Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kwakman krijgt info: ‘Hij begrijpt niet dat Ajax hem zo graag wil hebben’

Laatste update:

Kees Kwakman vraagt zich af of Ajax er goed aan doet om Julian Balerdi Rossa te halen. De analist kreeg informatie over de Argentijnse verdediger van Kévin Diaz, een voormalig ploeggenoot van Kwakman die nu analist is voor de Franse tv. De verhalen die Kwakman hoorde over de verdediger van Olympique Marseille waren niet al te positief.

Vrijdag meldde De Telegraaf dat Balerdi hoog op het verlanglijstje staat van Ajax. De rechtsbenige centrale verdediger zou meermaals zijn bekeken door scouts Henk Veldmate en Hans van der Zee en deze transferwindow zou het moment zijn voor de Amsterdammers om toe te slaan. Kwakman kreeg daarop een berichtje vanuit Frankrijk. "Een oud-ploeggenoot, Kévin Diaz, vroeg aan mij of Ajax echt in hem geïnteresseerd is", vertelde de analist bij NH Sportcafé. "Daarna vertelde hij dat hij zelf niet zo enthousiast is over Balerdi."

Dat heeft met name te maken met de defensieve kwaliteiten van de 23-jarige Argentijn. "Aan de bal vindt Diaz hem nog wel oké, en mede daardoor zou hij in de Eredivisie wat makkelijker overeind kunnen blijven dan in Frankrijk. Maar toch begrijpt hij echt niet dat Ajax hem zo graag wil hebben. Natuurlijk is het maar een mening van één analist uit Frankrijk, maar dit is al geen goed begin. Diaz zegt echt dat het met name verdedigend matig is."

Balerdi (23) debuteerde op negentienjarige leeftijd bij Boca Juniors en stond lange tijd te boek als een van de grootste talenten in het Argentijnse voetbal. Borussia Dortmund sloeg in januari 2019 toe en haalde hem voor circa zeventien miljoen euro naar Duitsland. In dat jaar kwam hij ook tot twee interlands, al waren hem in totaal slechts vijftien minuten gegund. Balerdi werd destijds ook met veel aandacht gevolgd door toenmalig directeur voetbalzaken Marc Overmars. De mandekker ligt nog tot medio 2026 vast bij l'OM.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een mooi duo kunnen vormen met Bassey dan: De een kan niet voetballen en de ander kan blijkbaar niet verdedigen.

7 januari 2023 om 18:43

Vind Bassey anders ook maar een matige verdediger...

7 januari 2023 om 19:08

Maak je geen zorgen, ik denk dat Schreuder hem in het middenveld of als aanvaller opstelt. On topic, ik denk dat hij naast Timber komt te staan en ik denk dat Bassey naar de vleugel wordt doorgeschoven.... dat zou een echte Schreuder move zijn.

Tja.. De meerderheid hier, die de franse competitie volgen en ook met name Marseille, heeft dat ook gezegd over Belardi.
Dan geloof ik de meerderheid ook best wel wat dat betreft. Belardi is niet een aankoop die je dus verder gaat brengen, dan kan er beter geld uit gegeven worden aan een jonge en goede centrale verdediger.
Ik zei het al eerder, ik kan me niet voorstellen dat de scouting niet al een heeft gezien in bijv zuid-amerika.
Tegenwoordig wordt er totaal niet geluisterd dus naar de scouts van Ajax, dat blijkt steeds maar weer sinds afgelopen zomer.

7 januari 2023 om 20:24

Wie is zijn zaakwaarnemer? Misschien snappen we deze interesse dan beter.

Mijn God. De volgende Magallan komt deze kant op. Doet men aan zelfdestructie in Amsterdam??? Daar lijkt het verdacht veel op.....

7 januari 2023 om 19:32

Ik ben er bang voor tegelijkertijd zal hij niet voor de basis worden gehaald. Terwijl hij nu bijna alles speelt in Frankrijk.. lijkt me geen logische transfer

Conclusie:

Als Kwakman denkt dat het een slechte aankoop zou zijn, de meestr scout dat het is, zou Ajax zich zelf dus flink te kort doen hem (mankwak) niet als scout te contracteren.

Nu serieus, als iemand zoiets zegt op hooguit basis van wat beelden, want maak de kat wijs dat hij hem grondig gescout heeft. Bij zulke incompetentie ben ik geneigd rebels te zijn en juist hopen op een Nico Tagliafico effect. Las ik toen gelijke verhalen over, artikelen zoals: 5 miljoen voor een matig tot redelijke speler, dan zijn er toch betere opties. Of iets in die richting geloof ik.
Dan ben ik blij voor je dat je maar een slechte stuurman aan wal bent, oh pardon zgn. Op papier alleen een analist.

Hij zal wel als reserve worden gehaald om het gemis van Kaplan op te vangen. Toch vreemd, met een doorlopend contract tot 2026 is het vast een dure jongen. Is er voor dat geld niet iets beters te halen? Of tenminste een speler met meer potentie voor de toekomst?

Het is echt alleen maar schijt in Amsterdam dit jaar zeg. Had het nog voorspelt ook na het vertrek van Overmars, maar dit is echt allemaal zo incapabel. Ook deze jongen zegt veel over de visie, niet dat het uitmaakt, Schreuder zou Haaland nog als centrale verdediger opstellen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren