Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lastige situatie dreigt voor Feyenoord: ‘Mijn voorkeur, als ik eerlijk ben’

Laatste update:

Feyenoord dreigt op keepersgebied in een lastige situatie terecht te komen. Kenneth Vermeer werd afgelopen zomer overgenomen van Ajax en werd direct de eerste keus in het elftal van trainer Fred Rutten, waardoor Erwin Mulder genoegen moest nemen met een reserverol. Daarnaast staan de verhuurde Kostas Lamprou en Warner Hahn nog onder contract in Rotterdam.

/

Feyenoord heeft zodoende de beschikking over vier Eredivisiewaardige doelmannen, maar het is de vraag wie er komend seizoen op de bank zit in De Kuip; Vermeer lijkt zeker van zijn plek onder de lat, Mulder kan in de zomer transfervrij vertrekken en na Lamprou (gestald bij Willem II) geeft nu ook Hahn (PEC Zwolle) te kennen dat hij over een paar maanden nog niet echt zit te wachten op een terugkeer bij zijn eigenlijke werkgever.

“Ik wil spelen en graag bij Feyenoord. Maar ik heb in Zwolle wel gemerkt dat ik door de wedstrijden in de Eredivisie veel sterker ben geworden”, vertelt Hahn aan het Algemeen Dagblad. “Ik zet stappen, omdat ik bij PEC alles speel op een hoog niveau en bij een goede club. Als ik eerlijk ben, gaat op dit moment mijn voorkeur uit naar die situatie. Dat zal niet onlogisch klinken.” PEC wil verder met Hahn.

Denk je dat Warner Hahn in de zomer terugkeert naar Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is er nu precies lastig dan? Hahn heeft het niveau nog niet om Vermeer te bedreigen als basisspeler en hij wil zelf ook nog niet perse terug naar Feyenoord. Lamprou is niet goed genoeg en gaat dat ook niet worden.

Blijft dus over de huidige situatie. En die lijkt me prima, tenzij Mulder wil vertrekken. En dat is ook geen probleem.

17 maart 2015 om 08:22

Mulder zijn contract loopt af en daarmee is je tweede keeper weg. Nu moet dus een keeper die verhuurd wil worden op de bank gaan zitten.

17 maart 2015 om 08:45

feyeboord heeft nog een optie in het contract van lamprou om de verbintenis een jaar te verlengen, dus dan kan mini-pelle de bank warm houden terwijl hahn mooi minuten maakt bij pec, ik zie geen probleem

17 maart 2015 om 09:26

Dan moet Lamprou dat wel willen, en dat is niet het geval volgens mij...

17 maart 2015 om 09:35

waarom heeft lamprou iets te willen/

feyenoord heeft een eenzijdige optie in het huidige contract om de verbintenis te verlengen, dus als feyenoord die optie licht en zegt dat lmprou 2e keeper is komend seizoen, dan is hij gewoon 2e keeper...

17 maart 2015 om 11:44

En als Lamprou daar niet gelukkig mee is, zit je met een speler die de sfeer in het elftal verpest en dat is nooit goed. Gelukkig ben jij niet in dienst van Feyenoord

17 maart 2015 om 08:22

Het lastige is dat ze nu over 4 goede keepers beschikken maar 3 ervan niet op de bank willen zitten. Mulder wil weg en Lamprou en Hahn willen spelen...

17 maart 2015 om 08:26

Dat is toch geen probleem? Dan verhuur je die twee gasten gewoon nog een jaar en haal je een andere keeper voor op de bank. Ik zie het probleem niet. Hahn moet gewoon spelen, want die heeft de potentie om ooit eerste keeper te worden. Die kun je nu niet banken bij Feyenoord. Die moet gewoon over twee jaar de strijd aangaan met een tegen die tijd wat oudere Vermeer. Lamprou gaat dat niveau nooit halen en daar moet je gewoon vanaf.

Na dit seizoen komt Tyton terug naar Psv, zijn verhuur loopt dan af. Misschien dat Feyenoord hem als tweede keeper kan halen.

17 maart 2015 om 08:37

Tyton gaat natuurlijk niet banken bij Feyenoord. En je zit wel degelijk met een probleem wat Lamprou ligt nog voor 1 jaar vast. Hem verhuren is dus geen optie. Hahn ligt nog 2 seizoenen vast, als je die verhuurt moet je hem het jaar daarna verkopen of eerste keeper maken en verlengen. Hij zal nooit verlengen als tweede keuze lijkt mij.

17 maart 2015 om 08:41

Hij zit nu op de bank bij de nummer 15 van Spanje. Mensen hebben nog steeds de Tyton in het hoofd van toen hij naar PSV kwam. Dat niveau heeft hij gewoon al lang niet meer (sinds zijn laatste hoofdblessure).

Ik denk dat hij graag in Nederland bij een topclub op de bank zit. En mocht hij zijn niveau terugpakken, dan kan hij altijd nog de strijd met Vermeer aan.

Edit: ik zie dat hij inmiddels weer eerste keus is bij Elche. Niet dat dat veel uitmaakt, maar toch. Hij scoort in ieder geval geen beste cijfers daar.

17 maart 2015 om 09:00

Hij pakt genoeg punten, ik volg hem niet op de voet maar Tyton zat al 2 keer in het Team Of The Week in Fifa.

17 maart 2015 om 09:06

In het spelletje?

17 maart 2015 om 11:46

Waarschijnlijk wel in het spelletje ja, maar het 'team of the week' wordt geselecteerd op basis van prestaties in het echt. Hieruit kan je dus opmaken dat hij genoeg speelt.

17 maart 2015 om 12:20

Hoe kom je er nu bij dat ze 4 goede keepers hebben???
Vermeer is een paar klassen beter als de rest mulder middelmatig hanh net iets beter en lamprou niet goed genoeg.
Is mijn mening dan he
Maar er zal ook een goede 2e keeper op de bank moeten zitten hanh lijkt me het meest geschikt maar wil niet en mulder zal vertrekken micht er een club voor hem komen.

17 maart 2015 om 23:44

Tyton is echt saus

17 maart 2015 om 08:23

Hahn sperlt anders prima en is zeker een bedreiging voor Vermeer als je ze naast elkaar zet.

17 maart 2015 om 08:28

Ik denk dat Hahn na komend seizoen mogelijk op dat punt uitkomt. Nu vind ik hem echt nog te veel fouten maken. Mist nog de echte ervaring, maar kan zeker de eerste keeper van Feyenoord gaan worden.

17 maart 2015 om 08:36

Valt wel mee. Hahn wordt erg overschat. Die reddingen van afgelopen weekend waren prima, maar we moeten het niet overdrijven. Het waren geen wereldreddingen ofzo. Vermeer is duidelijk een klasse beter, als het er geen twee zijn.

17 maart 2015 om 08:26

Mulder z'n contract loopt af, wordt niet verlengd, dus moet er een nieuwe 2e keeper komen. Ik heb er eerder al voor gepleit om Graafland een 2e keeper op papier te maken en Miazek door te schuiven voor het geval Vermeer geblesseerd/geschorst raakt (die wordt dan eerste keeper bij absentie van Vermeer). Hahn verhuren, Lamprou een seizoenskaart voor het leven geven en uitzwaaien (geweldige jongen, helaas niet goed genoeg)

17 maart 2015 om 08:31

Ideaal voor Mulder. 1 Van de andere twee wordt terug gehaald door Feyenoord en Mulder past dan op de vrij gekomen plek. Probleem voor Feyenoord is dat geen van de twee terug wil op de bank.

Dan wordt het simpelweg zoeken naar een ervaren tweede doelman die genoegen neemt met een rol als reservekeeper bij een Nederlandse topclub.

17 maart 2015 om 08:27

Verhuur Tyton loopt af. Die kan Feyenoord vast wel voor een prikkie overnemen van Psv. Prima tweede doelman achter Vermeer.

17 maart 2015 om 08:32

Zie Tyton liever terug als 1e doelman.

17 maart 2015 om 08:39

Uhm, hij zit bij Elche op de bank, nummer 15 in Spanje. Ik denk niet dat de Tyton van dit moment nog te vergelijken is met de 'topkeeper in de dop' die hij was toen hij naar PSV kwam.

Edit: ik zie dat hij inmiddels wel vaste basiskeeper is. Was alleen aan het begin van het seizoen bankzitter. Hij scoort daar overigens ook geen best rapportcijfer.

17 maart 2015 om 08:51

hij keepte recent tegen real madrid nog een uitstekende wedstrijd anders. Denk dat hij niet te betalen is voor feyenoord als reserve keeper, en zou vermeer ook weer onzeker maken als hij een goede concurrent krijgt.

17 maart 2015 om 09:37

@Hoppa! Tyton is veel te duur als tweede keeper. Heb echter geen idee wie het dan wel zou moeten worden. Miazek kan je het ook niet aan doen, die moet lekker bij jong Feyenoord mee gaan draaien.

18 maart 2015 om 07:24

Hoppa,

Waar haal jij vandaan dat hij op de bank zit bij Elche? De laatste wedstrijden (Sevilla, almeria, celta de vigo, real madrid, eibar) heeft hij allemaal in de basis gekeept.. Hij fungeert bovendien al langere tijd als nummer 1 onder de lat.. Doe eerst je research voor je klinklare onzin verkoopt. Daarnaast doet Tyton het prima in Spanje en zal hij de ambitie hebben om eerste keeper te blijven. Dus naar feyenoord gaan zal vast niet zijn grootste droom zijn op dit moment

Lekker bij Zwolle blijven. Altijd in de basis en hopelijk Europees Voetbal. Je merkt per wedstrijd dat het een zeer goeie doelman is.

Persoonlijk zou ik Hanh terugnemen en hem lekker laten uitvechten met Vermeer, dan heeft die beste Vermeer ook wat concurrentie, Vermeer zal het wel winnen. Ik zou dan Hanh laten keepen in de bekerwedstrijden en Vermeer als eerste keeper, Lamprou nog een jaartje verhuren en Mulder laten lopen.

Een paar weken geleden zei hij nog het niet erg te vinden om bij Feyenoord op de bank te zitten, meen ik. Hij zal de beker spelen en het later van Vermeer over gaan nemen. Hij moet even geduld hebben maar ik begrijp de situatie wel en ja dat krijg als je meerdere goeie keepers heb.

17 maart 2015 om 08:56

Het later van Vermeer overnemen? Vermeer is 29 die kan nog zeker drie vier jaar vooruit bij Feyenoord. Hahn is een prima keeper, maar hij gaat er Vermeer niet uit spelen zolang deze niet geblesseerd raakt en hij is eigenlijk te goed om op de bank te zetten. Als ik Feyenoord was zou ik Lamprou op de bank zetten omdat ik in Hahn meer potentie zie en hij alleen maar beter wordt door wekelijks te spelen.

17 maart 2015 om 09:04

Als Hahn zich zo blijft ontwikkelen dan kan hij binnen 2 a 3 jaar de strijd met Vermeer gewoon winnen.

17 maart 2015 om 10:57

Vermeer zal wel een keer naar het buitenland willen en vind dat je hem dan moet laten gaan, Hahn is in potentie beter vind ik en moet je dadelijk gewoon de voorkeur geven.

17 maart 2015 om 10:58

Eens. Maar als hij komend seizoen op de bank plaatsneemt zal zijn ontwikkeling behoorlijk stagneren ben ik bang.

17 maart 2015 om 13:12

Ja klopt, dat zei ie. Hij zal het niet verschrikkelijk vinden als ie moet banken. Maar hij speelt logischer wijs wel iedere week.

Wat is de lastige situatie ? ik bedoel als feyenoord zegt Hahn wordt 2e keeper dan wordt ie dat, zelfde geld voor Lamprou, ongeacht hun voorkeur

17 maart 2015 om 11:49

Zijn jouw gedachtes met alles zo simpel en ondoordacht? Heb je wel eens nagedacht wat de gevolgen voor een team zijn als daar een speler tegen zijn wil zit en ongelukkig is? Dat wordt stennis schoppen om vervolgens de sfeer enorm naar beneden te halen. Dan kan je hem wel uit de selectie zetten, maar zit je weer met een keepersprobleem. Snap je hem?

18 maart 2015 om 15:22

ja dat snap ik natuurlijk , maar ik bedoel Feyenoord heeft het zoiezo voor het zeggen, is wel leuk en aardig dat ze allemaal willen keepen maar dit geld net zo hard voor je veldspelers die op de bank zitten, dat vind niemand leuk, maar daar heeft dus niemand wat over te zeggen , dus de gedachten is wel doordacht en ook simpel, als 'top' club heb je gewoon een goed 1e en 2e keeper nodig, zie situatie Vermeer en Cillissen natuurlijk zonde maar als er 1 uitvalt heb je een net zo goed terug ipv met alle respect een Verhoeven, Graafland, Pasveer etc

Wie weet komt er al een club voor Vermeer. Ik denk dat er best wat Europese subtoppers over Vermeer zullen nadenken als ze hun eigen keeper verliezen.

17 maart 2015 om 13:14

Wie zegt dat Feyenoord Vermeer dan laat gaan? Ze hoeven (gelukkig) niet elk bod meer te accepteren.

17 maart 2015 om 13:43

Zeker niet, maar stel dat je hem voor 7 miljoen kan verkopen, dan pak je binnen een jaar 6 miljoen winst, dat is toch zeker wel te overwegen.

Lamprou moet gewoon bij Willem II blijven.

Hahn heeft echt stappen gemaakt dit seizoen (en dat in zijn debuutseizoen in de Eredivisie). Logisch dat hij niet zo veel trek heeft in een reserverol. Alleen Feyenoord is wel gebaat bij een goede 2e keeper.

Op keepersgebied gaat nog wel wat gebeuren:
Pietje 'bikkel' Veldhuizen zal weg willen als hij reserve blijft
Eloy Room heeft een aflopend contract bij Vitesse (verlengen, verlengen graag !)
Mulder transfervrij
Lamprou wil geen reserve zijn
Hahn wil geen reserve zijn
Van der Hart zal ook geen trek hebben om reserve te zijn
Nordfeldt aast op een vertrek bij Heerenveen
Esteban aast op een vertrek bij Az
Marsman vindt het lastig op de bank
Pasveer vindt het ook lastig op de bank

17 maart 2015 om 08:48

Ik denk dat Pasveer ook wel gaat vertrekken. Die is de strijd aangegaan en heeft verloren, daar zal hij zijn conclusies wel uit trekken. Vervolgens zou het me niets verbazen als PSV het nieuwe seizoen ingaat met Tyton als tweede keeper.

Of Tyton wordt nog een jaar verhuurd/verkocht en men haalt een andere keeper om de strijd met Zoet aan te gaan. Ik vind Nordfeldt dan niet eens zo'n slechte keuze.

17 maart 2015 om 08:57

Is Tyton nog van PSV dan ? Ik dacht dat die al verkocht was !

Maar van Nordfeldt hoef je echt niet te denken dat hij voor een plaats op de bank komt. Of hij moet de overtuiging hebben om Zoet te verschalken (en dat is eigenlijk niet eens zo onlogisch) !

17 maart 2015 om 09:03

Nee, verhuur. Met optie tot koop dat wel. Hij begon heel slecht bij Elche, kwam ook op de bank. Maar nu staat hij basis en het zou dus kunnen dat Elche de optie licht en hem koopt.

Van mij mag Nordfeldt de strijd aangaan met Zoet. Ik vind het fantastisch om bij PSV een keeper uit de eigen jeugdopleiding te zien, maar als een ander beter is dan moet dat een kans krijgen. Nordfeldt maakt behoorlijk indruk zo nu en dan en met de keeperstrainers bij PSV kan hij denk ik nog wel een stapje maken.

17 maart 2015 om 09:20

Dat word nog leuk dus...

Ik zou Lamprou volgend jaar gewoon als 2de keeper bij de selectie houden. Die jongen gaat toch nooit eerste keeper worden en hij vertegenwoordigt ook niet bijster veel transferwaarde. Op die manier heb je nog een jaar om Hahn bij Zwolle te laten, mits die dat ook willen natuurlijk. Hahn heeft wel de potentie om Vermeer op te volgen op de lange termijn. Je moet alleen wel proberen om tussentijds zijn contract te verlengen.

Feyenoord zal Hahn gewoon nog een seizoen moeten verhuren. Lamprou en Mulder laten gaan en een nieuwe 2e keeper halen. Gevalletje zoals ajax met Diederik Boer. Misschien ziet Velthuizen het wel zitten.

Het is simpel, Hahn nog een seizoen verhuren en vervolgens de situatie weer aankijken. Als Vermeer uiteindelijk verkocht wordt, is Hahn een uitstekende opvolger, maar dat gaat dit seizoen nog niet gebeuren. Hahn doet het momenteel uitstekend, maar gaat ook nog een dip krijgen en die is makkelijker te overwinnen bij PEC dan bij Feyenoord waar heel het land op je let.

Dat is aardig snel veranderd dan bij Hahn, 10 dagen geleden was het nog: ‘absoluut geen ramp om bij Feyenoord op de bank te zitten’.

Natuurlijk geeft Hahn er de voorkeur aan om te keepen bij PEC maar ik denk dat Feyenoord hem gewoon terug moet halen. Heb je een goede tweede keeper en kan je van dichtbij bekijken of hij eventueel het stokje van Vermeer over zou kunnen nemen mocht die vertrekken.

Hahn moet ook lekker blijven keepen, optie in contract dat bij lange blessure van Vermeer hij in de winter nog teruggehaald kan worden.als Lamprou geen 2e keeper wil zijn haal je toch gewoon een wat oudere keeper Coutinho bv

Hahn blijft denk ik bij Zwolle als ze Europees voetbal halen. Tijdens Europese wedstrijden krijgt hij moeilijkere ballen waardoor hij een betere keeper wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren