Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Locadia: ‘Ik ben nog jong en heb dit nog niet eerder meegemaakt’

Laatste update:

Het seizoen 2015/16 is een bijzonder seizoen voor Jürgen Locadia. Eind augustus bleef hij met opzet weg van de training bij PSV, omdat hij niet tevreden was met de manier waarop hij gebruikt werd in het elftal van Phillip Cocu. Hij kwam echter tijdig tot inkeer, kreeg een boete en mocht vervolgens weer aansluiten bij de groep. Nadien maakte Locadia zes doelpunten in dertien duels en dinsdag scoorde hij tegen VfL Wolfsburg.

/

Luuk de Jong bracht Locadia in de tweede helft van de wedstrijd in stelling en de aanvaller maakte het goed af: zijn allereerste Champions League-treffer. “Ongelooflijk dat ik dit nog mag meemaken. Ik ben nog jong en heb dit nog niet eerder meegemaakt. Dit voelt bijzonder”, sprak hij na de wedstrijd bij SBS6. Het gevoel van scoren vond Locadia onbeschrijfijk, hij dankte De Jong voor de ‘uitstekende pass’ en hij zei nog niet compleet te beseffen wat er met hem gebeurde.

Twee weken geleden had Locadia al de mogelijkheid te scoren tegen VfL Wolfsburg, maar toen miste hij een strafschop. Nu was het dus wel raak en op een zeer waardevol moment. Het deed veel met Locadia. “Vroeger keek ik altijd voor de tv naar de Champions League en nu scoor ik in dat toernooi. Dit is sportieve revanche”, aldus de aanvaller, die uiteindelijk plaatsmaakte voor Nicolas Isimat-Mirin.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"Ongelooflijk dat ik dit nog mag meemaken". Beetje een uitspraak alsof je tegen het einde van je carriere aan zit. Hij zegt daarna dat 'ie nog jong is. Dan heb je dus tijd zat om het vaker mee te mogen maken.

4 november 2015 om 00:15

Hij weet waar hij vandaan kwam,toen hijals kleine jongetje op straat voetbalde met zijn vriendjes ,had hij nooit verwacht dat hij een doelpunt in de cl zou scoren

4 november 2015 om 09:06

Ik blif me soms verbazen over dit soort uitspraken. Hij is een van de weinigen ter wereld die het geluk heeft daadwerkelijk in de CL te spelen en te scoren, en jij wimpelt het af als de gewoonste zaak van de wereld. Wat nou als hij morgen z'n been verliest, of nooit meer niveau haalt? En niet alleen dat, weet je hoeveel voetballers nooit in hun leven een Champions League doelpunt zullen maken?

Heerlijke wedstrijd van PSV en Locadia rondde het prima af.
Waar ik wel bang voor ben is dat de gemiste strafschop PSV nog wel eens duur kan komen te staan.
Op onderling resultaat had je wolfsburg dan van je af kunnen houden. Nu is het doelsaldo namelijk van belang.
PSV mag tegen United eigenlijk niet verliezen want dan is United door en dan zie ik Wolfsburg wel winnen van United maar goed. Dit is een poule waar in iedere ploeg door kan. Dat zie je wel in de resultaten.

Luuk de Jong bracht Locadia in de tweede helft van de wedstrijd in stelling en de,
aanvaller maakte het goed af: zijn allereerste Champions League-treffer.
@psvfan ik ben het helemaal eens met je reactie.
Dit is een poule waar in iedere ploeg door kan. Dat zie je wel in de resultaten.
Dat is zeker alles zit er nog in, dit hadden we niet verwacht vooraf .
Maar ik hoop met jou dat Psv overwinterd,stiekem hopen op een tweede plaats.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren