Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kylian Mbappé start op de bank, valt in en sluit turbulente week af met goal

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft zaterdagavond een probleemloze zege geboekt op FC Nantes. Het uitduel in de Ligue 1 werd met 0-2 gewonnen. Lucas Hernández tekende voor de eerste goal, waarna Kylian Mbappé het duel met een rake penalty besliste. De sterspeler van PSG stond overigens niet in de basis. Door de zege heeft koploper PSG nu liefst veertien punten meer dan nummer twee OGC Nice. Nantes is de nummer dertien.

De startopstelling van PSG was flink gewijzigd ten opzichte van het Champions League-duel met Real Sociedad van afgelopen week. De grootste wijziging was dat Mbappé zaterdag genoegen moest nemen met een plek op de bank.

Mogelijk stond dat niet los van het nieuws dat afgelopen donderdag naar buiten kwam: de sterspeler heeft besloten om PSG na dit seizoen transfervrij te verlaten.

In de eerste helft hadden de bezoekers verreweg het meeste balbezit, maar tot echte kansen leidde dat niet. Nantes werd aan de andere kant van het veld wel gevaarlijk vlak voor rust.

Eerst bracht Gianluigi Donnarumma redding op een poging van Mostafa Mohamed, waarna de rebound van Nicolas Cozza werd geblokt. Enkele minuten later leek het alsnog 1-0 te worden via Nicolas Pallois, maar zijn treffer werd afgekeurd omdat er buitenspel aan voorafging.

Ook na de rust werd Nantes enkele keren gevaarlijk, maar Donnarumma hield PSG op de been. Na een uur spelen opende Hernández aan de andere kant de score. Met een prachtige afstandsknal vanaf ruim twintig meter in de lange hoek zette hij de 0-1 op het scorebord.

Vlak daarna viel Mbappé in, en tien minuten voor tijd besliste hij het duel. De aanvaller werd in het vijandelijke strafschopgebied neergehaald door Douglas Augusto, en benutte zelf de toegekende penalty: 0-2. Zo sloot hij een turbulente week af met een goal en een zege.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dembele mag dan niet veel doelpunten maken, maar hij zorgt wel voor constante dreiging. Voor een linksback is het een nachtmerrie om tegen hem te moeten spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren