Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maaskant passeert spits mogelijk: ‘Ik vind dat het jou geen moer aan gaat’

Laatste update:

Robert Maaskant tekende kort na de jaarwisseling voor de tweede keer in zijn carrière bij NAC Breda. Hij kreeg de doelstelling mee om de Brabanders ‘erin’ te houden en de club ging rond bij de commerciële partners, om geld op te halen voor versterkingen. Eén van de nieuwkomers werd Guyon Fernandez, die nu al acht keer op rij in de basis begon maar nog steeds geen doelpunten maakte.

/

Vijf keer haalde Maaskant hem er voor het einde uit en de andere drie keer mocht Fernandez tot het laatste fluitsignaal blijven staan. Goals bleven echter achterwege en dat is nu juist wat NAC zo nodig heeft. Zondag speelt de ploeg uit bij Feyenoord, een van Fernandez’ oude clubs. Misschien staat de spits zelf dan niet binnen de lijnen. Maaskant bevestigt vrijdag aan Omroep Brabant dat Fernandez mogelijk vanaf de bank begint.

“We hebben een aantal jongens die op die positie kunnen spelen. Denk aan Borahsahar, Zschusschen en Falkenburg. Die kans is dus vijfentwintig procent. We zijn twee dagen voor een wedstrijd en ik vind ook dat het jou geen moer aan gaat. Als de beslissing genomen wordt, gaan we het eerst met de spelers bespreken”, aldus Maaskant. In de acht duels onder zijn leiding pakte NAC tot nu toe zes punten. Men staat zeventiende, vier punten voor FC Dordrecht en twee achter Heracles Almelo.

Robert Maaskant moet Guyon Fernandez...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat mijn Bredase held Stipe Perica, bijnaam Peer, weg is. Wat een geweldenaar is dat.

Ja ik denk dat als Peerke had meegedaan nu er na de winterstop wel nog wat extra puntjes waren behaald.! Zeker een geweldige speler!

Dus volgens Maaskant gaat het een verslaggever geen moer aan wie er gaat spelen?
Beetje een mislukte VanGaal-imitatie, als je het mij vraagt! (maar niemand vraagt het mij )

6 maart 2015 om 15:32

Bekijk het bijbehorende filmpje op omroep brabant en oordeel dan nog eens. Zoals het hier staat, komt het totaal daar niet over.

6 maart 2015 om 16:06

Nou, heb het filmpje op Omroep Brabant bekeken, en het staat er precies zoals hij het zegt! De verslaggever vraagt, en hij geeft hem toch echt als antwoord dat dat hem geen moer aangaat omdat hij eerst de spelers wil inlichten. Dat kan-ie ook wel anders formuleren, want het gaat een verslaggever heel veel moeren aan!

6 maart 2015 om 16:27

Inderdaad. Plus, de verslaggever vraagt het ook niet voor zichzelf, maar ook voor vele duizenden NAC supporters...

Gadverdamme wat wordt dat NAC een arrogante club. Qua financiën maar ook deze man, hebben we het over ene Cruijff of van Basten?

Misschien moet Maaskant even een beetje respect hebben richting de pers? Die man doet ook zijn werk. Om dan zulke taal te gebruiken als trainer vind ik een beetje onvolwassen.

Misschien moet je het fragment op omroep brabant bekijken voordat je gaat oordelen...

Voetbalzone weet overal sensatie van te maken.

Maaskant moet zijn grote mond eens houden, presteert zwaar onder de maat met NAC, maar wel allemaal kletspraat. Ga nou maar eens wat punten halen, het lijkt nog nergens op.

Ik zou fernadez zeker opstellen, oud spelers scoren altijd tegen hun voormalige club. In dit geval gunstig voor nac!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren