Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liverpool krijgt concurrentie van Tottenham in strijd om ‘DR Congo star’’

Laatste update:

Het lijkt erop dat Yannick Bolasie aan zijn laatste maanden in dienst van Crystal Palace bezig is. De 25-jarige vleugelaanvaller geniet al langere tijd interesse van Liverpool en Britse media schrijven zondag dat nu ook Tottenham Hotspur meer dan gemiddelde belangstelling voor the DR Congo star heeft. Een zomerse miljoenentransfer lonkt.

/

Daniel Levy, voorzitter van Tottenham, zou een groot fan van Bolasie zijn. De club uit Londen volgt de verrichtingen van de Frans-Congolese winger sinds de start van het kalenderjaar. Bolasie is onder Alan Pardew bezig aan een meer dan uitstekend seizoen en heeft in principe niet de intentie om uit Londen te vertrekken. Dat is zodoende in het voordeel van Tottenham.

Bolasie heeft nog een contract tot medio 2017 op Selhurst Park en moet ongeveer 25 miljoen euro kosten. Pardew vindt dat zijn spelers ondergewaardeerd worden op de transfermarkt. “Ik verkoop Yannick wel, hoor, wanneer iemand veertig tot zestig miljoen pond biedt”, zei de manager van the Eagles afgelopen week. “Ergens in die regio, dat zou mooi zijn. Dat accepteer ik en dan bouwen we van dat geld de rest van het team op.”

Naar welke club moet Yannick Bolasie sowieso niet gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vraag me af of Liverpool en Spurs nou echt beter worden van Bolasie. Ja, het is een leuke speler bij Palace, maar of hij het ook echt bij de topclubs kan laten zien?

26 april 2015 om 11:18

Wat ik mij afvraag is dat ze zo makkelijk een prijskaartje hebben vast geplakt van 25mil. Als hij 25 waard is hoeveel is depay dan waard ??

26 april 2015 om 11:26

Hoeveel verdient hij en hoeveel verdient Depay?

26 april 2015 om 11:29

Depay zou nog steeds dan 20 mil waard zijn. Maar bolasie hoor je eigenlijk hoogstens 10 mil voor te betalen, maar volgensmij heeft hij ook een Engels paspoort, wat hem weer wat duurder maakt

26 april 2015 om 12:13

Dat lijkt me sterk dat hij een Engels paspoort heeft. Hij is in 2013 gedebuteerd voor DR Congo en heeft afgelopen jaar nog meegespeeld voor zijn land. Hij is tevens geboren in Frankrijk, dus hoe je dan aan een Engels paspoort komt vraag ikme sterk af

*edit lees trouwens inderdaad dat hij ook over de Engelse nationaliteit beschikt. Hoe kan dit dan? :P

26 april 2015 om 12:43

Zo lust ik er ook nog wel een paar. Als Suarez Ajax in dertijd 24 miljoen heeft opgeleverd dan us Depay nooit meer dan 20 miljoen waard. De ene transfer is natuurlijk nooit met de ander te vergelijken. Bale was 100 miljoen dan zou Alexis Sanchez toch ook 80/90 miljoen waard zijn maar werd gekocht voor 45 miljoen.

26 april 2015 om 11:19

Als je interesse toont in Bolasie, ben je dan een topclub?

26 april 2015 om 11:26

Denk het wel, Bolasie laat het hele seizoen al een uitzonderlijk hoog niveau zien. Ik hoop dat hij naar Spurs komt.

26 april 2015 om 13:23

Ze leren het ook nooit. Liverpool zal geen prijzen winnen met zulke spelers. Hetzelfde geldt voor Henderson. Goed voor de bank, maar als je voor de titel wilt meedoen heb je betere spelers nodig.

Sowieso voor de breedte een goede aankoop. De Spurs hebben geloof ik alleen Chadli als linksbuiten. Bij Liverpool gaat Sterling misschien weg daar heb je ook weer een vervanger voor nodig.

26 april 2015 om 12:07

Ik zou het een goede aankoop vinden, op voorwaarde dat we niet meer dan 15 miljoen betalen (al wordt dat een moeilijke klus gezien de uitspraken van Pardew). Op links hebben we alleen Chadli, en dat is echt te weinig om mee te strijden voor CL voetbal.

Daarnaast zijn er een aantal topprioriteiten deze zomer. De eerste is het behouden van Lloris en Vertonghen. Ten tweede moeten we een nieuwe CV kopen. Chiriches en Kaboul moeten weg, zodat je Fazio, Dier en Wimmer (onlangs al vastgelegd) als back-up hebt, naast Vertonghen en een nieuwe CV. Daar is het dit keer zaak Poch wel zijn zin te geven: vorig jaar kwam Fazio, maar Poch wou eigenlijk Musacchio. En ten derde moeten we een nieuwe CM hebben. Bentaleb en Mason samen is te weinig. Ik zou die twee eerder graag zien roteren op Cvm, naast dus een nieuwe CM, vermits Poch het niet ziet zitten in Dembele.

De verkoop van Paulinho, Chiriches en Kaboul (die echt wel gaan vertrekken denk ik) en van Capoue, Soldado en Adebayor (die mannen verkopen wordt echter moeilijker) moet dan geld in het laatje brengen. Ik zou dan graag de volgende opstelling zien op de Lane volgend jaar (zie opstelling).

Lloris
Walker
Aankoop
Vertonghen
Davies
Aankoop
Bentaleb
Lamela
Eriksen
Bolasie
Kane
26 april 2015 om 12:57

Ik snap niet hoe je Chadli buiten je opstelling kan laten en Lamela erin laat staan. Chadli laat echt veel meer zien dan Lamela en heeft veel meer dreiging.

26 april 2015 om 16:46

Deze opstelling is imo minder dan dat we nu hebben en hiermee ga je het ook niet redden in de top-4 te eindigen. Lamela is gewoon een flop, dat mag gezegd worden. Chadli moet er zeker in staan. Die jongen heeft zich goed doorontwikkeld en heeft niet voor niets 10 PL doelpunten. Dat er een nieuwe middenvelder komt lijkt mij wel logisch inderdaad ja, daarom dat Schneiderlin wel een goede zou zijn. Lamela verkopen en een nieuwe goede rechtsbuiten halen. Ook mag er naast Kane een goede spits bijkomen. Voor mij zouden dit goede aankopen zijn:
- Wimmer
- Nieuwe centrale verdediger voor naast Vertonghen, kan nog niet echt concrete namen noemen.
- Schneiderlin
- Jovetic
- Nieuwe rechtsbuiten, kan hier ook niet echt conrete namen noemen.

26 april 2015 om 16:49

Vergeten mijn team te maken:
Gewoon twee centrale middenvelders en Chadli gewoon als LM. Walker kan genoeg opkomen en Eriksen kan ook naar de rechterflank duiken zoals hij nu soms doet op links.

Lloris
Walker
Aankoop
Vertonghen
Rose/Davies
Schneiderlin
Benta/Mason
Chadli
Eriksen
Kane
Jovetic
26 april 2015 om 16:59

Een mindere opstelling zou ik het toch echt niet noemen. Ik zet Lamela erin, omdat ik hoop dat we volgend jaar dominanter gaan voetballen. En in een team dat hoger staat en van minder ver moet komen, kan Lamela echt wel meer brengen.

Wat betreft de positie van vleuelaanvaller, hoop ik trouwens op Iarmolenko. Die kan echt een boost geven aan onze selectie.

Voor de positie van CV noem ik zomaar even wat namen: Musacchio, Umtiti en Alderweireld?

26 april 2015 om 17:16

Ik zou Konplyanka ook wel een prima aankoop vinden. Heeft met zijn 25 jaar enige Europese ervaring en heeft nog maar een een-jarig contract, als ik mij niet vergis. Brengt snelheid en veel dreiging. De namen die je daar noemt als CV zijn allemaal prima ja. Hoe denk jij over de spitspositie? Ik vind het wel nodig om een goede spits te halen, want ondanks dat Kane echt een geweldige speler is, heb je toch nog een spits nodig kan kan brengen wat je soms nodig hebt. Iemand die uit het niets een wedstrijd kan openbreken, dat is namelijk iets wat we echt missen.

26 april 2015 om 17:34

Konoplyanka zou ook een heel goede aankoop zijn inderdaad. Over de spitspositie geef ik je helemaal gelijk. Dat type spits mankeren we echt. Haalbare opties zijn misschien: Lacazette (al wordt die mss duur),

26 april 2015 om 17:35

* Lacazette, Benteke (al is hij minder dat type) en Bacca.

Bolasie is een leuke voetballer om naar te kijken, maar geen 20 mil. Kan zomaar een geval Zaha worden.

Hopelijk beland deze jongen niet ergens op de bank. Nu bij Palace is het toch een genot om naar hem te kijken.

Hoe goed is hij daadwerkelijk? Ik zie al snel een eenzelfde scenario als Victor Moses voor me. Ook een winger die van (met alle respect) Wigan naar Chelsea ging en kon het daar vervolgens ook niet waarmaken. Zo'n stap is altijd moeilijk in te schatten wanneer verschillen zo groot zijn, al moet ik zeggen dat Palace het nu wel zeer goed doet.

Wel ja koop een speler voor rond de 25 mil die het leuk doet bij crystal palace en meer ook niet. Zo kunnen we volgend seixoen voor de EL gaan?? Doe toch normaal

Prima speler, maar niet extreem goed ofzo. Hij kan altijd nog beter worden natuurlijk. Voor de ambities van Liverpool komt hij te kort.

Bolasie is niet de speler die we nodig hebben we moeten nou is een topper halen

Veelste duur voor wat hij nog maar 1 seizoen heeft laten zien, Liverpool moet zich focussen op een paar belangrijke spelers en die binnen hengelen. Geen ruimte voor miskopen momenteel, want dat zou het einde van Rodgers betekenen en dus kunnen ze dan bij Liverpool weer overnieuw beginnen.

Bolaisie voetbalt echt leuk, maar ik ben er nog niet over uit of die onberekenbaarheid die hem nu zo goed maakt zijn vaste skill is of dat hij maar wat aanrommelt en met geluk een goede reeks neer zet. Daarvoor moet ik hem toch echt langer dan 1 seizoen hetzelfde zien doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren