Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Loting Champions League: PSV weet wie het eventueel in play-offs kan treffen

Laatste update:

PSV moet zich nog plaatsen voor de play-offs voor de Champions League, maar weet al wel welke tegenstander het daarin mogelijk kan treffen. Indien de Eindhovenaren het tweeluik met Sturm Graz in de derde voorronde weten te winnen, treffen ze Rangers FC óf Servette FC in de play-offs van het miljardenbal.

De loting voor de play-offs van de Champions League vond plaats in het Zwitserse Nyon. PSV treedt als nummer twee van de Eredivisie van vorig seizoen aan in de zogeheten League Route, bestemd voor clubs die geen kampioen werden. Wanneer de ploeg van trainer Peter Bosz komende dinsdag en de week erna afrekent met Sturm Graz, wacht de Eredivisionist in het laatste voorportaal van de Champions een dubbele confrontatie met Rangers FC óf Servette FC.

Rangers en Servette spelen net als PSV eerst nog een tweeluik in de derde voorronde van de Champions League. Mochten de Eindhovenaren Rangers treffen, dan krijgen ze kans op revanche. Vorig seizoen werd PSV in de play-offs van het miljardenbal nog over twee duels uitgeschakeld door de Schotse topclub. Rangers eindigde het afgelopen seizoen tweede achter Celtic. Servette eindigde in Zwitserland eveneens tweede, op ruime afstand van landskampioen Young Boys.

De eerste wedstrijd van de play-offs voor de Champions League wordt op 22 of 23 augustus gespeeld. De return volgt een week later, op 29 of 30 augustus. Mocht PSV verliezen van Sturm Graz in de derde voorronde van de Champions League, dan hoeft het geen voorrondes meer te spelen en is het automatisch geplaatst voor het hoofdtoernooi van de Europa League. Dat is ook het geval als de Eindhovenaren stranden in de play-offs van de Champions League.

PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rangers was de vorige keer geen succes

7 augustus 2023 om 12:15

De vraag nu is: is Rangers FC beter of slechter dan vorig jaar...? Iemand enig idee die toevallig Rangers FC intensief volgt en weet of ze vooruit of achteruit zijn gegaan t.o.v. vorig jaar? Ik denk zelf dat Braga toch gunstiger was geweest dan Rangers. Portugese competitie is bagger. Viktoria SC bijvoorbeeld wordt gewoon uitgeschakeld door clubje uit Slovenie..

7 augustus 2023 om 12:34

Als je naar de stand kijkt in Portugal heb je altijd de top 3 (porto, Benfica en Sporting), met Braga op 4 en Victoria SC is vaak best of the rest. Braga is een prima ploeg. Rangers schat ik op dit moment wat lager in, Celtic is weer de nummer 1 van Schotland. Rangers heeft een aantal vaste krachten laten gaan: Kent, Colak, Arfield, Morelos, Mcgregor.

7 augustus 2023 om 12:37

Ik schat Braga zelf een paar niveaus hoger in dan Rangers. Doen het altijd prima in Europa en zijn echt een hele goede ploeg. Rangers is afgezakt en moet gemakkelijk te doen zijn.

De portugese competitie is buiten de top 4 inderdaad niet sterk, maar voor het gemak vergeet je dan even wat onze niet-top 5 ploegen in Europa doen. (zrinski Mostar, Dudelange etc.) Dat is ook niet veel soeps, op 1 seizoen Vitesse na.

7 augustus 2023 om 12:46

Met Kent, Colak, Helander, Mcgregor, Tillman, Morelos en Arfield zijn er een hoop ervaren krachten vertrokken. Echter, Rangers heeft zich ook flink versterkt. Lammers, Danilo en Dessers zijn de nieuwe aanvallende impulsen, die wij als Nederlanders allemaal kennen natuurlijk. Daarnaast hebben ze met Cifuentes een leuke middenvelder uit de VS opgehaald en hebben ze met Butland een nieuwe keeper. Naar mijn idee is Rangers minder dan vorig seizoen, maar dat vind ik ook van PSV. PSV had toen immers Madueke, Gakpo, Gutierrez, Simons en Max.

Echter met Bosz, Pepi, v.aanholt, Lang, fitte Boscagli en een Veerman die hopelijk zijn niveau van de JC Schaal doorzet, heb ik er meer vertrouwen in!

7 augustus 2023 om 12:49

Geen idee of ze beter zijn geworden. Misschien wel met Danilo Dessers en Lammers?

Vorige jaar deed PSV zichzelf al tekort met Rangers. Mocht er niemand vertrekken, dan verwacht ik PSV echt wel in de CL. Als ze zulke wedstrijden niet kunnen winnen, dan hebben ze ook niks te zoeken in de CL.

7 augustus 2023 om 12:50

Rangers lijkt nergens op, zaterdag zitten kijken. Geen creatieve spelers, creëren nauwelijks wat, terwijl ze tegen een tegenstander speelde die niet heel veel beter zijn dan middenmoot eerste divisie. Denk ook dat Servette de tegenstander zal worden.

7 augustus 2023 om 12:15

Klopt alleen is Bosz er nu ipv de onervaren RVN.

7 augustus 2023 om 12:18

@eindtovenaar, RvN kon de druk toentertijd denk ik nog niet aan inderdaad, Bosz ligt hier niet wakker van en ik verwacht dan ook zeker dat we de Champions League in gaan

7 augustus 2023 om 12:18

Want het lag vorig jaar aan RVN en niet aan een individuele fout van een speler die er nog steeds is? 🙃

7 augustus 2023 om 12:21

Achterman, dat vind ik een beetje een zwakke olympische instelling

7 augustus 2023 om 12:25

@MessiBazoer, het niet willen druk zetten tegen een team dat zich er niet onderuit kon voetballen is zeker een fout geweest van RvN ja.

7 augustus 2023 om 12:36

Duidelijk. Maar als Benitez (uit) en Ramalho & Benitez (thuis) geen blunders maken stond je gewoon in de CL. Meer hun fout, dan die van Ruud

7 augustus 2023 om 12:52

Als RvN het team hoog druk had laten zetten dan waren Ramalho & Benitez waarschijnlijk niet eens in die positie gekomen om te blunderen.

7 augustus 2023 om 13:03

Dus nu ligt het aan rvn terwijl die spelers doen blunders maakte. Kom op zeg. Gaan we nu de trainer de schuld geven van alle tegendoelpunten die door fouten van de spelers komt. Daarnaast bepaalde rvn de tactiek en daar hebben zij zich aan te houden. Dat wil dan nog niet zeggen dat als er persoonlijke fouten worden gemaakt dat het de schuld van de trainer is.

7 augustus 2023 om 14:04

Ja de uitschakeling was net zoveel aan RvN te wijten als aan die spelers. Met een goede speeltijl had een psv net zoals ajax gewoon met 3-4 doelpunten verschil moeten winnen thuis.

7 augustus 2023 om 12:16

We nemen dit jaar revanche. Goede loting dit.

7 augustus 2023 om 12:43

Als je deze wedstrijden niet weet te winnen, heb je ook niks in de CL te zoeken. Ik weet het, cliché, maar tis wel zo. Sturm Graz en Rangers zijn ploegen voor conf.league en EL.

7 augustus 2023 om 12:16

Alleen maar goed denk ik, hopen op goede revanche gevoelens en erover heen klappen!

7 augustus 2023 om 12:17

Precies. That's the spirit.

7 augustus 2023 om 12:16

Het moet toch wel een keer lukken. Extra zuur als PSV die 2e plek heeft binnengehaald vorige seizoen om zich wéér niet de kwalificeren voor de CL.

7 augustus 2023 om 12:16

Nu hebben ze een minder afwachtende speelstijl. Als je tegen Rangers hoge druk zet zie je dat ze helemaal niet zo goed zijn.

Ik heb er vertrouwen in

7 augustus 2023 om 12:18

Als benitez zijn blunders van vorig jaar achterwege laat moet dit te doen zijn.

7 augustus 2023 om 12:17

En daar mag je je best voor schamen. Zeker in eigen huis moet je die gewoon pakken.

PSV moet met deze tegenstanders gewoon CL gaan spelen. Komt mijn cluppie financieel niet heel goed uit om eerlijk te zijn. Maar gun het ze toch ergens wel.

7 augustus 2023 om 12:37

Dit is een geweldige loting. Rangers is echt een stuk minder geworden. En vorig jaar had PSV het al moeten winnen van Rangers maar verloor het door een veel te defensieve opstelling van RvN. Hij had iets teveel respect voor ze.

Rangers speelde zaterdag met Dessers en Lammers in de basis de eerste competitiewedstrijd en met invallen Danillo. Dat zijn gewoon subtop spelers in de Nederlandse competitie. Daar hoeft PSV echt niet wakker van te liggen. Sterker nog ik denk dat Servette het ook wint van Rangers.

En natuurlijk moet PSV zelf nog wel even Sturm Graz verslaan en dat zal echt niet eenvoudig zijn. Maar al met al is dit een gouden kans voor PSV om zich te kwalificeren voor de poulefase van de CL

7 augustus 2023 om 12:39

Nu wel hoop ik. Moet te doen. Ik zie een goed psv op dit moment.

7 augustus 2023 om 23:51

Ben in ieder geval blij dat het geen Portugese ploeg wordt

Dit is een hele makkelijke weg naar de CL, dit moet te doen zijn psv!

7 augustus 2023 om 12:17

Nou, Rangers was vorig jaar anders te lastig voor ons.

7 augustus 2023 om 12:54

Ik denk dat psv vorig jaar tactisch minder sterk was, met Bosz is dat een stuk verbeterd.

7 augustus 2023 om 12:18

Makkelijk bestaat niet in het Nederlands voetbal, maar dit is wel de kans om het weer eens te bereiken.
En anders hebben we sowieso niks te zoeken in de C.L.

Met PSV weet je het maar nooit, maar ik heb er dit keer wel vertrouwen in. Prima loting! Eerst morgen Graz maar eens van de mat vegen aub

Prima loting. Servette moet te doen zijn en tegen rangers kun je je revancheren. ClL is haalbaar dit jaar.

Weer rangers als ze doorkomen wat eigenlijk wel verplicht is aan hun stand

Deze route zou toch vrij gemakkelijk te doen moeten zijn voor Psv. Zou mooi voor ze zijn als ze revanche kunnen nemen tegen Rangers ( maar dat dan ook wel echt doen graag )

7 augustus 2023 om 12:17

Zeker, maar eerst Sturm Graz uitschakelen. Rangers/servette is een goede loting in ieder geval voor de volgende ronde.

7 augustus 2023 om 12:21

Twente heeft een grote kans op een lastigere loting dan PSV, dat zegt genoeg. Niet plaatsten is een wanprestatie van formaat

7 augustus 2023 om 12:46

Wat ik vrijdag van PSV zag geef ik ze een goede kans tegen zowel Sturm Graz als Rangers. PSV ziet er scherp uit. Misschien nog een extra verdediger erbij.

Mochten we van graz winnen, dan hoop ik op revanche vs. De rangers.

Zal rangers dan wel worden..
Geen goede herinnering aan maar hopen op revanche!

Moet te doen zijn voor dit Psv. Als je CL wil spelen zul je deze clubs moeten verslaan

Ai ik ben bang dat ze het weer niet redden tegen een Rangers gewoon een hele goede ploeg.

7 augustus 2023 om 12:23

Houd op hoor! Rangers is helemaal geen goede ploeg. Zijn nu al 2 jaar de mindere ten opzichte van Celtic in de eigen competitie. Daarbij waren ze vorig jaar compleet kansloos in hun CL-poule.

Dit weekend nog bij Kilmarnock verloren trouwens.

7 augustus 2023 om 12:54

Hou idd op. Vorig jaar dan wel van ze verloren, maar bleek daarna een vd slechtste teams in de CL ooit. Zelfs Ajax won er in het tweeluik met 7-1 van.

Dat wordt een weerzien en revanche tegen de Rangers maar wel eerst van Sturm Graz winnen

Revanche op Rangers met Tillman op 10 zou mooi zijn, moeten we kunnen pakken

Mooi geef dan de Rangers maar, er staat nog een rekening open

Vierde voorronde bedoelen jullie zeker.. aangezien psv dinsdag al de derde voorronde speelt?

Hopen op servette iig.

Prima loting wat mij betreft. Rangers was vorig jaar geen denderend succes, maar aangezien we een zeer sterke selectie hebben, er nog spelers komen en een goede trainer verwacht ik dat we de Champions league in gaan dit jaar. Is dat niet het geval mag de directie zich toch flink achter de oren krabben want PSV is met geld aan strooien heb ik het idee.

Laten we hopen op Servette FC, Rangers is dan toch weer een beetje hangen en wurgen als vorig jaar. Maar vermoed wel dat het Rangers tegen PSV wordt, en dan hopen op sportieve revanche.

Je weet het nooit, de bal is rond en Rangers, altijd lastig. Maar vorige jaar hadden ze ook al gepakt moeten worden, dit moeten ze gewoon fixen!

Moet gewoon te doen zijn! Anders niks te zoeken in CL. Beide teams moet je winnen!

Ik moet eerst nog maar eens zien of PSV er door kan komen tegen een stugge ploeg als Sturm Graz en anders weer de stugge Rangers die PSV prima partij zullen gaan bieden. Ben er bang voor eerlijk gezegd.
Enige goed nieuws is dat Feyenoord dan alle CL centen kan bijschrijven ipv delen met PSV.

7 augustus 2023 om 12:36

Denk dat het wel moet lukken dit jaar. Tegen Feyenoord deden ze het vrij goed. Sturm Graz heeft echt op elke positie een mindere speler.

Geen reden om niet te plaatsen. Alles bij elkaar moet je gewoon kwalificatie veiligstellen. Alles daaronder is een wanprestatie voor Nederland en jezelf

Off: bizar dat psv deze clubs loot en Twente 50 procent kans heeft op Fenerbahçe of Eintracht Frankfurt.

Relatief makkelijke route naar de CL. Ook kans op revanche op Rangers.

Het maakt weinig uit welke van de twee je treft…. Het wordt de sterkste van deze twee en daar zou je dan van moeten winnen…. Moet je wel eerste zelf voor Sturm geraken…
Kansen zijn er natuurlijk zeker

Eindelijk weer 2 Nederlandse ploegen in de Champions League 🙌

Het was of de winnaar van Braga - TSC (servie) of de winnaar van Rangers - Servette. Als PSV-fan ben ik in ieder geval blij dat we Braga ontlopen, de Portugese clubs zijn bijzonder lastig te bestrijden. Rangers of Servette maakt mij niet zo veel uit maar eerst maar eens Sturm Graz verslaan.

Offtopic @VZ Jullie weten dat er ook en voorloting voor de Conference League geweest is. Kennelijk niet belangrijk genoeg om er ook een artikel voor te maken.

Ontopic Het zou toch geweldig zijn wanneer PSV wraak zou kunnen nemen voor de uitschakeling van vorig seizoen. Nee aan dat Bosz zijn spelers hiervoor niet echt hoeft te motiveren.

7 augustus 2023 om 12:48

De voorloting van de Conference League is toch pas over een uur (14:00)? De Champions League is om 12:00, de EL om 13:00 en de UECL om 14:00.

7 augustus 2023 om 12:57

De voorloting was om 9 uur. Nu zijn er nog 4 ploegen over ( sommige spelen eerst nog de 3de voorronde). Twente kan onder andere Eintracht loten maar een Fiorentina-Lille en Ossasuna niet meer.

Het is allemaal het moment, maar ik heb het gevoel dat PSV veel beter voor de dag gaat komen dan vorig jaar.

RvN was toen nog erg zoekende naar een vaste basiself en durfde bijvoorbeeld Xavi niet op te stellen in de voorrondes en koos voor een afwachtende speelstijl met Guti naast Sangare.

Ook in de competitie werden in het begin de matches puur op individuele klasse gewonnen.
Ik kan me nog herinneren dat ik bij de wedstrijd Eagles - PSV was (deze was tussen het tweeluik met Monaco en het tweeluik met Rangers in).
PSV won met 2-5, maar het spel was echt heel matig. Door impulsen van Gakpo en Simons werd uiteindelijk gewonnen.

Wat ik in de JC-schaal zag en tegen Nottingham straalde zoveel meer controle en vertrouwen uit.
Ik verwacht dat PSV echt wel meer gevreesd wordt door tegenstanders.

Grote kans dat PSV dit seizoen wel de Champions League gaat halen. Het tweeluik met Sturm Graz moet niet teveel problemen opleveren. PSV heeft, ondanks dat ik de verdediging nog een zorgenkindje vind, veel meer kwaliteit in de ploeg. Van Rangers FC of Servette zou ik ook niet echt gaan beven. Zou goed zijn voor het Nederlands voetbal als PSV het mag gaan laten zien in de Champions League, dan stromen de nodige miljoenen binnen.

Dit moet toch te doen zijn, eerst Sturm Graz.
Zou mooi zijn als Psv CL speelt.

Dit moet toch te doen zijn voor peesjevee. Niet dat ik pretendeer iets te weten van Servette.

De weg ligt nu echt open naar de revanche, de cl en een hele grote zak met geld ...en wellicht dus ook topaankopen.
Hopelijk chocked psv deze keer niet

De weg ligt nu echt open naar de revanche, de cl en een hele grote zak met geld ...en wellicht dus ook topaankopen.
Hopelijk chocked psv deze keer niet

Heel simpel, win je niet van deze ploegen, dan heb je niets in de champions league te zoeken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren