbeeld) heeft de optie om zijn contract af te kopen, want zij willen hem hebben. Waar het mij om gaat; de club krijgt het geld toch wel. Waarom dan van de speler zelf?

Kan nooit snappen dat mensen lopen te klagen de club naait hem of hij heeft gelijk dat hij niet op komt dagen. Je tekent een contract van 3-4 jaar toch?? Waarbij je ontzettend veel verdiend. Dan ga je lopen zeiken dat je club je aan je contract houd. Laat dan een clausule in je contract zetten bij positie verbetering dat je weg mag. Maar wel een eigen clausule waarbij je een bedrag zelf op tafel legt bovenop je transfersom. Hierbij verdiend de club ook nog op je buiten de transfer som om. Want kom op he je tekent toch met volle verstand een contract??? Kan snappen is balen als je club je aan je contract houdt als je naar een mooie club kunt en voor de prijzen kan spelen. Maar clubbelang gaat boven eigenbelang

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren