Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuyt op schot in succesvolle bekerwedstrijd van Fenerbahçe

Laatste update:

Fenerbahçe heeft zich donderdagavond voor de halve finales van de Turkse beker geplaatst. De ploeg van trainer Ismail Kartal was in eigen huis te sterk voor Mersin, 4-1, en stuit nu op Bursaspor. Dirk Kuyt nam in zijn rentree, na een afwezigheid van vier weken wegens blessureleed, de eerste twee doelpunten voor zijn rekening.

Kuyt opende na zes minuten, middels een inzet bij de tweede paal, de score: 1-0. De toekomstig speler van Feyenoord benutte naderhand ook een strafschop, nadat Efe Halil Özarslan de doorgebroken Moussa Sow had belemmerd. Een plek bij de laatste vier was voor de bezoekers, die het heenduel al met 1-2 hadden verloren, zodoende een utopie.

Met een man minder slaagde Mersin er niet om een grote nederlaag te voorkomen. Na rust breidde Fenerbahçe de score uit naar 3-0, via Hasan Ali Kaldirim, en 4-0, via Caner Erkin. Marko Futacs bepaalde de eindstand: 4-1. Kuyt bleef in de rust in de kleedkamer achter.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi, Dirkie laat maar weer zien dat hij nog op en top fit is! Erg blij met zijn aanstaande terugkomst.

Netjes hoor, kijken hoe het aankomende seizoen vanaf brengt.

12 reacties waarvan 10 verwijderd is, zal wel weer een hoop onzin geschreven zijn net als altijd na een Fener wedstrijd....

Heb de wedstrijd niet kunnen kijken, maar wel goed dat Kuyt meteen terug is van zijn blessure. Wij gaan hem volgend seizoen wel missen. Ik hoop wel op een goede vervanger voor hem.

Mooi om te zien dat een speler als Kuijt terugkeert op de Hollandsche velden. Jammer dat we dat niet bij ons aller Ajax terugzien. We missen een ervaren rot in de ploeg en het zou geweldig zijn als deze rol opgevuld zou worden door een oud-Ajacied die ook nog eens daadwerkelijk goed van pas kan komen. Feijenoord, veel plezier van deze geweldige man en voetballer!

netjes, Kuyt wil nog even afscheid nemen met een prijs en is hard op weg, het is hem gegund!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren