Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Maaskant roept vaker wat, hoop dat hij z'n vakantie nog niet heeft geboekt'

Laatste update:
/

Excelsior verzekerde zich zondag van nog een jaar op het hoogste niveau en daarmee logenstrafte de Kralingers de woorden van Robert Maaskant. De coach van NAC voorspelde eerder deze week dat zijn ploeg de play-offs om promotie/degradatie zou gaan ontlopen. "Maaskant roept wel vaker wat", lachte Excelsior-coach Marinus Dijkhuizen na het 2-2 gelijkspel bij FC Utrecht.

Het bleek voor de Rotterdammers genoeg om zich te verzekeren van lijfsbehoud, omdat NAC onderuit ging bij AZ. Dijkhuizen kon het leedvermaak over zijn collega dan ook niet onderdrukken. "Ik hoop dat hij zijn vakantie nog niet heeft geboekt", zei hij in gesprek met FOX Sports. "Volgende week sluiten wij het seizoen thuis af tegen AZ en dan vertrekken we naar Ibiza. Dat hebben we wel verdiend."

Voor Maaskant en zijn spelers betekent de 3-2 nederlaag in Alkmaar dat het seizoen nog een paar weken langer doorgaat. "Het zij zo, we hadden er al rekening mee gehouden dat we de nacompetitie in moeten. We zijn er klaar voor", zei hij na afloop, om vervolgens vol goede moed vooruit te blikken op de nacompetitie. "Wij moeten die favorietenrol pakken en de nacompetitie winnen, zo gaan we erin. We spelen al vanaf januari onder de hoogste druk, daar kan het niet aan liggen."

Gaat NAC Breda zich redden in de nacompetitie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie het zwaar in voor Nak, alles wat Maaskant tot nu toe geroepen heeft, is niet niet uitgekomen.

10 mei 2015 om 21:02

Het is NAC, kleuterje.

11 mei 2015 om 01:51

Wat loop je nou te provoceren? Misschien heeft hij/zij dyslexie en fouten maken is menselijk. Gewoon kappen met die onzin.

11 mei 2015 om 10:55

Ja gewoon kappen met die onzin.

Mooi voor Maaskant.

Het is te hopen voor Nac dat ze er in blijven .
Wat ze tegen A-Z lieten zien moeten ze in de nacompetitie zien vol te houden.
Ze speelde naar mijn mening best goed, alleen die ten Rouwelaar wat een,
keeper zeg eerste helft echt wat een missers. Tweede helft was beter.

10 mei 2015 om 22:14

Dat zou betekenen dat Roda nog een jaartje jupiler mag spelen. Toch ook een club die eredivisie-waardig is.

Hopen dat Emmen erin komt voor NAC haha !

Geweldige opmerking van Dijkhuizen, die blaaskaak Maaskantje is zijn mond gesnoerd. Nu nog een zetje tegen Fc Eindhoven of Emmen en we zijn voorlopig van deze 'gebakkenlucht" trainer verlost. Enkeltje Verweggiestan en voorlopig niet meer terug komen. Want ik neem aan dat geen enkel bestuur van een BVO hier in Nederland met deze zeer, zeer matige trainer in zee gaat. Het schijnt dat NAC slecht 3 wedstrijden gewonnen heeft sinds zijn aantreden.

NAC kan de nacompetitie niet eens meer ontwijken, is al zo goed als zeker.

11 mei 2015 om 08:20

NAC heeft 4 punten minder dan plaats 15. Met nog 1 duel te gaan kan nac zich niet meer uit de degradatiezone redden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren