Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kylian Mbappé sluit hectische dag af met doelpunt, maar wint niet van Benfica

Laatste update:

De wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Benfica heeft dinsdagavond geen winnaar opgeleverd. Het duel in Parijs eindigde in 1-1, waardoor de strijd om groepswinst in poule H van de Champions League nog volledig openligt. Benfica en PSG staan allebei op acht punten na vier duels en zullen in de laatste twee wedstrijden gaan bepalen wie groepswinnaar wordt.

PSG kon in het eigen Parc des Princes niet beschikken over Lionel Messi. De Argentijn ontbrak wegens een kuitblessure. Ook Nuno Mendes (dijblessure), Renato Sanches (liesblessure) en Presnel Kimpembe (spierblessure) waren niet beschikbaar voor trainer Christophe Galtier. Kylian Mbappé, van wie dinsdag naar buiten kwam dat hij wil vertrekken uit Parijs, vormde een aanvalsduo met Neymar. Ex-Feyenoorder Fredrik Aursnes stond aan de aftrap bij het Benfica van Roger Schmidt.

De Noorse middenvelder legde de bal na zeventien minuten handig klaar voor Rafa Silva, maar de Portugees werkte de bal hard over. PSG, dat wel het grootste deel van het balbezit had in het eerste half uur, wist geen grote kansen te creëren. Sterker nog, het kwam maar tot één schot in de eerste dertig minuten. Toch kwam de thuisploeg nog in het eerste bedrijf op voorsprong. António Silva maakte een overtreding in het strafschopgebied op Juan Bernat, waarna Mbappé de penalty opeiste. De Fransman faalde niet en schoot zijn ploeg op voorsprong: 1-0.

De veelbesproken ster van PSG maakte kort na rust bijna zijn tweede van de avond. Mbappé trok naar binnen en zocht de verre hoek, maar zag zijn inzet net naast vliegen. Die misser kwam de thuisploeg duur te staan, aangezien Benfica in de zestigste minuut ook een penalty toegewezen kreeg. Het was Marco Verratti die de strafschop veroorzaakte na een overtreding op Silva. João Mário schoot vanaf elf meter recht door het midden, waar Gianluigi Donnarumma de hoek koos: 1-1.

Even daarna raakte Neymar na een tackle van Enzo Fernández geblesseerd aan zijn enkel. De Braziliaan zal meteen hebben gedacht aan het WK in Qatar van volgende maand, maar kon wel verder spelen. Mbappé dacht kort voor tijd de winnende binnen te schieten, maar werd teruggefloten wegens buitenspel. Benfica hield in de slotfase stand en pakte daardoor een punt in Parijs. De Portugezen zullen met PSG in de laatste twee wedstrijden in de groepsfase gaan bepalen wie de groepswinnaar wordt in Groep H.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Duitse professor kan er helemaal niets van …

11 oktober 2022 om 23:17

Heel netjes weer van Schmidt. Ben heel benieuwd hoe PSG zal presteren na de groepsfase, zie ze niet ver komen dit jaar. Daarnaast is het veelzeggend dat Mbappe de penalty nam, Neymar nam ze tot voor kort en heeft hem gewoon netjes aan dat verwende kind af moeten staan..

11 oktober 2022 om 23:29

Vandaag waren de top favorieten allemaal slecht...en Benfica is niet zo slecht als vele denken.

Schmidt is echt fantastisch bezig; nog geen één keer verloren dit seizoen!

Topcoach die Schmidt. Dit seizoen nog steeds ongeslagen met Benfica. Zo'n reeks doen weinig trainers in Europa momenteel na en dat met een elftal wat niet perse tot de Europese top behoort. Maar hij heeft Ihatarren wel kapotgemaakt!!!!

11 oktober 2022 om 23:18

Oef, ben je klaar voor de discussie met mensen die sarcasme niet erkennen?

12 oktober 2022 om 00:00

Prestaties zijn leuk voor hem maar hij heeft Ihatarren wel degelijk kappotgemaakt. Nu is het allemaal hosanna straks als ze er misschien uitliggen in de achtste finale en paar keer verliezen in de competitie en de koppositie kwijtraken is het allemaal weer niks.

12 oktober 2022 om 00:18

Onzin, wat Ihattaren kapotgemaakt heeft zijn het overlijden van zijn vader en Ihattaren.

12 oktober 2022 om 02:18

En de rabobank...

12 oktober 2022 om 09:21

@anthony: correct hoor en Schmidt is nog steeds bezig... Zo heeft hij onlangs Mo zijn wagen nog in brand gestoken.

12 oktober 2022 om 09:46

Antonydollar
Jij komt altijd met rare tegenstrijdige comments. Serieus... Ben je aan het trillen of ben je bloedserieus.

Ihaterren heeft zichzelf kapotgemaakt. Daarna nog bij Sampdoria en weer bij Ajax. Waar hij weer een nobody is.

12 oktober 2022 om 12:14

haha dat zou wat zijn he henry, dat het al die tijd nog steeds schmidt is.

Hoop dat er morgen wat meer spektakel is, wat een bout wedstrijden vandaag....

11 oktober 2022 om 23:01

Pff, maar echt hoor

Leuk voor Schmidt dat het zo goed gaat bij Benfica!

Er zat weer een scherpschutter op de tribune voor Neymar😂 pfff

11 oktober 2022 om 23:01

Werd ook wel een paar keer flink aangepakt.

11 oktober 2022 om 23:03

Zeker misschien twee keer echt. Rest was meer duik joh😂 vooral die op het middenveld toen hij wegdraaide en gewoon een meter de lucht jn sprong. Kom op man.. zo val je echt niet hoor. Of je moet zelf niet gevoetbald hebben 🙃

11 oktober 2022 om 23:06

Ik voetbal nog steeds, maar op ons niveau hebben we moeite met het maken van een fopduik. Denk dat Neymar er dagelijks wel wat uurtjes in steekt

11 oktober 2022 om 23:07

Er moet een harde aanpak komen. Structurele bedriegers als Neymar maken deze sport kapot. Begrijp niet dat ie er mee weg blijft komen.

12 oktober 2022 om 12:18

Ik snap het wel, als je weer ziet dat ze je weer alleen maar aan gaan pakken ipv de bal afpakken kan je het beste veel fopduiken gaan maken want anders ben je weer voor de zoveelste keer geblesseerd. plus scheids fluit nou eenmaal niet als je niet brand en moord schreeuwt. Maarja dat zullen de slechtere spelers van het team/voetbal nooit begrijpen want zij zijn nooit degene geweest niet altijd al die schoppen en tackles moesten incasseren. Vuur met vuur bestrijden, jij mij schoppen? ik jou terug naaien.

Als ze al over tweeluik wedstrijden moeite hebben met ploeg als Benfica (die overigens verdedigend meestal sterk speelt in de CL) dan zie ik ze echt weinig kans maken tegen ploegen als Bayern, Real of City in hun huidige vorm. PSG heeft af en toe wedstrijden waar ze voorin gewoon niet langs de tegenstander komen. Het moet in ieder geval veeeeeeel beter om de CL te winnen.

11 oktober 2022 om 23:02

Ik zou Bayern voorlopig uit dat rijtje halen, die laten echt niks bijzonders zien.

12 oktober 2022 om 10:12

Ik vind Bayern in de CL een andere ploeg dan in Duitsland. Doen het in de CL gewoon goed en ik schat ze hoger in dan PSG, die toch met een niveau verschil te maken krijgen elke keer als ze buiten de Mickey Mouse league voetballen.

11 oktober 2022 om 23:04

Ik vind dit altijd zulke domme reacties. Ik vraag me dan oprecht af of je zelf nooit gevoetbald hebt. Het kan toch gewoon gebeuren dat een bepaalde tegenstander je minder goed ligt of dat je net in die fase minder in vorm bent? Anders kunnen we nog even doorgaan; Ajax speelt thuis gelijk tegen Go Ahead, PSV verliest van Cambuur.

12 oktober 2022 om 02:21

Real city en bayern doen het vandaag / afgelopen weken (bayern) niet veel beter.

Roger Schmidt heeft van Benfica wel een puike ploeg van gemaakt zeg. Houden zich heel goed stand tegen dat sterrensemble van PSG. Knap dat hij dit voor elkaar kan krijgen. Want bij PSV zag het er niet altijd even goed en stabiel uit. En dan met name verdedigend. Maar goed intern was het nooit echt best qua aankopen bij PSV.

12 oktober 2022 om 08:39

Sterrensemble? Er lopen meer sterren in jouw favo ploeg hoor.

12 oktober 2022 om 10:33

Oke en dat heeft te maken met dit? Ik zeg niet welke sterrenensemble groter is. Ik zeg dat PSG een sterrenensemble heeft vergeleken met Benfica...

25 wedstrijden zonder verlies, lekker bezig Schmidtjeee.

Desondanks was het niveau van beide ploegen vandaag hooguit dramatisch.

Wat een toptrainer is het toch ook!

Goede trainert die Schmidt. Tot zover ongeslagen, zelfs PSG weet niet van ze te winnen. Doet hij toch iets goed als je het mij vraagt. Zonde dat hij weggepest is in Nederland eigenlijk, door zowel pers als de volgende schapen.

Altijd genieten als ploegen als PSG punten laten liggen, helemaal niks mee.

Dit kan zomaar nog een vreemd staartje krijgen wetende dat PSG nog uit tegen Juventus moet en Benfica thuis. Maar goed, dat zegt tegenwoordig ook weinig als je ziet hoe Juventus het momenteel doet.

11 oktober 2022 om 23:47

Benfica en Psg hebben allebei 8 punten en Juventus 3. Die zijn dus allebei zo goed als zeker al door.

Geweldige coach die Herr Schmidt. Van coach zijn van PSV, naar het coachen van een wereldclub als Benfica. Daarnaast leven in Eindhoven (!) of leven in een van, zo niet de mooiste stad van Europa: Lisboa. Van het koude, enge en kille Nederland naar het zwoele, warme, prachtige Portugal. Leukere mensen, smaakvoller eten en mooiere vrouwen. Waar kan ik tekenen?!

Ai kuit been blessure voor Messi, hopelijk
Mist hij daardoor niet het wk!

Echt weer knap gedaan van Benfica, verbazingwekkend goede ploeg. Heeft die Schmidt wederom keurig gedaan. Was natuurlijk in zijn prime bij PSV ook een top trainer, jammer dat PSV hem zo makkelijk liet gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren