Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lampard breng zeer slecht nieuws: revelatie drie maanden uitgeschakeld

Laatste update:

Billy Gilmour komt voorlopig niet in actie voor Chelsea. Manager Frank Lampard geeft vrijdag op een persconferentie in aanloop naar het duel met Sheffield United aan dat de negentienjarige middenvelder een operatie heeft ondergaan aan zijn knie en drie tot vier maanden is uitgeschakeld. Gilmour brak dit seizoen door en speelde tot op heden zes duels in de Premier League.

Lampard geeft aan dat de blessure erger is dan aanvankelijk werd gedacht. "Gilmour heeft vanochtend een operatie aan zijn knie gehad. Hij zal er helaas drie tot vier maanden niet bij zijn. Wij balen echt van dit nieuws, voor ons, maar ook voor Billy. Ik heb een uitvoerig gesprek met hem gehad en heb hem steun betuigd", zo wordt de coach geciteerd door diverse Engelse media.

Lampard: 'Plan Ziyech wijkt af door zijn gebrek aan wedstrijdritme'

De jongeling mist zodoende hoe dan ook de competitiewedstrijden tegen Sheffield United, Norwich City, Manchester United, Liverpool en Wolverhampton Wanderers. Ook zal Gilmour er niet bij zijn als Chelsea het in de return van de achtste finale van de Champions League opneemt tegen Bayern München. De heenwedstrijd eindigde in een 0-3 zege voor de Duitsers.

Gilmour maakte dit seizoen onder meer indruk tegen Liverpool (2-0 winst in FA Cup) en Everton (4-0 winst in Premier League). De Schot kreeg veel complimenten in de Engelse pers. "Ik zat achterover in mijn stoel voor de tv met een kop thee en wat chocola, maar zodra de wedstrijd begon, veerde ik constant op. En dat gebeurt niet vaak", zo gaf bijvoorbeeld oud-middenvelder Roy Keane aan over de impact van Gilmour. "Ik dacht echt: wie is die jongen op het middenveld?"

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

3 tot 4 maanden, dat is wel heel erg lang zeg! Ik vind het echt heel erg jammer dat we Gilmour dit seizoen niet meer in actie gaan zien. Kante is overigens ook weer geblesseerd voor de wedstrijd van morgen, misschien toch zijn positie maar eens overwegen in de zomer. Zeker als Real of PSG met een dikke zak geld aan komt zetten.

10 juli 2020 om 15:13

Wat is er met Jorginho gebeurd, waarom is hij zo uit de gratie gevallen?

10 juli 2020 om 15:19

Vragen we ons allemaal af. Het lijkt er op dat hij met zijn hoofd bij een transfer zit, want verder is er geen enkele aantoonbare reden waarom hij niet speelt.

10 juli 2020 om 15:33

Geloof dat het komt door het feit dat we nu met twee aanvallendere middenvelders spelen voor de nummer 6. Met Jorginho daarachter is ons middenveld verdedigend niet sterk genoeg. Denk overigens dat Lampard er nu wel aan moet geloven, hopelijk kan Kova ook redelijk wat minuten maken.

10 juli 2020 om 15:34

Ah okay.. naar Juventus? Leek me goed op zijn plek te zitten bij Chelsea.

10 juli 2020 om 15:44

@AjaxCunian, dat is wel het meest voor de hand liggend. Sarri schijnt hem heel graag bij Juventus te willen hebben.

10 juli 2020 om 15:46

@Toti_Bete_Ka, dat weet ik niet hoor. We hebben het hele seizoen zoals we nu spelen gespeeld en ik vind ons elftal een stuk sterker als Jorginho speelt. Verdedigend staan Kovacic, Mount en Barkley ook hun mannetje dus wie van die twee er ook spelen, Jorginho zal niet snel overlopen worden of iets dergelijks.

Volgende Jack Wilshere. 1 wedstijd goed spelen tegen Liverpool en al zijn hele leven aan worden herinnerd. Engelse overhypen hun spelers zo'n enorm terwijl wij in Nederland maar super kritisch zijn. voorbeeld als Van Persie 7 wedstrijden scoort komt er een comment van ahh laten we kijken of hij wel 8 keer scoort.

10 juli 2020 om 15:17

Wel heel kort door de bocht omdat hij nu geblesseerd raakt. Engelsen hypen hun talenten zeker, maar hier in nederland kunnen we er soms ook wel in overdrijven hoor.

10 juli 2020 om 15:23

Wat een onzin.. Gilmour heeft al genoeg wedstrijden laten zien dat hij heel veel talent heeft, maar het brede publiek kent hem alleen van zijn wedstrijd tegen Liverpool.. Wat heb je toch een hoop kortzichtige en domme mensen op deze site

10 juli 2020 om 15:27

Deze jongen is Schots niet Engels...

10 juli 2020 om 16:06

Hij zegt toch de Engelser overhypen hun spelers en hij is toch een speler van een Engelse club

10 juli 2020 om 16:48

Hij heeft het duidelijk over spelers van Engelse afkomst

10 juli 2020 om 17:55

welk volk overhypt niet hun eigen spelers? ik heb genoeg matige Nederlandse talenten ook bestempeld zien worden als toekomstige wereldsterren

10 juli 2020 om 15:31

Uhhh.. volgens mij worden de Nederlandse spelers ook heel erg overhyped in het begin. Beetje een rare opmerking wel.

10 juli 2020 om 16:06

Volgende Jack wilshere? Wilshere zijn carrière is verpest door blessures. Ik heb weinig spelers gezien die zo goed en talentvol waren als Jack namelijk. Als 17/18 jarige jongen speelde hij het beste Barcelona ooit al weg.. daarna in de PL ook jarenlang top geweest alleen te vaak geblesseerd zoals gezegd. Dat Engelsen hun spelers overhypen klopt maar dat heeft hier toch niks mee te maken?

10 juli 2020 om 17:29

Gilmour is echt niet overschat, volg hem al vanaf dat we hem overkochten van Rangers. Hij heeft echt fantastische dingen laten zien in de jeugdreeksen en de Youth League.

10 juli 2020 om 18:13

Sorry hoor... Maar Gilmour staat al heel lang bekend als een van Chelsea's grootste talenten. Dat jij hem alleen kent van zijn wedstrijd tegen Liverpool, laat zien dat je hem niet heel goed kan beoordelen. Is echt een goede speler en nog heel jong.

10 juli 2020 om 18:57

Stukje over Wilshere is een grote onzin. Wilshere heeft niet 1 wedstrijd goed gespeeld, maar het hele seizoen. Juist daarom wordt er beweerd dat hij zoveel blessures kreeg, omdat hij in 1x teveel wedstrijd ging spelen met het 1e!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren