Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuyt trots op Van Persie: 'We hebben het hier vaak samen over gehad'

Laatste update:
/

Dirk Kuyt hoopt van ganser harte dat Robin van Persie het gaat maken bij Fenerbahçe. De Feyenoord-aanvaller keerde onlangs terug uit Istanbul werd opgevolgd door zijn landgenoot, die de overstap maakte van Manchester United. "Ik ben er trots op dat ik je kan feliciteren met deze transfer", zegt Kuyt op zijn officiële Facebookpagina.

"We hebben het vaak gehad over deze ervaring, die je ooit in je leven wilde meemaken. Een ding weet ik in ieder geval zeker: je zal van Fenerbahçe houden en Fenerbahçe zal van jou houden. Veel succes."

Van Persie rondde eerder deze week de overgang naar Turkije af. Daarmee komt er voor hem een einde aan elf jaar in Engeland, waar hij acht jaar lang voor Arsenal speelde en drie jaar voor United. Van Persie veroverde in die periode één landstitel, één keer de FA Cup en twee keer het Community Shield.

Denk jij dat ook Robin van Persie ooit weer terugkeert bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

in tegenstelling tot Kuyt verwacht ik niet dat v Persie ooit naar Feyenoord terug zou keren!

16 juli 2015 om 15:42

Tja Kuyt is al op leeftijd, snap dit helden onthaal ook niet echt. Een Tevez die naar Argentinie terugkeert op redelijke leeftijd dat is netjes niet iemand die altijd maar riep ik wil terug ik wil terug en bij de eerste de beste zak geld weer weg was. Heel begrijpelijk maar ga dan niet zo zitten slijmen en populair zitten doen.

Van Persie zou mooi zijn voor Feyenoord maar wel een risico gezien zijn fysieke toestand de laatste jaren, maar mocht die nog fit zijn over 3-4 jaar dan prima, hij moet het meer van zijn techniek hebben dan fysiek zoals Kuyt.

16 juli 2015 om 15:46

Kuyt is ook meer een cultheld dan RVP.

16 juli 2015 om 16:43

Ik hoef die arrogante kwal nooit meer in een Feyenoord shirt te zien. Bovendien is de liefde van van persie naar Feyenoord toe ook miniem.

16 juli 2015 om 18:37

Van mij mag hij komen hoor! Hij was lastig in zijn Feyenoord tijd maar bij al zijn andere clubs is iedereen altijd positief geweest over de persoon Van Persie, en werd hij geprezen om hoe hij jongere spelers helpt.

16 juli 2015 om 20:45

Feyenoord had toentertijd die Van Hooijdonk weg moeten doen. Dan was van persie ook niet zo lastig geweest.

17 juli 2015 om 01:58

Van Persie is dan ook een Excelsior man en geen Feyenoord man. Heeft hij nooit onder stoelen of banken gestoken

Ik zou ook heel trots op mezelf zijn als ik 5 miljoen euro netto per jaar zou verdienen.

16 juli 2015 om 16:32

Bij utd verdiende hij veel meer. Sportief gezien ook n beste stap terug. Niks om trots op te zijn

RVP is het type VDV. Zolang het geld blijft lonken zal hij nooiy eer gevoel krijgen.

16 juli 2015 om 16:21

Van Persie is alleen al wat langer bij dezelde vrouw, die het niet heel erg vindt om een jurkje 2x te dragen ;-) Het zal dus wat meer geld overhouden dan Raffie :-)

16 juli 2015 om 18:35

Als hij Man U was gebleven had hij veel meer verdient dus ik denk niet geld zijn belangrijkste drijfveer is. Hij wil gewoon voetballen volgens mij, dus ik zie hem best nog eens terugkeren in Nederland. Wanneer niet bij Feyenoord, misschien wel bij Excelsior (op zijn 38ste ofzo maar ok)

Rvp zal nooit terugkeren bij Feyenoord. Hij heeft al heel vaak aangegeven dat hij als hij terug keert naar Nederland, dit bij Exelsior zal zijn.

Niks trots zijn jullie , jullie deden en doen het alleen maar voor geld,zeg dat er ook bij dan,

Een keer de landstitel, 1 keer FA cup en 2 keer community shield? Prachtige carriere heeft van Persie gehad, Utd had hem sowieso niet meer nodig die zullen een betere en jongere spits halen, veel succes bij FB

Ik zie liever clasie na het behalen van de wereldkampioenschap in 2022 terug naar feyenoord komen.

Iedereen heeft het over Feyenoord maar van Persie heeft zelf altijd gezegd dat hij voor Excelsior wou spelen toch?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren