Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool en Arsenal grote winnaars na voetbalgevecht tussen Man City en Chelsea

Laatste update:

Manchester City heeft in eigen huis dure punten laten liggen in de titelstrijd in Engeland. De ploeg van Pep Guardiola speelde met 1-1 gelijk tegen Chelsea. Raheem Sterling scoorde voor Chelsea in de eerste helft, waarna Rodri in de slotfase gelijkmaakte.

In de eerste tien minuten van het duel zochten beide ploegen nog ietwat hun draai in het duel, maar vrij snel daarna barstte het voetbalgeweld snel los in Manchester. Een voorzet van Julián Álvarez werd rakelings naast gekopt door Erling Haaland een aan de andere kant had Nicolas Jackson moeten scoren.

Cole Palmer gaf de bal achter de verdediging van City met een splijtende steekpass. Conor Gallagher trok voor op Jackson, die enkel nog City-doelman Ederson hoefde te verschalken. De Senegalees nam de bal echter niet goed aan, waarna Ederson nog kon redden.

Vlak voor rust kwam Chelsea op voorsprong in het Etihad Stadium. Een snelle counter werd door Jackson voorgegeven op Sterling, die Kyle Walker uitkapte en vervolgens vanaf de rand van de zestien om Ederson heen krulde: 0-1.

In het tweede bedrijf was de eerste grote kans besteed aan Kevin De Bruyne. Een vrije trap van de Belg scheerde vlak over de lat. De volgende mega-mogelijkheid werd gecreëerd door the Blues. Malo Gusto gaf de bal strak voor op Sterling, die Ederson magistraal zag keren met zijn voet. Ook Ben Chilwell kwam in de rebound niet voorbij de Braziliaan.

Tien minuten daarna kreeg City weer een opgelegde kans. Jérémy Doku stak Haaland weg, maar Chelsea-doelman Dorde Petrovic bracht magistraal redding op de inzet van de Noor.

Een kwartier voor tijd kreeg de doorgaans zo klinische Haaland weer een megakans op de gelijkmaker. De Bruyne slingerde de bal met links voor het doel, waar de spits vrij van dichtbij kon inkoppen. Het vizier stond echter niet op scherp en ook deze poging belandde over het doel.

Met nog zeven minuten op de klok kwam Man City dan toch langszij. Rodri kreeg een afgeslagen bal voor zijn voeten vlak buiten het strafschopgebied en haalde met links uit. De bal ketste via het bovenbeen van Trevoh Chalobah vervolgens in het dak van het doel: 1-1. In de slotfase was Rodri ook nog dicht bij de winnende treffer, maar zijn kopbal ging via Chalobah naast. Ook een claim voor hands van Axel Disasi was tevergeefs.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die bal stuitert 3x op de hand waarmee hij een City-speler naar de grond trekt aan z'n shirt.. Ik zal de regels wel weer niet begrijpen hoor, maar hoe is dit geen pingel dan?

17 februari 2024 om 20:33

Ik had hem persoonlijk op de stip gelegd en komen hier naar mij mening goed weg.

17 februari 2024 om 20:33

Veel duidelijker dan deze ga je ze volgens mij niet vinden. Heel vreemde call.

17 februari 2024 om 20:35

Leek mij ook een penalty.. heb ze voor minder gegeven zien worden

17 februari 2024 om 21:04

De bal komt als eerst op een city arm. Dat zeg je er niet bij?

17 februari 2024 om 22:36

Heel simpel, aanvallend hands is altijd hands. Eerste overtreding telt.

Het voelt toch een beetje als 2 verloren punten. Niet gedacht dat ik dat zou zeggen vooraf. Chelsea had zeker meer dan die ene goal moeten maken, Jackson en Sterling hadden de zege veilig moeten stellen. Manchester City speelde echt bijzonder slecht waardoor je eigenlijk alleen maar teleurgesteld kunt zijn dat je niet gewonnen hebt vanavond.

17 februari 2024 om 20:34

Bizar idd, vooraf niet verwacht ondanks dat City wel meer van deze wedstrijden heeft gespeeld. Jackson had er minimaal 1 moeten maken en ze hadden het ook een paar keer veel beter uit kunnen spelen.

17 februari 2024 om 20:43

Van beide heren kun je helaas niet meer verwachten, Sterling is zijn hele carriere al Walcottesque slecht in het afmaken van kansen en Jackson gaat hard die kant op..

Typisch trouwens dat je wel weer een relatief goede wedstrijd speelt tegen een top team. Zodra dit team aangewezen is op het creatief vermogen onder druk komt het vaker wel dan niet goed, maar als het op patronen en trainbare situaties aankomt valt het allemaal uit elkaar. Pochettino blijft wat mij betreft als een donkere wolk boven dit team hangen. Zijn 'game management' was ook erg slecht vandaag.

18 februari 2024 om 00:48

Reactief voetbal kunnen ze wel inderdaad. Maar het spel maken zijn ze hopeloos slecht in. Ondanks het (niet) afwerken, wel credits voor Jackson. Elke bal die naar voren werd gepoeierd had hij, waardoor anderen konden aansluiten. Nkunku kon er dan weer geen pepernoot van. City was uitermate slecht in alle opzichten. Haaland zat bv met zijn hoofd al in Noorwegen denk ik.

17 februari 2024 om 20:40

Je weet welke man je dan moet aanduiden en de schuld moet geven.. het laatste half uur speel je gewoon met 10 verdedigers/middenvelders. Want Nkunku is in mijn ogen ook gewoon een soort aanvallende middenvelder. En god mag weten waarom hij dat doet. Je bent Chelsea.. niet Luton.

17 februari 2024 om 20:45

Als je een spelplan hebt wat werkt dan zou het logisch zijn dat je daar niet van af wijkt en allerlei spelers het veld in stuurt die:
A. Er voor zorgen dat je in een formatie moet spelen die je nog niet eerder gespeeld hebt.
B. Nog niet met dit team meegespeeld hebben.

Pochettino heeft fouten gemaakt vandaag. Hij is en blijft de verkeerde man.

17 februari 2024 om 21:00

Fouten gemaakt is nog relatief klein verwoord vind ik.. Je kan met die man gewoon niet doorgaan. Wat is hij aan het opbouwen? Dat je bang moet hebben van teams zoals Liverpool en city? Hoe kun je zo beginnen spelen als je 0-1 voorstaat en eigenlijk zeker de even knie bent. Waarom laat je spelers als Mudryk en Madueke op de bank blijven terwijl zij gebruik kunnen maken van 1 tegen 1 situaties die er misschien gaan aan komen. Ik vind het gewoon vooral echt laf. Je hebt in de competitie dit jaar niets meer te winnen en toch ga je spelen met 10 plakkend tegen de goal. Echt om te janken bijna.

17 februari 2024 om 21:27

Ik vind ook niet dat we met hem door moeten, maar we moeten wel waken voor een situatie zoals vorig seizoen. We kunnen beter niet weer met een interim aan de gang gaan en dan 3 maanden zoeken naar een nieuwe trainer, om uiteindelijk bij een Pochettino uit te komen..

Als je hem nu wegstuurt dan moet je meteen een vervanger voor de langere termijn aanstellen. Dan heb je alleen de keuze uit managers die nu vrij zijn. Flick of Mourinho. Wacht je tot de zomer dan heb je die opties ook nog maar dan zou je ook kunnen kijken of er een manager bij een andere club weg te plukken is.

17 februari 2024 om 21:49

De zerbi lijkt naar Barca te gaan en Alonso naar Liverpool. Wie blijft er dan nog over? Ik zou ook echt gewoon niet weten wie

17 februari 2024 om 21:53

Amorim van Sporting schijnt hoog op de lijst te staan. Thomas Frank lees ik net iets te vaak. Tuchel is geen optie. Conte is vrij, maar lijkt me ook geen serieuze optie. Dan kom je op een gegeven ogenblik bij trainers in de categorie Slot uit. Of je daar wat mee opschiet is de vraag.

17 februari 2024 om 21:57

Als Osihmen niet komt zie ik Chelsea nog 2 spelers en de trainer van Sporting weghalen in de zomer haha

17 februari 2024 om 20:40

Dit laat toch zien dat Chelsea met de grote jongens mee kan komen alleen hebben wij daar denk ik niet de juiste manager voor! Zit echt wel potentie en kwaliteit in de spelersgroep (mag ook wel na zulke investeringen). Zonde dat we het niet over de streep trekken en we elke keer zulke tegengoals te verwerken krijgen. Elke keer!!!

17 februari 2024 om 20:46

Pochettino is de verkeerde man, ik begrijp niet dat hij aangesteld is en ik mag verdomme hopen dat hij in de zomer vervangen gaat worden. Hij heeft echt de wedstrijd vergooid vandaag.

17 februari 2024 om 21:31

Soms ben je geneigd laat Poch maar even zitten zit er nog geen jaar.
Maar als je er dan over nadenkt waar heeft hij het ooit goed gedaan?

17 februari 2024 om 21:33

Espanyol, Southampton, Spurs.

17 februari 2024 om 21:36

Men zegt bij Tottenham, maar ik heb het nooit gezien om eerlijk te zijn. Zijn "succes" bij Tottenham is altijd zwaar overdreven omdat de Engelse media gek waren op het team waar Kane en Ali in speelden. Hij heeft geen bekers gewonnen, is in de competitie zeker 2 keer kansloos afgegaan in de titelstrijd en heeft de meest kansloze Champions League finale op zijn naam staan sinds Monaco in 2004.. Een finale waar hij heen gestruikeld is, door onwijs veel geluk en controverse.

17 februari 2024 om 21:56

Dat is ook zijn niveau: Espanyol, Saints. Dat Spurs van toen dat de hemel in geprezen werd vanwege Kane, maar steevast overal naast greep was een grote grap, waar hij elk seizoen kampioen zou worden en zich dan in de voet schoot, dat je de klok erop gelijk kon zetten. Een soort Dallas Cowboys van het Engelse voetbal.

17 februari 2024 om 22:03

Bij Tottenham deed hij het prima.
Bij Espanyol & Southampton dat is zijn niveau.
Maar bij PSG met Messi, Mbappe & Neymar werd hij zelf geen kampioen in de Franse competitie

17 februari 2024 om 22:26

Ga nou niet doen alsof Spurs voor de prijzen zou moeten gaan, wat dat is ook een fabeltje

17 februari 2024 om 20:42

Hoe ze soms voor de goal staan is echt lachwekkend lijkt of ze dan telkens black out krijgen

Pochettino buiten aub.. wat doet deze man allemaal? Verpest gewoon letterlijk heel de wedstrijd. Gelijkspelen of verliezen is geen enkel probleem tegen een team als city. Maar op deze manier? Sorry.. je nodigt ze gewoon uit om te blijven komen en komen en komen.

17 februari 2024 om 20:45

En ook al je kansen op de counter onschadelijk maken met die wissels. Echt aparte beslissingen. City was daarna om de 10 secondes weer rondom de 16 van Chelsea.

17 februari 2024 om 20:49

Ongelofelijk slechte wissel in minuut 70. Om Palmer eruit te halen voor een extra verdediger die überhaupt al maanden niet gespeeld had

17 februari 2024 om 21:14

Enige wissel dat hij had moeten doen is zichzelf wisselen voor altijd. Dat die vent eerst maar eens wat gaat coachen bij Luton town ofzo

17 februari 2024 om 21:34

Ja daar gaat hij wel zwaar de mist in.
Maar je gaat zien volgend seizoen zitten we nog met Poch

Ik hoop zowel dat Arsenal als Liverpool boven Manchester €ity eindigen

17 februari 2024 om 22:43

Wat heeft dat te maken met persoonlijke voorkeur? Dan kan je dit bij alle competities zeggen

18 februari 2024 om 01:15

Waarom heb je zo veel pijn Fifa2009 ? City speelt de mooiste voetbal waarom gun je ze niet…

18 februari 2024 om 10:23

Je mag toch wel een mening en voorkeur hebben?

18 februari 2024 om 08:10

manchester united heeft de afgelopen jaren het meest uitgegeven, op papier is dat de duurste , na Chelsea en dan pas City. City koopt weinig meer de laatse jaren en probeert meer jeugd in te passen (bobb, Foden, Lewis etc) Arsenal en Liverpool geven ook vele miljoenen uit.

Als dat laatste moment geen penalty is weet ik het ook niet meer hoor... hands en trekt die speler naar beneden.

17 februari 2024 om 21:28

De bal gaat via een city arm op een chelsea arm

Prachtig resultaat! Al had Chelsea ook wel mogen winnen.

Dit wordt een ongekende titelstrijd! City is niet hetzelfde sinds het vertrek van Gundo & Mahrez die toch wat extra’s brachten!
Hoop dat Arsenal de titel pakt, geen City met 4Peat, geen Liverpool met de 20e..

17 februari 2024 om 20:33

Mahrez speelde al veel minder. City speelt dit seizoen meer slechte wedstrijden waarin ze niet de intensiteit laten zien dat nodig is. Gundogan wordt uiteraard gemist, maar vandaag hadden ze nog steeds kunnen winnen

17 februari 2024 om 20:36

Doku brengt het toch ook net niet.. veel dreigen maar er komt niks uit. Hij vertraagt het spel alleen maar.

17 februari 2024 om 20:42

Mahrez speelde minder, maar hoevaak viel Mahrez in & was dan zeer belangrijk met een goal of assist op momenten dat het echt stuk liep? Best wel vaak als je het mij vraagt & Gundogan was gewoon veel belangrijker dan men dacht. Voor mij is hij best een gemis in dit team!
Ik maal er niet om, want ik wil City niet weer die PL &/of CL zien winnen!

17 februari 2024 om 20:59

Gundogan was het geheime wapen. Hij kwam altijd in de 16 om een doelpuntje mee te pikken. Dus mis je dat dus. Vandaag had Gundogan zomaar gescoord met al die afvallende ballen

17 februari 2024 om 21:00

@Tunined Vandaag niet echt. Hij had wel een assist kunnen hebben en met Grealish op links creeer je nog minder. Doku moet nog wel een hoop leren en is nog lang niet het eindproduct dat het kan worden. Vini Junior had ook weinig rendement in het begin bijvoorbeeld. Veel fans waren hem zat in het begin

17 februari 2024 om 21:04

Wat betekent 4Peat precies?
Ik hoop met je mee trouwens. Het is weer eens tijd voor Arsenal.

17 februari 2024 om 21:23

Een repeat, maar dan de vierde.

17 februari 2024 om 23:22

Hahahah het is dat United ‘m sowieso niet pakt of kan pakken, dan van 3 keuzes uit Arsenal, City of Liverpool is het wel de eerste.

17 februari 2024 om 21:52

Ze hebben nog steeds gewoon een geweldig team, de beste in de PL, ook zonder die twee. Als Haaland nou gewoon zijn kansen afmaakt

18 februari 2024 om 10:24

Komt meer door de bruyne die er het halve seizoen uitlag

City kwam de eerste helft goed weg. Chelsea in de tweede helft. Haaland mist een mega 100% kans. Uiteindelijk speel je een kut eerste helft zonder energie waardoor ik het Chelsea nog een beetje verdient

17 februari 2024 om 20:36

Haaland zal slecht slapen.

17 februari 2024 om 20:41

Chelsea had het eigenlijk kunnen afmaken in de eerste helft maar ja Sterling & Jackson pff

Nou, alle VAR drammers die zeggen dat City alles mee krijgt kunnen weer stil zijn. Lijkt mij toch een vrij duidelijke penalty. Tenminste, je hebt ze dit seizoen vaak genoeg gegeven zien worden voor exact dezelfde situatie.

17 februari 2024 om 21:02

Tegen Spurs in de laatste minuut was het ook al zo'n raar moment met die bal op Grealish die 1-op-1 ging die werd teruggefloten.

17 februari 2024 om 21:36

Begrijp je zeker maar de pingel voor City in de vorige wedstrijd tegen Chelsea was er toch ook geen?

17 februari 2024 om 22:43

Nee joh city speler maakt als eerst hands. Aanvallend hands is altijd hands

Eerste helft was goed buiten dat Sterling & Jackson weer kansen om zeep maken.
2de helft ik begrijp niet waarom je Palmer er af haalt en ineens alles gaat dicht timmeren.
Vond Disasi & Colwill wel sterk spelen.
Pingel had gegeven kunnen worden maar beetje gerechtigheid met de penalty op Stamford Bridge met Cucurella & Haaland

De tegenstanders hebben Doku in de tang tegenwoordig. City heeft geen aanvallers op de flank die iets kunnen forceren met een eindproduct.

Titelstrijd is erg spannend. Het wordt steeds minder voorspelbaar. City mist net dat ene honger wat Liverpool en Arsenal misschien wel hebben. Misschien gaat 1 van die twee de titel winnen.

17 februari 2024 om 21:03

Bernardo kapt naar binnen en heeft een mooie voorzet in huis. Ander type winger dan Saka of Salah, maar wel gevaarlijk

17 februari 2024 om 21:22

Silva beschouw ik niet echt als een vleugelaanvaller. Heeft het wel meerdere keren gedaan.
Leao wilt weg uit Milan. Hij zou perfect zijn voor jullie.

17 februari 2024 om 21:24

Doku zit er pas net, zou typisch city zijn om dan weer 70mio uit te geven voor linksvoor maar geef die jongen even tijd.

17 februari 2024 om 21:33

City had Palmer meer kansen moeten geven en behouden. Ik vind Doku ver verwijdert van het niveau wat City na wilt streven. Krijgt erg vaak de bal maar doet er niets mee.

18 februari 2024 om 01:49

Dat krijg je als de trainer al met zijn hoofd in Amsterdam zit, om daar de Champions league te winnen 🤪

3 grote kansen Haaland, maar helaas (voor ons) gemist. Blijkt maar weer hij is ook gewoon een mens. Heel City had een offday trouwens, alle ballen gingen over en de passing niet zo nauwkeurig als normaal.
Inhaal wedstrijd winnen en we staan 1 puntje achter Liverpool. nog ehelmaal niks verloren, want LFC gaat zeker ook nog punten verliezen.

Mooi. Nou over twee weken op Anfield van City winnen en dan kijken hoe City en Arsenal het eind maart in Manchester onderling vanaf brengen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren