Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Magath ontkent ‘Käse-Geschichte’: ‘Wel kwarkrecept aangeraden’

Laatste update:

Felix Magath kwam zondag in het nieuws, toen Danny Murphy beweerde dat de inmiddels ontslagen Fulham-trainer aan verdediger Brede Hangeland had opgedragen om bij het verhelpen van een dijbeenblessure een in alcohol gedrenkte homp kaas te gebruiken. De Duitse oefenmeester laat een dag later echter op zijn eigen Facebook-pagina weten dat het onzin is wat Murphy naar buiten bracht.

/

“Er komen berichten over mijn werkzaamheden naar buiten die niet waar zijn, maar ik zal duidelijkheid scheppen, waarna jullie zelf kunnen oordelen”, doelt Magath op wat hij diese Käse-Geschichte noemt. “Dit ‘kaasverhaal’ van Hangeland is flauwekul. Ik zou een arts toch nooit vertellen wat hij moet doen. Ik heb de speler alleen geadviseerd het met het oude huisrecept kwark te proberen toen hij een ontsteking in zijn knie had.”

“Helaas is er in de media een verkeerde voorstelling van zaken gegeven”, vervolgt Magath, die zijn ex-spelers nog fijntjes wijst op hun carrière, die in zijn ogen niet erg opzienbarend is geweest. “Het gebeurt vaak dat voetballers, die niet langer opgemerkt worden vanwege hun prestaties, met hun uitspraken de publiciteit zoeken. Maar bij spelers van wereldklasse, zoals Michael Ballack of Raúl, heb ik zoiets nooit meegemaakt”, geeft de Duitser te kennen.

Denk je dat Felix Magath de waarheid spreekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha, waanzinnige poll VZ, kan je trots op zijn. Artikelen over de beste meneer Magath zijn inderdaad vrij vaak absurd en lachwekkend, maar weten wanneer hij liegt, daar kennen de meeste lezers hem waarschijnlijk niet goed genoeg voor.
ON: Door zijn reputatie makkelijke meneer om op af te geven en punten te scoren, maar pracht sneer; publiciteitsgeile middelmatige voetballers heeft niemand behoefte aan!

Het is zeer onwaarschijnlijk dat je een in alcohol gedrenkte kaas verzint.
Dan moet je wel echt een enorme fantast zijn.

22 september 2014 om 16:57

Nee, die dingen bestaan wel en to be fair: het smaakt ook best wel goed als ik eerlijk ben.

22 september 2014 om 21:09

Hahaha je maakt me dag . Ik zou het persoonlijk niet eten en ook niet gebruiken als medicijn.

22 september 2014 om 17:22

Kaasfondue

Bij Fulham?! Zal wel cottage cheese geweest zijn dan.

22 september 2014 om 17:28

Dat houdt inderdaad een beetje het midden tussen kaas en kwark, dan is het ook duidelijk waar die spraakverwarring vandaan kwam.

"Wel kwarkrecept aangeraden" whahaha ik lig in een deuk

Nu hij weg is komen ze pas met die rare praatjes over Magath...zo vreemd altijd.

Als het al waar is lijkt het me een

Kwark tegen een dijbeenblessure? Klinkt al minder merkwaardig dan een homp kaas in alcohol....toch vreemd. Maar natuurlijk wel non-nieuws...en toch lees ik het, haha.

Felix Magath is in mijn ogen een trainer die de betrekkelijkheid van het voetbal aantoont.
In het begin denk je dat hij er wat van bakt. Maar daarna blijkt dat hij vooral gelooft in fysieke elementen, en vooral dat hij tactisch gewoonweg te kort schiet. Het is knap dat hij met Stuttgart de titel pakte. Bij Bayern kon het niet mis gaan. Geen trainer die het voetbal van vandaag aankan.

22 september 2014 om 18:24

Over zijn kwaliteiten en prestaties kun je blijven discussiëren. Ben zelf ook niet de grootste fan van hem.
Maar wat hij zegt over voetballers die zelf afzakken, dat zij dan gaan afgeven op een ander, vind ik wel een hele sterke opmerking.

23 september 2014 om 10:13

Ja daar heb je zeker een punt. Overigens, ik maakte een fout: kampioen met Bremen.

*correctie idd: Wolfsburg, in dat jaar dat Ibesevic geblesseerd raakte wat Hoffenheim de titel kansen kostte.

Eigenlijk lichtelijk lucky title - vind ik.

23 september 2014 om 11:47

Beide fout helaas. Hij werd 2x kampioen met Bayern en werd met Wolfsburg voor het eerst in de historie van de club landskampioen. Prima trainer met discipline, waar niet elke speler tegen kan.

23 september 2014 om 15:45

thanks, dat was m inderdaad! Zo zie je maar, nutteloze trainer, geen indruk gemaakt.

Het grootste slachtoffer van al het gedoe is toch wel Fulham. 10 jaar ernaartoe gewerkt om een stabiele Premiership club te zijn en dat is in 1 jaar vernietigd. Weg.
Promotie zal er dit seizoen zéker niet meer inzitten.

23 september 2014 om 10:14

net als bij veel clubs, heb ik veel moeite gehad met hun beleid en keuze qua trainers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren