Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Leon ten Voorde: ‘Hij wordt begeerd door Ajax, Feyenoord en PSV’

Laatste update:

Benjamin Nagel is met FC Twente mee op trainingskamp in de regio Alicante, zo weet verslaggever Leon ten Voorde te melden. Samen met het zestienjarige toptalent zijn ook Lucas Vennegoor of Hesselink (17), Harrie Kuster (18) en Jort Ribbers (18) mee op ‘snuffelstage’. Volgens Ten Voorde is het bijzonder dat Nagel mee is gegaan, want de jeugdinternational wordt onder meer begeerd door Ajax, Feyenoord én PSV.

“Hij heet Benjamin en is met zijn zestien jaar ook de absolute Benjamin van de selectie in Spanje”, zo schrijft Ten Voorde in Tubantia over Nagel. “De jeugdinternational werd een tijd geleden begeerd door Ajax, Feyenoord en PSV en bracht al werkbezoeken aan sommige clubs, maar FC Twente wist hem binnenboord te houden.”

“Nagel, die ook een Amerikaans paspoort heeft, besloot voor de club uit zijn stad te kiezen toen FC Twente hem een profcontract aanbood met een talentenprogramma dat volledig op hem is geschreven. Zo wordt hij onder meer begeleid door Wout Brama”, weet Ten Voorde.

Nagel komt momenteel uit voor Twente Onder 18 en kan zowel als centrale middenvelder als verdedigende middenvelder uit de voeten. Twente heeft de controleur vast weten te leggen tot medio 2026.

De zestienjarige middenvelder speelde tot dusver ook twee interlands met Oranje Onder 17. Nagel debuteerde in oktober in het duel met Cyprus Onder 17 (0-3 winst) en ook tegen Portugal speelde hij enkele dagen later mee (1-3 verlies).

Naast Nagel zijn er nog drie toptalenten die mogen ruiken aan de A-selectie van de Tukkers. Lucas Vennegoor of Hesselink, de zoon van oud-spits Jan Vennegoor of Hesselink, speelt eveneens in de spitspositie en is volgens Ten Voorde ‘een geboren afmaker’.

Verder sluit ook Kuster aan. De middenvelder, die eveneens als rechtsback uit de voeten kan, maakte al enkele speelminuten in oefenwedstrijden. Tot slot is ook Ribbers meegereisd naar Spanje. De aanvallende middenvelder kreeg net als Kuster al de nodige speelminuten in vriendschappelijke wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat Feyenoord die Lucas Vennegoor of Hesselink weet te strikken. Dat is nu al een grote naam!

on topic:
Volgens mij is de interesse in Nagel wel van een paar jaar geleden. Aangezien hij nu een contract heeft, lijkt het me niet een speler waar we nu direct achteraan zitten.

3 januari 2024 om 19:01

Nagel was vorig seizoen de grootste talent in zijn leeftijds klasse van Nederland. Toen hij 16 werd, heeft hij ook gelijk een contract getekend. Ik verwacht dat hij vrij snel minuten gaat maken. Nijstadt wat ook bij twente in de jeugd rond loopt is ook een groot talent en daar is ook erg veel interesse in binnen Nederland en ook de grote Europese clubs.

Hoop sat vennegoor of hesselink doorbreekt dat zou toch geweldig zijn. Weer zo'n naam in de spits

3 januari 2024 om 19:29

Ook leuk als je per letter moet betalen om z'n naam achter op je shirt te laten drukken.

Het is mooi dat jeugd weer langzaam door kan groeien en vervolgens ook kansen krijgt. Geen Bijen of Van der Heijden meer die noodgedwongen voor de leeuwen worden gegooid, maar jongens als Mats Rots, Mesbahi, Bruns en Besseling die rustig kunnen leren maar ook gewoon hun kansen krijgen op jonge leeftijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren