Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maaskant erkent ‘conflictje’ bij NAC: ‘Laten we het daarop houden’

Laatste update:
/

NAC Breda vloog dinsdagavond uit de strijd om de KNVB Beker: de Brabanders verloren thuis van sc Heerenveen door een laat doelpunt van Henk Veerman. Robert Maaskant vond de eliminatie van zijn club jammer, maar wilde niet te streng oordelen. Hij besprak ook Ronnie Stam, die ontbrak in de selectie.

Dat NAC uiteindelijk het hoofd moest buigen voor Heerenveen, betreurde Maaskant. “Je mag natuurlijk nooit tevreden zijn met een nederlaag. Maar ik wil mijn ploeg een compliment geven voor de wijze waarop zij gespeeld hebben”, voegde de coach er meteen aan toe. “Klein en als collectief. Er had meer ingezeten.”

Routinier Stam was er als gezegd niet bij en dat had een reden. Wat die reden exact was, wilde Maaskant niet uit de doeken doen bij BN De Stem. “Laten we het erop houden dat we een klein conflictje hebben”, aldus de trainer. Hij wilde niet bevestigen of het draaide om de onwil van Stam om als rechtsback te spelen. Maaskant ontkende hem daarover toezeggingen te hebben gedaan.

Denk jij dat NAC Breda dit seizoen promoveert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Huh? Ronnie Stam is toch gewoon rechtsback? Waar wil hij dan spelen?

22 september 2015 om 23:41

Ja of niet he. Die kerel speelt zijn hele leven als rechtsback, en dan bedenkt hij dat hij toch andere ambities heeft in het veld. Wordt steeds meer moe van die vent, die is vanaf dat hij bij NAC speelt alleen maar aan het zeiken zonder echt goede wedstrijden te spelen. Te hoog in de bol.

22 september 2015 om 23:46

Welke trainer haalt het in ze hoofd om bij de aartsrivaal een voorbeschouwing te doen op het veld een arrogante kwal is het die ze praatjes nooit waar maakt

22 september 2015 om 23:55

Ronnie wil op 10, kan ie zijn steekbal geven en goed tussen de linies vrijlopen

23 september 2015 om 01:08

Nope Stam was altijd al een middenvelder geweest. In de jeugd was hij altijd een rechtshalf of een nr. 6/10

Bij de profs werd hij ineens een back.

23 september 2015 om 17:09

En dat zal niet voor niks geweest zijn. Waarschijnlijk niet goed genoeg voor het middenveld.

Maaskant maakt je club kapot !!!!

Ronnie Stam denkt dat die één of ander vedette is ofzo. Hij moet blij zijn dan Nac hem nog wilde hebben. Anders zat die nu nog zonder een club.

Onderschatting van de jupiler league met als gevolg plek 11 na 7 speelronden en uit de beker. Paniek en drama in Breda.

23 september 2015 om 08:00

Onderschatting van de jl met als gevolg uit de beker? Ja dat heeft echt veel met elkaar te maken lol.
Volgens mij is er geen paniek in breda hoor. Als NAC zo blijft spelen als gisteren tegen Heerenveen dan gaan er nog genoeg wedstrijden gewonnen worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren