Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Loting koppelt Oranje Onder-19 aan Duitsland en Engeland op zomers EK

Laatste update:

Het Nederlands elftal Onder-19 is donderdagmiddag gekoppeld aan onder meer Duitsland en Engeland in de groepsfase van het zomerse EK. De andere opponent voor het team van Maarten Stekelenburg is Bulgarije. De loting vond plaats in Tbilisi.

Oranje komt uit in Groep B. De andere groep bestaat uit gastland Georgië, Tsjechië, Zweden en Portugal. Per groep gaan de bovenste twee ploegen door naar de halve finale. Vorig jaar werden de Nederlandse talenten uitgeschakeld in de groepsfase, waardoor ze een WK-ticket misliepen.

Toen won Frankrijk het EK, maar die ploeg eindigde ditmaal als laatste in een kwalificatiepoule met onder meer Bulgarije. Het EK vindt plaats tussen 2 en 15 juli. Oranje plaatste zich eind vorige maand door zeven punten te pakken in drie kwalificatieduels. Bondscoach Stekelenburg hoopt dat profclubs hun spelers willen afstaan voor het EK.

Gaat Oranje Onder-19 de groepsfase overleven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hele zware poule, zie Engeland als de favoriet als ze iedereen opstellen. Nederland u19 hun selectie zal afhankelijk zijn van wie kampioen gaat worden ( als Ajax 2e gaat worden dan zullen Kluivert en de Ligt sowieso niet meegaan ) en wie fit zijn ( Chong is nog een groot vraagteken ) opzich heeft Nederland best een goed team dat zeker verdedigend goed staat maar mist het aanvallend nog teveel om echt door te drukken vrees ik. Zeker als Chong en Kluivert er niet bijzijn zal het lastig worden om er meer dan 1 te maken, dan zal Kadioglu moeten opstaan en hopen dat Malen in goede doen is.

13 april 2017 om 13:56

Waarom verwacht je dat iemand van de reserves van United belangrijker is dan een basisspeler van NEC met al veel wedstrijden in de Eredivisie als ik vragen mag? Kadioglu hoeft niet op te staan, die is allang opgestaan. Geweldig talent.

13 april 2017 om 14:10

Neem aan dat je doelt op Chong? Die jongen dragen ze op handen in Manchester en is momenteel geblesseerd, is een van de weinige vleugelspelers waar ik het echt in zie zitten. Kadioglu zal vanaf het middenveld zich moeten laten gelden ( deed hij in de Elite poule goed, samen met Kluivert de belangrijkste spelers in aanvallend opzicht ) omdat zonder zijn creativiteit het gewoon heel lastig zal gaan worden. Als Kluivert en Chong er allebei niet zijn zal het allemaal via hem moeten wat Piroe en Sierhuis ( verwacht die 2 als spitsen erbij ) moeten het hebben van aanvoer en als dan de vleugels 2 goede spelers missen is dat lastiger.

13 april 2017 om 15:56

Vente en Malen zijn iets minder afhankelijk van de aanvoer op de vleugels. En anders gaan we eens een keer een ander systeem proberen. Troupee en Wijndal zijn prima Wingbacks die de gehele flank kunnen bespelen.

13 april 2017 om 16:17

Malen zal niet als spits erbij zijn verwacht ik, speelt dat al een goed jaar nietmeer en stond vorig jaar op het EK u17 als 10 te spelen. Dit jaar verwacht ik hem op rechtsbuiten als ik eerlijk ben, eventueel op links als Kluivert niet gaat. Vente zou ook mijn eerste keuze zijn als Kluivert niet erbij is en noemde ik niet aangezien hij laatste pot ontbrak omdat Piroe en Sierhuis de voorkeur kregen.

Waarom mag Frankrijk niet meedoen dan ?

13 april 2017 om 13:41

Laatste geworden in de Kwalificatie.

13 april 2017 om 13:41

Spanje en Italië hebben zich ook niet geplaatst

13 april 2017 om 13:57

Onze eigen jongere jeugdteams doen het verre van slecht.

Beter toch? Zware tegenstanders zijn juist goed, weet je meteen waar je staat. Als je op zo'n toernooi verschijnt kom je sowieso goede teams tegen, dus maakt het niet uit

Het zit Nederland niet echt mee. Zo hebben we nooit de mogelijkheid om in het toernooi te groeien .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren