Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luckassen koos ‘puur op gevoel’ voor PSV: ‘Er waren andere opties’

Laatste update:

PSV heeft zich maandag versterkt met Derrick Luckassen. De 22-jarige verdediger annex middenvelder komt over van AZ en kost naar verluidt zo’n vijf miljoen euro. Hij tekende een vijfjarig contract in het Philips Stadion en voegt zich dinsdag bij de selectie van trainer Phillip Cocu in Zwitserland. Op de clubwebsite van zijn nieuwe werkgever zegt Luckassen ‘enorm trots’ te zijn op zijn transfer.

Luckassen brak in 2014 door bij AZ en ontwikkelde zich tot een steunpilaar in het team van trainer John van den Brom. Hij stond ook in de belangstelling van Feyenoord en een groot aantal andere clubs. “Ik heb puur op gevoel voor PSV gekozen. Er waren wat andere opties, maar ik vind PSV een mooie club, een die bij me past. Ik hoop hier heel mooie tijden te beleven”, aldus Luckassen.

De PSV-aanwinst omschrijft zichzelf als een ‘powerhouse’. “Ik ben snel, sterk en wil mezelf graag bewijzen. Ik moet hard werken om aan spelen toe te komen en dat ga ik ook doen”, klinkt het. Luckassen kwam totaal tot zestig competitiewedstrijden voor AZ en scoorde vijf keer. “We waren op de hoogte van de ambities van Derrick om dit jaar de volgende stap in zijn carrière te maken”, reageert directeur voetbalzaken Max Huiberts op de website van AZ. “Met PSV is er een club gekomen die ook aan de voorwaarden van AZ wil voldoen.”

PSV wordt komend seizoen kampioen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou om een antwoord te geven op de poll, nee psv gaat geen kampioen worden met spelers zoals Luckassen lol.

Ze moeten echt in een betere categorie gaan winkelen om kampioen te kunnen worden en misschien in EL overwinteren.

10 juli 2017 om 21:54

Ja we gaan even een Pepe of ramos halen, we zijn een eredivisie club zonder champions league.
Dus die spelers kunnen we wel binnen halen en betalen

Deze jongen wordt nu al door velen afgeserveerd, ik wil hier niet mee zeggen dat ik er zeker van ben dat het een succes wordt maar geef hem eerst is een kans, jullie doen net dat hij bij AS er helemaal niks van heeft gebakken..

10 juli 2017 om 21:27

Hij heeft ook niet heel veel laten zien. Zijn niveau is erg wisselvallig en moet het erg van zn kracht hebben. Bij AZ kan dat, bij/voor PSV is zn huidige niveau niet voldoende.

10 juli 2017 om 21:58

Eens, hij krijgt de kans en 22 is ook niet zo oud voor een verdediger. Ik twijfel alleen aan de som die er voor hem betaald is.

Nou Huiberts, laat eens wat zien aan je supporters. Gister hoorde ik nog dat er geen vervanger gehaald wordt.. is de ambitie van vorig jaar voor het lastig maken van de top3 veranderd in het halen van de play-offs? De supporters worden ongeduldig, je ziet de concurrenten, Utrecht en Vitesse zich hard versterken, en wij verzwakken ons met de beste speler. Doe je best Max. En ontsla de trainer.

10 juli 2017 om 21:17

Wel erg negatief over je club zeg ik als wat meer objectieve buitenstaander. Vitesse heeft al redelijk wat gehaald, maar zijn Matavz, Linssen, Bruns en Serero gelijkwaardig of beter dan Van Wolfswinkel, Tighadouni, Baker en Nakamba? Dat moeten we nog maar zien en ik neig naar nee.

Bij Utrecht hetzelfde: Dessers en Makienok voor Haller en Zivkovic, Van de Streek voor Amrabat.

10 juli 2017 om 21:40

Hij heeft gewoon gelijk.
Wij (az) laten wederom onze spelers makelijk gaan en er word helemaal niets voor teruggehaald.
Na een catastrofaal verlopen seizoen snakken de supporters naar fris en herkenbaar az-voetbal maar ook ik ben bang dat we ten opzichte van afgelopen seizoen zwakker gaan worden en dus een nog slechter eindresultaat gaan behalen en neem van mij aan dat wij dat als (kritische) supporters niet gaan slikken

10 juli 2017 om 21:47

Ik moet toegeven dat ik mezelf ook negatief vind. Misschien wel te negatief. Maar dat is wel een gevolg van een seizoen slecht voetbal. We hebben, als ik me niet vergis, maar drie keer een thuiswedstrijd gewonnen in de Eredivisie. Kan je nagaan, tegen de top5 kan ik daar best mee leven. Maar ik ben dus ook heel vaak diep teleurgesteld naar huis gegaan. En niet omdat we verloren, maar omdat het gewoon inspiratieloos was. JvbB heeft gewoon vanaf het begin zijn spelers niet kunnen motiveren, alle supporters zagen dat, maar zijn contract wordt toch verlengd. En dat terwijl er van te voren werd gezegd dat er een aanval op de top zou komen. Naja, dat moest ik even kwijt. Terug naar de transfers, Utrecht heeft daarbij ook Emanuelson en Dumic weten te strikken, twee spelers die ik denk ook niet bij AZ hadden misstaan. Zeker Dumic hadden we kunnen gebruiken nu Luckassen weg is. Sowieso had de selectie al versterkt moeten worden, de aanval is matig, het middenveld mist een winnaar en de verdediging mist nu nog een opvolger voor Luckassen.

10 juli 2017 om 22:43

Zo heel makkelijk heeft az Luckassen toch niet laten gaan? Volgensmij is 5 miljoen gewoon een prima bedrag voor een speler als Luckassen.

10 juli 2017 om 22:52

Ik hoop ook dat AZ weer meer het frivole, verrassende AZ gaat worden van de afgelopen jaren. Sinds ik voetbal volg heb ik altijd enorm veel sympathie gehad voor AZ. Hoe ze vrijwel elk jaar weer een team neerzetten met spelers die eruit springen en knappe Europese prestaties kunnen neerzetten. Van de Brom gaat het niet meer worden ben ik bang. Hopelijk dat ze nog wat spelers aantrekken die kunnen zorgen voor die verassing.

11 juli 2017 om 05:46

welke kritische supporters?
het zijn bij AZ makke lammeren.
heb je ze af gelopen seizoen gehoord?
er zit een man met een wit zakdoekje.
nee jongen de supporters pikken alles in Alkmaar.
ik ben zelf AZ supporter al heel wat jaar maar het wordt hoe langer hoe meer een slap zooitje.
ze gaan er heen om bier en kopen en worst te eten.

11 juli 2017 om 07:58

Bij ons in de sfeer inderdaad niet zo mooi als bij andere clubs. Er wordt niet gezongen. Maarja, dat komt ook doordat het 'nieuwe' stadion zo sfeerloos is gebouwd. Dat is nou eenmaal zo. Verder zijn wij een familieclub, er komen veel kinderen, waardoor je ook niet veel sfeer hoef te verwachten. Maar je kan niet zeggen dat we niet kritisch zijn, mensen hier in de omgeving staan er volgens mij juist om bekend negatief te zijn.

11 juli 2017 om 09:44

grappig dat je een ander vraagt niet negatief te zijn terwijl je zelf negatief bent over de aankopen van Vitesse en Utrecht. Matavs is in principe gelijkwaardig. Bruns, Linssen en Serero hebben meer ervaring dan Tighadouini,baker en Nakamba. Zelfde verhaal voor Utrecht. Talenten weg maar ervaring ervoor terug. Is ook nodig om te gat met de top te verkleinen.

11 juli 2017 om 08:25

Als Haps weggaat komt er ook geen vervanger.... AZ gaat met 2 eigen jeugd zijnde wijndal en ouwejan op linksback en eigen jeugd Hatzidiakos Luckassen vervangen.... lekker goedkoop hoor.,. Helemaal na de Janssen Luckassen en henriksen miljoenen

Zeker een interessante speler om erbij te hebben. Is momenteel nog niet op het niveau basisteam PSV maar ik verwacht wel dat hij met zijn kwaliteiten daar snel naartoe kan groeien. Belangrijkste is dat hij dat onbesuisde onder controle krijgt. Hij pakt namelijk echt teveel kaarten. Het scorend vermogen is wel een extraatje. Nu Moreno weg is kan hij mooi op termijn dat gat qua doelpunten opvullen

Ik denk dat deze verkoop voor Az helemaal niet zo nadelig uit hoeft te pakken. Van den Brom stelde Luckassen voornamelijk als middenvelder op waar ik hem persoonlijk niet geschikt voor vind. Hij mist gewoon de technische vaardigheid en de motoriek om goed in kleine ruimtes te spelen. Wanneer Van den Brom het aandurft om Helmer de kans te geven ga je er voetballend echt enorm op vooruit.

Ik vind Luckassen wel een talentvolle speler trouwens maar alleen als rechtsback of als centrale verdediger. Hij moet wel wat slimmer in de duels worden en ook rustiger aan de bal. Wanneer ze hem dat bij kunnen brengen bij PSV denk ik dat ze echt een uitstekende aankoop hebben gedaan.

PSV kwam kracht tekort. Dat kan een inschuivende centrale verdediger zijn of een verdedigende middenvelder. PSV kwam kracht tekort. Hopen dat zijn linkerbeen zich wel wat sterker gaat ontwikkelen. Met 22 als leeftijd zit dat er echt nog wel in.
In deze categorie ( powerhouse, dynamisch) lopen er niet veel rond.

Prima Nederlands Talent waar fysiek veel rek in zit, middenvelders alla Pogba zijn tegenwoordig in trek. Daarom duurt de doorbraak van Nouri bij Ajax zo lang, hij is fysiek heel klein en daar moest hij de afgelopen jaren hard aan trekken. Prima aanwinst na Lozano spreekt de taal en weet wat er van hem gevraagd wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren