Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Live meepraten in de Nations League Vrouwen: Nederland - Duitsland

Laatste update:

De Oranje Leeuwinnen nemen het woensdagavond in de troostfinale van de Nations League op tegen Duitsland. Het duel is cruciaal, aangezien de winnaar het laatste ticket voor de Olympische Spelen ontvangt. Het treffen tussen de buurlanden begint om 20:45 uur en onder dit artikel kun je erover meepraten.

Opstelling Nederland: Van Domselaar; Casparij, Dijkstra, Janssen, Brugts; Groenen, Spitse, Kaptein; Van de Donk, Beerensteyn, Martens.

Opstelling Duitsland: Frohms; Gwinn, Hendrich, Hegering, Linder; Brand, Nüsken, Oberdorf, Bühl; Lohmann, Popp.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kom op dames! Olympsiche spelen halen vanavond!

Eindelijk weer eens een meepraten voor de vrouwen! Lets go girls!

Kom op. Pak die ticket! Maakt de OS toch wat leuker!

Van mij mogen ze natuurlijk winnen onze dames, maar drie reacties terwijl de wedstrijd al bijna 30 minuten bezig is, geeft wel aan hoe het damesvoetbal in Nederland leeft. Hup Holland hup.

28 februari 2024 om 21:18

Klopt, ondanks dat er toch wel sprake lijkt van een lobby lijkt het nog niet helemaal te werken.

28 februari 2024 om 21:33

Ik denk ook dat de doelgroep van het vrouwen voetbal niet perse op VoetbalZone zit.

Martens is helaas ook niet meer wat het geweest is. Was de echte topper van Oranje, maar is voorbij gestreef door Groenen die zeer belangrijk en constant is. Kaptein is wel een speler om in de gaten te houden.

28 februari 2024 om 21:44

Haha Groenen. Martens maakt als enige amper technische fouten en speelt de bal tenminste naar voren. Groenen heeft ruzie met de bal en speelt vooral achteruit. Kaptein is nu al beter dan Groenen, Donk beter dan Groenen, Beerenstein veel beter dan Groenen en zo kan ik nog even doorgaan. Laten we deze 13 in een dozijn speelster vooral niet een sterrenstatus gaan geven zeg.

28 februari 2024 om 21:50

@jantje
Beoordeel je Groenen alleen op deze wedstrijd of heb je meerdere wedstrijden gevolgd? Op het WK viel Martens namelijk erg tegen en was Groenen een stabiele factor.

28 februari 2024 om 22:29

Op basis van heel veel wedstrijden stel ik heel neutraal vast dat Groenen best een goeie speelster is maar wel een van 13 in een dozijn. In dit Oranje zijn er zo al minimaal 7 speelsters (veel) beter. Dominique Janssen, Beerenstein, Kaptein, Donk, Brugts, Pelova, Martens. Dat jij dan Groenen noemt als de topper van dit Oranje is gewoon lachwekkend terwijl er zoveel andere betere speelsters rondlopen.

28 februari 2024 om 22:48

Jij kijkt zeker niet zoveel wedstrijden? Vandaag misschien niet top, maar is toch wel een dragende speelster van dit team!

Kom op dames! 2e helft moet nog beter en sneller!

Een hoop duels, weinig voetbal. Nu begint er toch af en toe wat rust in te komen bij NL. Tsja of het leeft of niet? Heerenveen in het uiterste puntje van Nederland en toch uitverkocht. Is het nog wel eens vol als SC Heerenveen speelt?

28 februari 2024 om 21:57

Ja hoor, het zat dit jaar al een paar keer vol. Maar leuk dat de vrouwen dat ook voorelkaar krijgen.

28 februari 2024 om 22:26

Goed te horen. Ik wist het oprecht niet. Maar dat gezeur van mensen dat het vrouwenvoetbal niet leeft. Zo een onzin. Als je niet wil, kijk je toch niet, win win voor beide.

Die Beerenstein is wel een handenbindertje.

Kan alsjeblieft dat dweilorkest een levenslang stadionverbod krijgen.

Het gaar opzich leuk op en neer, veel duels, veel strijd, veel ruimte. Maar ze doen er niet heel veel mee.

Wat is beerensteyn toch een momentenvoetballer. Bij haar heb ik het idee dat ze denkt veel beter te zijn dan dat ze is.

28 februari 2024 om 21:55

Misschien is het je opgevallen dat wanneer Beerenstein speelt Nederland stukken sterker is dan wanneer Miedema speelt. Miedema is de meest overschatte speelster ever. Totaal geen snelheid of dynamiek waardoor Oranje nooit druk kan zetten, geen diepte in hun spel kan hebben en eigenlijk met 10 man speelt met Miedema.

28 februari 2024 om 22:09

Misschien is het je opgevallen dat Beerensteyn ook 16x meer kansen nodig heeft dat Miedema...

Toch is dit Duitsland wel te kloppen. Spanje was een maatje te groot, maar die Duitsers zijn gelijk aan de Nederlandse dames.

28 februari 2024 om 22:25

Er wordt alleen slagroom geklopt

Het ging op en neer en het linkt alle kanten op te kunnen. Oranje moet in de tweede helft bij balverlies een stuk compacter staan. Spannend.

Doe mij maar een andere spits. Beerensteyn kan me steeds niet bekoren met haar spel. Kapitein met haar basisdebuut, tot nu toe doet zij heel goed! Groenen een belangrijkste speelster op het middenveld. Rechtsback, iets meer feller mag het wel.. wie t meest wilt, wint dit wedstrijd.

Mooi om veel Twente (en ex) speelsters te zien voetballen..

Kom op dames!

Duitsland komt sterker uit de kleedkamer.

Het hele nadeel is... De mannen die voetbal mooi vinden, kijken vooral mannen voetbal want dat gaat veel sneller en is en blijft altijd beter voetbal

De vrouwen moeten er voor zorgen dat het vrouwen voetbal in de lift komt waarom moeten de mannen daar voor zorgen?

Of zie ik het nu heel zwart wit?

28 februari 2024 om 22:07

Ik denk dat je mee moet stoppen met verschil in zien tussen vrouwen en mannen. Het is een voetbal, het is voor iedereen bedoeld. Als je niet leuk vindt om naar vrouwenvoetbal te kijken, dan kijk je gewoon niet.

Als ik even naar de geschiedenis kijk, zijn de mannen veel eerder mogen beginnen met voetballen, vrouwen pas in late ‘90. Verder ontwikkeld natuurlijk. Het is super logisch dat de vrouwenvoetbal nu nog achterloopt. Geniet gewoon van de voetbal, het moet helemaal niks meer uitmaken welke geslacht de sport uitoefent.

Sinds dat die Martens, van Leer op haar rug heeft, speelt ze echt als een huismoeder..

Berenstijn is echt nieuwe definitie van oogkleppen

28 februari 2024 om 22:09

Beerensteyn is de enige aanvalster die wat probeert. Wat is die Martens aan het doen. Die raakt niet eens een bal

28 februari 2024 om 22:15

Net niet weg dat ze hem alsnog had kunnen afleggen bij 0-0. Had de verhouding waarschijnlijk anders gestaan

Wordt zo gek van die spitse met haar trap, dat zij uberhaupt alles speelt blijft een raadsel.
Martens, van donk en janssen zijn ook wel klaar voor een wissel in oranje. Hopen dat de meiden van jong oranje snel zullen doorstromen.

28 februari 2024 om 22:12

Spitse is beetje irritant aan het worden. Met haar reactie van dat vrouwen net zoveel moeten verdienen dan de mannen, haha wat een grap wie gaat dat betalen dan? Er kijken amper mensen, en vrouwen voetbal is voor sponsors niet aantrekkelijk genoeg (tenminste nog niet) wel vind ik dat de vrouwen wel iets meer mogen verdienen, nu moeten hun nog er een baan bij hebben

29 februari 2024 om 08:04

Hoe kan je nou Janssen noemen als iemand die aan vervanging toe is? Was gister zowat de enige die een ruime voldoende scoorde en verdedigend stabiel was (lees: zeker drie grote kansen voor Duitsland voorkwam)

Doelpunt zat eraan te komen.

28 februari 2024 om 22:19

Had al wel 0-4 moeten staan. Wat een verschrikkelijk niveau van oranje

0-1 Duitsland. Bizar dat ze die bal niet fatsoenlijk weg kunnen krijgen en dan verliezen twee vrouwen het duel tegen die ene Duitser…

Die Martens kan beter gewoon niet meer opgeroepen worden. Echt nutteloos is zij gewoon. Beerensteyn staat constant met 2 vrouwen om haar heen en zij helpt haar gewoon niet. Ook bij PSG is ze al een wisselspeelster…

28 februari 2024 om 22:26

Martens is al jarenlang drama. Niet meer oproepen.

0-2 Duitsland. Lijkt erop dat niemand bij Oranje kan springen…

Hoe kan je dit kopduel verliezen?

Tsja terecht. Duitsland is de enige ploeg die kansen weet te creëren.

Het is ook een kwestie van willen. Dom blijven opbouwen, apathisch niks doen, geen enkel initiatief tonen. Mag je ook toptrainer Jonker kwalijk nemen. Enige juiste tactiek bij deze dames is de bal er in pompen en hopen op een gelukje.

Het spel van dit Nederlands elftal is wel heel erg dramatisch. Komen tekort voor het hoogste niveau. Geen enkele kans gecreëerd.

Zonder pelova miedema Roordt gewoon geen aanvallende creativiteit … Duitsland terecht door naar os

Naja, deze oranje leeuwinnen lijken niet echt meer willen dan die Duitsers. Een mannetje durven passeren, doelgericht aanvallen of fel in de duels, al deze punten mis ik bij deze speelsters.

Jammer, maar dit Oranje is niet meer van het niveau van een paar jaar terug. Pijnlijk dat we zijn voorbij gestreefd door meerdere landen. Heb het idee dat er te lang wordt vast gehouden aan oud gedienden terwijl er betere opties zijn. Beste voorbeeld lijkt me Spitse.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren