Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Leerling verslaat meester: ‘We moeten hier niet te hoog van opgeven’

Laatste update:

De oefenwedstrijd tussen Real Madrid en AC Milan werd ook een beetje als een persoonlijke strijd tussen Carlo Ancelotti en Filippo Inzaghi gezien. Zij werkten bij i Rossoneri een decennium met elkaar samen en wonnen onder meer twee keer de Champions League, de Scudetto en het club-WK.

/

Toen de oud-aanvaller in juni het stokje in San Siro overnam van de ontslagen Clarence Seedorf, zei hij graag in de voetsporen van ‘mijn maestro’ Ancelotti te willen treden: “Hij is mijn voorbeeld.” Hun weerzien van dinsdagavond in Dubai werd in het voordeel van het Milan van Inzaghi beslist (2-4) en hij was na afloop dan ook ‘tevreden’: “Maar het blijft wel een vriendschappelijke wedstrijd en we moeten hier dan ook niet te hoog van opgeven.”

“Het is een tijd geleden dat we zo goed hebben gespeeld, vanavond ging alles goed. De instelling is uitstekend en het is mooi om te zijn dat we zo hard groeien”, vertelde Inzaghi aan Sky Italia. “Stephan El Shaarawy? Hij deed het erg goed, maakte twee mooie doelpunten. Ze hebben het allemaal erg goed gedaan.”

Is Filippo Inzaghi de juiste trainer voor AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat ze seedorf niet langer de kans hebben gegeven

30 december 2014 om 21:11

Het maakt niet uit wat seedorf gedaan had hij zou zeker worden onslagen vorig seizoen. Het bestuur had een tijdelijke interim nodig en seedorf was de pineut. Echt jammer inderdaad het was gewoon een foute keuze van hem.

Persoonlijke strijd in een oefenwedstrijd? Alsjeblief zeg. Helaas niks gezien van de wedstrijd, maar het zegt helemaal niks. Als dit echt ergens om ging had Real zeker wel gewonnen.

30 december 2014 om 22:03

Dat snapt iedereen. Milan is niks meer en wil zich tegen deal laten zien terwijl real er geen banaan om geeft. Inzaghi moet ook ff laten zien dat hij real kan verslaan en dan blij doen met zo'n nepbeker. Vrij triest allemaal.

30 december 2014 om 22:21

Waar slaat dit op? Hoezo moet je zo'n afgunst vertonen terwijl iedereen weet dat Madrid Milan normaal gesproken van de mat veegt? Jij bent hier de trieste persoon.

30 december 2014 om 22:33

Ik heb het over het feit dat je blij bent met een zelfverzonnen beker, dat vind ik triest. Verder is er nog iets dat ik triest vind: jij

Inzaghi heeft heel goed door dat deze oefenwedstrijd sportief gezien niets betekent. Het gaat allemaal om gevulde envelopjes

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren