Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuyt doodziek van fatale misstap: ‘Zo’n fout wil je gewoon niet maken’

Laatste update:

Dirk Kuyt had zich meer voorgesteld van het duel van Feyenoord met zijn voormalig werkgever Fenerbahce. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst ging in de tweede groepswedstrijd van de Europa League met 1-0 onderuit. Balverlies van nota bene Kuyt leidde de enige treffer van de krachtmeting in Istanbul in.

"Ik ben daar doodziek van", erkende Kuyt, die twee weken geleden met Feyenoord nog van Manchester United won, in gesprek met FOX Sports. "Zo'n fout wil je gewoon niet maken. Al ging er na mijn fout ook nog het nodige mis. Maar ik voel me verantwoordelijk, omdat het bij mij begon. Dat wil je dan goedmaken, maar dat lukte helaas niet.”

Kuyt zag hoe Feyenoord niet het gewenste niveau haalde, slordig voetbalde en veel balverlies leed. “Dat kwam omdat we te veel onder de indruk waren van de entourage. Dat roken ze bij Fenerbahçe. Omdat we te veel onder de indruk waren, haalden we ons niveau niet als team. Dat is doodzonde en teleurstellend tegelijkertijd.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit kan wel eens een fatale nederlaag zijn. Als je dit weekend niet wint dan kan het misgaan de komende wedstrijden. Ben benieuwd hoe Feyenoord gaat reageren hierop

30 september 2016 om 02:48

Alle thuiswedstrijden winnen en uit van dat oostblok clubje en je bent door. Hoop het zo he

30 september 2016 om 06:30

Dat Oostblok clubje staat tweede in Oekraïne en heeft afgelopen weekend van Dynamo Kiev gewonnen

30 september 2016 om 07:01

Ja, want dynamo kiev heeft ook echt een droomseizoen.

30 september 2016 om 07:03

Thuis win je waarschijnlijk wel van ze maar als ze uit weer dat afwachtende 'het komt allemaal wel goed' spelletje gaan spelen dan ga je er gewoon weer aan daar.

30 september 2016 om 08:51

Echt zo een correct antwoord van Kuyt je verliest de bal maar ze moesten nog een aardig stukje naar het doel toe! Echt zulk slap voetbalgelul is dat als je de bal verliest en je hele verdediging en keeper worden uitgespeeld was het jouw schuld omdat je de bal verloor!! Onzin! Kuyt wil altijd zo kwijlerig naar de fans enz toe zijn! Bah

30 september 2016 om 08:59

Hahaha jezus waar heb je het over man? Tuurlijk is het Kuyts schuld als hij zo kinderlijk de bal inlevert en daarmee een counter inleidt. Zeker van zo'n ervaren speler verwacht je beter. En verder was die goal helemaal niet zo slecht verdedigd, was een ontzettend moeilijke hoek en Emenike maakte de goal echt geweldig af.

30 september 2016 om 10:58

Het was ook gewoon onnodig. Op die plek op het middenveld op zo'n moment treuzelen met de bal. Mag inderdaad niet gebeuren. En inderdaad, prachtig -door de benen van de verdediger meen ik- afgemaakt in de verre hoek. Het paste allemaal precies.

Zegt Kuyt hier dan dat de entourage bij Fener dusdanig veel groter is dan in de Kuip? Dat 'almachtige stadion in Nederland'? .... Je zou toch wat gewend moeten zijn als Rotterdammer... Zonde dat dit dan de doorslaggevende factor schijt te zijn geweest zeg.

30 september 2016 om 07:28

Er zit toch wel een verschil in of zo'n groot publiek voor of tegen je is...

30 september 2016 om 08:07

Die 50.000 in de arena zijn ook niet voor kuijt lijkt me ?

30 september 2016 om 11:16

50.000? Het stadion zat amper voor de helft vol vanwege het slechte voetbal van fenerbahçe nu hopen dat het stadion weer vol zit door de behaalde resultaten afgelopen dagen

30 september 2016 om 12:59

Het slaat ook nergens op.. Uit tegen psv ging het ook prima. Gewoon wat zieltjes winnen in Turkije, typisch Dirk. De tactiek van Dik, die de Feyenoord selectie door en door kent gaf de doorslag!

@ capone: geen schande toch? de sfeer was ook wel indrukwekkend op fc rijmond moet ik zeggen. in de Kuip is niet altijd even goed maar alsnog beter als de meeste NL clubs.. je kan zeggen wat je wilt. Als Feyenoord supporters zijn wij onder de indruk van de Kuip maar de rest blijkbaar net iests meer.

30 september 2016 om 04:48

Jaa zo indrukwekkend zag allemaal lege vakken pleur op. Zeg gewoon ja door mij hebben we verloren ipv daarna ging ook het nodige miss van onze harde werker had ik meer verw8 miss wel dom van mezelf ook om zo te denken over hem

30 september 2016 om 12:33

Lol met 25.000 man kan je prima sfeer maken hoor.

Als het stadion wat kleiner is en 25.000 naast elkaar zitten/staan dan spreek je anders.

Met 300 man kan je al een sfeer creeren dus dat je er niet tegen kan dat er ergens anders ook sfeer is, is jouw probleem!

Dirkje zou niet moeten vermelden dat er na zijn fout ook nog het nodige mis ging maar gewoon het boetekleed aan moeten trekken.

30 september 2016 om 07:13

Tja ik lees toch dat hij zijn verantwoording neem.
Hij eeft an dat er meer fout ging en dat vind ik ook.
Met alle respect er stonden nog genoeg mensen achter de bal en moet zeggen dat hij hem knap in schiet.

Buiten het feit of je hierdoor verlies of niet had feyenoord de tweede helft weinig tot niets in te brengen. Eerste helft heb ik niet gezien maar schijnt ook niet al te best te zijn geweest.
Uit verliezen is geen schande maar wel zonde ,want vond Fener nou ook niet echt top.

30 september 2016 om 07:25

Maar er ging het nodige mis. Jones had die bal gewoon moeten hebben. Maarja, als je als keeper fouten blijft maken wordt het ooit eens afgestraft.

30 september 2016 om 09:01

Kijk die goal eens terug man, veel beter kun je een goal niet afwerken. Hij zag de bal ook pas heel erg laat door de verdedigers tussen de spits en de goal. En volgens mij werd de bal ook nog heel even van richting veranderd. Zeker geen keepersfout dit. Zo'n vlammend schot over de grond binnenkant paal is voor een keeper bijna niet te redden.

30 september 2016 om 09:43

Ik vond dat Jones gewoon te laat was. Zo mag je als keeper niet geklopt worden. Je kan toch verwachten dat de bal er zo tussendoor schiet?

Dit is ook niet de eerste fout die Jones maakt hè. Maakt bijna wekelijks wel een fout, maar tot nu toe nog telkens het geluk dat de tegenstanders niet profiteert.

30 september 2016 om 10:57

Serieus? Kijk alleen de wedstrijd tegen PSV al even terug, Jones heeft Feyenoord daar meermaals op de been gehouden. Met alle respect, maar ik vond heel Feyenoord bedroevend als ik eerlijk ben. Fenerbahce was voetballend niet veel beter maar Advocaat wist de pijnpunten van Feyenoord pijnlijk bloot te leggen. Als je bijvoorbeeld Ajax tegen het Fenerbahce van gister zou zetten zou het overigens niet veel anders lopen. Nederlandse clubs zijn op de een of andere manier niet in staat om normaal onder druk uit te kunnen voetballen, al helemaal niet wanneer de tegenstander hoog druk zet.

30 september 2016 om 12:14

Nou, de redding op de kopbal was goed. Maar de rest viel ook wel mee.

Ik weet niet hoe het kan maar het gehele team had een offday. Niet scherp genoeg te gemakzuchtig en slordig. Snel vergeten en op naar Willem II.

Ik vond het wel schandalig hoe de aanhang van Fenerbahçe Dirk Kuyt (en zijn teamgenoten) constant uitfloten.

30 september 2016 om 08:56

Werd Kuyt uitgefloten?
Volgens mij waren vooral vd Heijden en El Ahmadi het mikpunt. En dat was dan vooral door hun gele kaarten.

30 september 2016 om 11:21

Yep. Dat was indd grappig om te zien, en hoe de verdediging van feyenoord niet wist hoe ze bal kwijt kunnen telkens rond tikken in de verdediging. Het slechtste team uit turkije toont beter voetbal als feyenoord.

Vond ook echt niemand goed deze wedstrijd, gelukkig maakte Fenerbahce daar niet te veel gebruik van en is het gelukkig bij 1-0 gebleven....
Echt iedereen maakte fouten en geen bal kwam aan.
Bij met geluk de gelijkmaker gemaakt maar dat had Feyenoord ook niet mee, niet dat het terecht was maar was wel lekker geweest.
Al met al een terechte uitslag. Gaat denk ik nog spannend worden in deze poule!

Al een paar wedstrijden achter elkaar nu dat Bilal tijdens zijn invalbeurt meer laat zien dan Berghuis in de hele wedstrijd. Tsjonge wat valt die Berghuis me tegen zeg. Hij heeft één leuke goal gemaakt, maar voor de rest speelt hij als een schooljuffrouw. Zit totaal geen 'vuur' in die vent. Die heeft echt peper in zijn reet nodig.

30 september 2016 om 13:19

Berghuis is na zijn debuut wel naar een erg bedenkelijk niveau gezakt, al was gisteravond iedereen wel slecht bezig. Gelukkig hebben we met Bilal een directe vervanger en als Elia weer terug is heb je samen met El Hankouri ook nog extra opties.

Waar ik me zorgen om maak is de algehele mentaliteit. Met de leeftijden die we hebben mag zo'n wedstrijd eigenlijk niet voorkomen. Laten we hopen dat de ploeg hier snel van leert.

Vanuit de Turkse media krijgt de aanvoerder van Feyenoord de vraag of hij ooit terug wil keren naar Istanbul. “misschien ooit, na mijn actieve voetbalcarrière. Waar ik kan, zal ik de club helpen.”

Las bovenstaande gisteren nog op voetbalzone, hij heeft zich in ieder geval aan zijn woord gehouden...
Ik ben fan van Dirk, maar hoop wel echt dat Gio gaat inzien dat Kuijt misschien niet meer is wat hij was.

Kuijt zat echt met zijn hoofd in 2014 en vervolgens word hij en heel Feyenoord uitgefloten als ze aan de bal zijn

Misschien heeft emenike gescoord. maar die man snapt er ook niet veel van alleen maar naar voren rennen met de bal op een lijn en niet weten wat die moet doen. Wat heb ik lopen schreeuwen en schelden als fener supporter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren